ko te biuša provocira..

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

js te nč ne napadam, da ne boš to narobe razumela, ampak js tebe in tebi podobnih res nikoli nisem razumela...

odločiš se, da greš s fantom narazen, dobiš novega, a še vedno nekja časa s starim seksaš. ko nehaš to, se še vedno s starim dobiš in se občasno lupčkaš. to JE varanje, a se lupčkaš tudi z vsemi ostalimi prijatelji? predvidevam, da ne, če pa se, mate pa zelo čuden odnos :D fantje so za lupčkanje, prijatelji za vse ostalo.

tudi js se razumem z bivšimi, ga skupi žuramo, tut na pijačo gremo kdaj (ne visimo pa skos skupi), me povabi npr. na sladoled in grem z veseljem. ampak, lupčkanje - ne, to je preveč... js sem sposobna eno zgodbo končat, jo razčistit in novo začet.

no, če vama sede, uživajta, samo moje skromno mnenje in moj način življenja na tem področju :)
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

lupčk na lička je varanje? in prov res, lupčkam in objemam se z vsemi prjatli in prjatlcam... taki smo :) za spremembo od odnosa s fanti, kt se nikol ne objemam tko če smo kje zunj... medtem kt se s prjatli lahko .. mja, res je, mal smo čudi, prov vsi....
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

aja, lupčk na ličk :D sorry, js sm misnla lupčkanje = žvaljenje :wall: no, tko se pa tut mi objamemo pa damo lupčka, to pa razumem ^^ ok, vzamem nazaj, razčiščeno in debata zaključena :D
marimeri
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marimeri »

Js mam pa večji problem z zdajšno punco od bivšega. Je ljubosumna da se kar kadi :roll: mu je prepovedala vse stike z mano in kar je še najbolj žalostno je to, da se njemu zdi vse to normalno. Preden jo je spoznal sva bila najboljša prijatelja, zveza je bila bolj za šalo, nič resnega. Tud ja bi bla ljubosumna, ampak vse v mejah normale :boese:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Mogoče pa sta se oz. si se ti obnašala več kot prijateljsko do njega in pač ni zdržala tega obnašanja ? Al sta mela čist normalen odnos ? In zdej je uprašanje kaj si ti razalagaš kot normalen odnost med bivišima ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Bom še jaz opisala nek dogodek.
Že nekaj časa nazaj sem bila z enim fantom. Nekega dne je rekel, da gre na žurko k bivši sošolki (mislim, da s srednje šole), s katero naj bi bila prej celo par. Še isti večer sem začela dobivati SMS-e (naj bi bili od nje), naj ga pustim na miru, da sem navadna smrklja (takrat sem bila še precej mlajša, on pa je bil 5 let starejši od mene), da ga bo ponovno osvojila ... :eek:
Nazaj sem napisala nekaj sočnih, vseeno pa se mi je zdelo vse skupaj malo čudno, ker so bili SMS-i napisani v njegovem stilu, a sem bila o tem tiho.
Naslednji dan naj bi se šel k njej zmenit, naj me pusti na miru, in ko je prišel nazaj, je rekel, da ga je hotela na silo poljubiti itd.
Stvari so se po tem umirile in minilo je nekaj časa. Potem pa razkrinkanje! V moj GSM je vpisal številko od svoje mami. Jaz si res dobro zapomnim številke in sem takoj videla, da je to številka, od koder so takrat prihajali tisti SMS-i . :lol:
Seveda ni priznal, da je res, ampak se je videlo, kako je bil zasačen. :roll: :stupid:

Sramota!!! :versteck:
Uporabniški avatar
Felicia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Felicia »

Jst mam tut problem...sam jst ga nimam z bivšo ampak z njegovo najbolšo prjatlco. Sicer jst vem, da bi on zame naredu vse, da me ma najrajš pa to. Sam ona me spravla ob živce.....

Na začetku je kr rekla mu da bi šla one2 skupi v šoping..jst ga nej pa doma čakam :x Pol se je spomnla da bi šli kao oni skupi vn..čeprov sva bla mi2 zmenjena in je rekla da tiste 3 ure bom pa že počakala z njegovmu bratom (v enmu lokalu)...
Nikol naju skupi nekam ne povab, oz nikol ne gleda pa sm še jst nekje. Kdr je ona zravn se zmer počutm odveč.

