Prevara

Pomoč iz čustvenih stisk.
La Passion
Sramežljivka
Sramežljivka

Prevara

Neprebrana objava Napisal/-a La Passion »

Pozdravljeni

Bom kar odprla novo temo, ker po pravici povedani nisem šla natančno pregledovati če bi lahko tako temo nadaljevala.
Sem v hudi čustveni stiski, ne vem več kako naj se tolažim in bi bila res vesela vaših nasvetov, morda je kdo kaj takega že dal skozi...
Skratka mesec dni nazaj sem začela hoditi s fantom, saj sem po pol leta druženja popustila in mu izpolnila željo da mu dam možnost. Drugače sem iskrena ženska ki je bila do zdaj že velikokrat prevarana in sem zmeraj govorila da jaz kaj takega nisem zmožna narediti. No pa sem naredila. Bili smo pijani, veseli in še sama ne vem kdaj se je zgodilo. Kar naenkrat sva se znašla v njegovi sobi. Zdaj pa me to muči in razjeda. Kaj naj naredim. Prepričana sem da tega fantu ne bom povedala saj nočem razbiti zvezo zaradi polomije ki si je nikoli ne bom oprostila. Dejanje iskreno obžalujem a to mojemu srcu in vesti ni dovolj...
foals
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a foals »

Prepozno :? žal si naredila veliko napako in naj ti bo to šola za naprej do fanta pa bodi iskrena in mu povej in naj se on odloči ali ti bo odpustil ali ne ...jaz ti nebi,ker si naredila točno to kar so drugi tebi in veš kako te to lahko psihično sesuje ampak vse se vrača vse se plača ...
Mravlca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mravlca* »

Ne vem. Zdi se mi, da se pod vplivom alkohola lahko take stvari hitro prepetijo. Zdaj je od fanta odvisno, če bo upošteval tvojo plat zgodbe, ki pravi da je bilo dejanje nenamerno in brez čustev itd.
Da mu ne poveš? Veliko huje bo, če izve od koga drugega. Poleg tega te že sedaj močno peče vest in ne vem če mu boš to lahko večno prekrivala. Odločitev je na tebi.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Maš dve možnosti:
1. al boš preprosto potlačla vase in ne razmišljala kaj si narila, brez da bi povedala fantu ter poskusla bit z nim normalno naprej
ali pa
2. boš bla fer do fanta, mu povedala in pustila, da se on odloči al bi biu še s tabo
Oprosti, ampak žalostno se mi zdi to, da kljub izkušnji, ki si jo preživela ( da bi bla ti tista prevarana ) in zarad tega veš kakšni so občutki, ko izveš, da te je ljubljena oseba prevarala, greš naredit isto. Meni osebno je pijanost izjemno neumen argument s katerim se branijo ljudje; če se nisi sposoben kontrolirat, ko si pijan preprosto ne pij !
Tole juhico boš morala kr sama pojest.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macika_ »

bodi odkrita do fanta...če si ga lahko prevarala bo to najmanjša stvar kaj lahko storiš za njega..aia pa btw alkohol ni opravičilo, da lahko to storiš komu..pa še to ti ki praviš kao da si bila prizadeta...res pa je vse se vrača vse se plača ! pa dosti sreče...če boš mu povedala...če pa mu že boš pa ne pričakuj da bo ostal s tabo...ne moreš biti v zvezi če nekomu ne zaupaš...kaj ne da? hmm ?? :evil:
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macika_ »

bodi odkrita do fanta...če si ga lahko prevarala bo to najmanjša stvar kaj lahko storiš za njega..aia pa btw alkohol ni opravičilo, da lahko to storiš komu..pa še to ti ki praviš kao da si bila prizadeta...res pa je vse se vrača vse se plača ! pa dosti sreče...če boš mu povedala...če pa mu že boš pa ne pričakuj da bo ostal s tabo...ne moreš biti v zvezi če nekomu ne zaupaš...kaj ne da? hmm ?? :evil:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Nisi šla natančno pregledovati? Sploh nisi šla, ker če bi, bi videla da je okrog 10tem z takim naslovom :wink:

Sicer pa, povej fantu, kaj si storila, čeprav jaz vedno pravim, da alkohol ni opravičilo. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Če si bla VEDNO fer - bodi še zdaj. Vsi pa vemo kako se bo počutil tvoj fant, in pa skoraj da 98 % kako b reagiral. Po toči zvoniti je prepozno!
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Če si bla VEDNO fer - bodi še zdaj. Vsi pa vemo kako se bo počutil tvoj fant, in pa skoraj da 98 % kako b reagiral. Po toči zvoniti je prepozno!
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lubii* »

