KOJI VAM JE k***c?
"bila sem pijana in kar naenkrat hop hop" ma daaaaaaaaaaaaj

sama veš kaj si nardila, in tudi veš kako se počutiš,ko si prevaran. zato...bodi iskrena do sebe v prvi vrsti, in mu povej. verjemi da ti bo lažje. skupaj sta mesec dni, in se bosta že pogovorila o tej zadevi. če ga boš izgubila, pa tudi..življenje gre naprej.

Kika napisal/-a:če pa ne, potem bi pa jaz zadržala to zase. sama si kriva, da se je to zgodilo in zdaj trpi in naj te razjeda. nima smisla, da s tem še njega obremenjuješ.
vsaj tako je moje gledanje na te stvari. jaz tut ne bi hotla vedet, če bi me fant prevaral in bi mu bilo iskreno žal.
čas zaceli vse rane in tut te tvoje razjede bo. zdaj pa se nauči ceniti kar imaš in ne ponavljaj starih napak !

Strah itak da bi me bilo, da se še bo kdaj ponovilo, sam bi še mela zaupanje v njega, če bi res iskreno obžaloval.. da pa bi čez nekaj časa zvedela da se je to še kdaj ponovilo bi pa pomoje isto sekundo letel skoz okno 

floribunda napisal/-a:kako ze pravijo o tem, da naj tisti, ki je brez greha, vrze kamen.
K to je pa res velik greh. No kaj je greh je itaq relativno
Usi k varajo/varate ste za nagačt
Drgač pa to, da nekomu neb povedou ker bi ti blo iskreno žou..Mislm, da prvo kot prvo sploh to neb nekdo naredu, če bi use štimalo v zvezi.Krivično se mi pa zdi, da se na račun prevaranga pol še izkorišča, da se ne pove ker ti je žou blablabla..