Shannon napisal/-a:Počakaj, da se mu baba skurba in ga pusti. Potem bo pa še preveč iskal vašo družbo. Copata ena.
ne vem, čemu tak sovražen odgovor. saj po moje ni nujno da je tip copata, ker lahko da ga punca še nagovarja, naj gre s prijateljim, pa on noče. (in to za mene potem ni copata).
glede prijateljev pa tako: res je, da mu je očitno s punco več kot lepo, in žuranja z vami enostavno ne potrebuje več. recimo tudi sama sem se sprla z najboljšo prijateljico zaradi tega, ker je ona enostavno hotela vsak dan žurati, biti z mano, ampak sem ji povedala, da zdaj več ne morem biti ves dan z njo, ker imam fanta in tudi z njim hočem preživeti nekaj časa. očitno ji to ni bilo všeč.
po moje je najbolje, da se pogovorite z njim o tem. ker sigurno lahko najde tiste pol ure na dan za vas. ampak to, da ga boste silili, ne bo prineslo ničesar. zgolj to, da bo v tistem času, ko bo z vami itak mislil na punco. tega pa po moje tudi nočete.
če enostavno ne more več brez punce (kar težko verjamem), mu jasno povejte, da vaše prijateljstvo ne bo več enako kot prej.
sicer pa, če bosta visela skupaj 24/7 bo po moje prej ko slej spet začel iskati vašo družbo (ker mu bo življenje postalo prehitro enolično, ni pa nujno).