Jaz sem naredila isto stvar bivšemu...bilo mi je grozno, žal mi je bilo in spoznala sem, koliko mi fant v resnici pomeni. Ampak, ker sem vedela kakšna bi bila njegova reakcija, če bi izvedel, mu tega nisem povedala...nisem ga hotela izgubiti. Naredi tako, da bo za vse najbolje- sama preceni situacijo...
What's meant to be will always find its way...<3
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ kako si lahko šele po prevari vedela koliko ti pomeni? V tem pomoje ne more bit nobene logike, če imaš nekoga rad, veš to že prej.. Poleg tega pa, če bi ga res imela rada, bi mu povedala za prevaro, neglede na posledice. :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
exdancer
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a exdancer »

La Passion, ne vem kako trdna oseba si, ampak prikrivanje nečesa takega je najslabše.
js sm bila na drugem koncu tele tvoje zgodbice in kokr si je moj takratni dragi prizadeval celotno stvar prikrit, naju je ta stvar na koncu poslala vsakega svojo pot.
zvedela sm šele po tem, ko sva že končala in niti ne od njega... na žalost je tko, da se vse slej ko prej zve. in če nočeš biti ujeta na laži in izpasti še slabša oseba, kot boš v tem primeru, mu pač povej.

zdi se mi pa popolnoma mimo, da jo zdj tu neki obsojate, ker je nardila napako. stvari za ktere obsojamo druge, se nam še hitreje zgodijo.... prišla je po nasvet, ne pa po pridigo...sama ve, da je nardila napako in sama ve, kako se počutiš če si prevaran.
mislm, da je lastna vest najhujša kazen in človek ne rabi nobene druge...
Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
La Passion
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a La Passion »

Hvala prav to sem želela povedat..Vse kar ste napisali že vem in sem enakega mnenja. Pravzaprav sploh ne vem po kaj sem prišla in kaj sem mislila da mi boste napisali... To da sem se zdaj spustila na nivo najslabših ljudi na svetu že vem in s tem bom morala živeti. Že to je dovolj huda kazen. Še vedno pa sem mnenja da fantu tega ne povem že zaradi tega ker ne prenesem misli da bi bil nekdo zaradi mene prizadet. Upam samo da bom lahko zdržala pritisk slabe vesti in živela kot da nič ni bilo..

Pa še nekaj. Alkohol nikoli ni bil opravičilo in ga tudi ne navajam za glavni razlog prevare. Poleg simpatičnosti fanta ki me je očaral in misli saj nisem dolgo s fantom pa je le bil zraven v zadostni količini da ne razmišljaš trezno.
Aha pa še stvar če ga imam res rada mu bom povedala..fora je v tem če slučajno niste dobro prebrali da sem svojemu fantu zaradi njega dala možnost da sva skupaj..mislila sem da ga imam samo rada ampak po tem kar se je zgodilo..se počutim kot da sem se vanj zaljubila..
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

se mi zdi, da je lahko moralizirati v smislu, če ga maš rada mu boš povedala. to je lahko, dokler tega sam ne izkusiš. po moje, če bi se isto zgodilo meni/vam, bi razmišljale malo drugače.
hočem povedati, da v taki situaciji ni tako enostavno povedati resnice. in ja, če si se odločila, da mu ne boš povedala, te podpiram. seveda pa se moraš zavedati, da bo dosti huje, če izve od koga drugega. in v tem primeru moraš biti pripravljena na posledice, ki pa vemo, kake so.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Hm ne vem. Tudi jaz sem enkrat SKORAJ naredila nekaj takega bivšemu, sem pila pijana in pod vplivom trave. Problem pri meni je bil, da sem ga tisto noč tako pogrešala, da sem si nekako v glavi predstavljala, da je to on. Ampak sem se nekako spravila k pameti in rekla prijateljem, da me odvlečejo stran - sama se nisem mogla. :?
Ko sem pa to bivšemu povedala, je biu ves čuden, normalno. Vedel je, da sem ga pogrešala, bla pod vplivom, da sem si predstavlala, da je to on.. pa si je pomoje to dobr zapomnu, ne vem, nikol ga nism pol več vprašala. Tko da, na tvojem mestu bi mu povedala, ker je take stvari težko držat v sebi. Ampak bodi pripravljena, da te bo pustil.
Odgovori