punček napisal/-a:maru napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Still lovin' it.![]()
No, še dober. Sem že misnla, da sem edina.
+1 tuki.
+1

punček napisal/-a:maru napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Still lovin' it.![]()
No, še dober. Sem že misnla, da sem edina.
+1 tuki.
BuckWheat napisal/-a:No jz tut kadim travco mal več k 2 leti, doma vejo in noben nč ne teži okol tega, šolo pa tut normalno delam in tut moj kadi, ma službo, nč mu ne manka tko da jz tle ne vidm problema.
Ne razumem pa kako lahko nekdo k nikol ni niti dima naredu, pametuje kolk je trava škodljiva, pa prosm ne nas metat v isti koš kot narkomane, je res da kadim vsak dan ampak če pa kdaj ni pa pač ni, jz ne bom nč živčna pa napsihirana pa tut krize ne bom mela.
Mi je bl fajn da se ga s tipom zapušiva pa zraven kkšn dobr film pogledava al pa kej kt pa da bi ga vsak vikend na veliko pila da ne bi zase vedla.
Ja...To je tud mene skos jezlo,ko so mi taki pamet solili.Da pa skup mešat hašišare i narkomane...To pa je že narodna tradicija,kolk vidim.
Kaj se tiče živčnosti in napsihiranosti ti pa je odvisno kolk travce spušiš in kolkcajta pušiš.Jaz sm demfala 8 let i to po gadne količine.Vsak dan sm spušla pekič za zdajšnjih 10 eur,včasih več i mela sm težke muke,če ni blo za pušit.Ko sm pa nehala s tem športom se edno ukvarjat sm pa mela lepe fešte.Sam ne bom nikomur morila in pametovala,naj vsak gleda zase pa bo kul,ker vem po sebi.Kaj se pa tiče zadnjega stavka v tem odstavku s epa strinjam s tabo.Bolše si ti jekakega pihnit kot se pa nažret.
Pa še neki čist by the way.. [b]men travca ful pomaga če me glava boli in se mi ni treba nažirat s tableti paaa fajn se mi je zblojena učit, nekak bl not padem (in ne, drug dan ne pozabm naučenega) poleg tega pa še spodbuja mojo kreativno plat tko da rečte kar hočte ampak trava zame ni nobena droga![/b]
Da pomaga pr glavobolu in če maš boleče menstruacije.To je res.Kar se učenja tiče glih ne vem kak gre,zat,ki ko sm se jaz nduvala sm ponavadi pala v neke druge filme...Recimo me je opalilo na ustvarjalno plat.
p.s.: tist jamaica party ste se ful dobr spomnl
lipgloss napisal/-a:men je pa trava čist bedna in brezbvezna, gledam kolege okoli sebe, ki znajo prav pretiravat, zato sedijo in se jim niti pogovarjat ne da, so vsi pasivni in to me blazno moti.
Yazmeen napisal/-a:Nism še nikol sploh probala in tud nimam namena.
jullia_ napisal/-a:Kam so šle pa stvari prej, ko so ljudje tankali na litre šnopsa in se pretepali po gasilskih veselicah?
In trava v nekih zmernih količinah ni nič bolj škodljiva od primerljive količine alkohola.