Mogoče sm sam sama ljubosumna....sam res me žre vse skupi.Zmer v pričo mene pove kej tazga da me podžiga.
Kaj ve mislte?Pretiravam? :roll:
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

o krizaaa :eek:

da bi mel mo j najbolši prijatel punco, pa če bi se dogovoril z njo, da kam greta, nebi nikol rekla: čuj, da priji zaj zmano.. da bi mela žurko, bi povabla oba2..

tak da.. to ni niti malo normalno. njegova najbolša kolegica, lahko, da je zalublena v njega, pa lobosumna na tebe, lahko, da se počuti zanemarjeno od njega, misli, da zdaj, ko ima on tebe, da bo prijatelstvo šlo.. no, tak sem se jaz počutla, samo potem sem vidla, da sem delala z muhe slona.

razčistit moraš ti to z obema. na lep način.. vprašat njo, kaj ima proti tebi, pa zakaj to dela. njega pa, zakaj pusti, da vaju na tak način narazen spravla .. pač, da razumeš, da sta najbolša kolega, samo ti tudi ne delaš vse mogoče, da bi čim majn bil z naj. kolegico.. nekak tak ..

da še to povem: ded je zmožen naredit marsikaj za naj. kolegico(če jo ma res rad, pa jo ceni), tudi punco pustit. pač pravim, da taki tudi obstajajo..

jaz nebi mogla tega dolgo prenašat, če bi bla ti .. naredla bi red 1x za vselej .. good luck (y)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

ne vem mene tut od mojga kolegica nikol ne povab zravn na kofe.. sam ne vem, men se zdi to nekak logično, sej je njegova kolegica, ne moja.. zakaj bi pa mogla takoj avtomatsko bit še js zravn, samo zato ker sm punca? ne vem, js pa to štekam.. js tut če kkšnga kolega pokličem za kavico, ni treba da sabo prvleče punco.. pa nočem nič od njega. drugače je, če sta oba in punca in tip moja kolega, ok.. prletta oba.. tut ko kolegice prpelejo svoje tipe povsod mi ni kul.. zakaj bi blo pr kolegu in njegovi punci kej drugač?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Roberta R. napisal/-a:ne vem mene tut od mojga kolegica nikol ne povab zravn na kofe.. sam ne vem, men se zdi to nekak logično, sej je njegova kolegica, ne moja.. zakaj bi pa mogla takoj avtomatsko bit še js zravn, samo zato ker sm punca?

Pa saj to... V romantičnem smislu sta že ednina, v realističnem sta pa dvojina - vsak zase.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

~NIA~ napisal/-a:čudn, tle gor na celem kozmo forumu so vse take, k bivše njim težijo (alpa sploh ne)
čudno se mi zdi da ni niti ena k bi bila 'tista' tečna bivša, nobena od njih ni prjavlena na forumu :/

Jaz dvignem roko...Ampak bil je en SMS in napisala sem bivšmu, da sm mu oprostila... Pač u pozitivnem smislu, kao 'peace?' , ne kokr 'i forgive you, marry me' . Ker sm bla lih na nekemu tečaju joge in so razglablal o oproščanju.

Pa sm dobila na moj mobitel tak popizditis njegove, da sem sam prve besede prebrala, pol sm pa zbrisala... verjetno sem ji uničla teden :lol:
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a klupko »

Js sm tud mela ene čudne dogodivščine...kr bivša od mojega takratnega mi je neki pisala da naj si kr ne domišljam da bo sam moj in da ni šans da sm boljša pi*** od nje in take... Ok, whatever, zakaj je z mano pol in ne s tabo?
Pol ena druga da me bo kao zaje** tko kot je že vse prej, z njo vred in kr ene bolane...sm mela pa srečo s temi babami :lol:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Jz še nism bla "tatečna" biuša, ker nobeden od mojih bivših tipou še nima nove punce oz. nismo v kontaktih. Sm pa mela en problem z biušo, ki se je odločla, da bo Moj šu z njo kupovat alkoholno pijačo za roj., ker tiskrat še ni bla pounoletna. Od miljona kolegov, ki jih ma, si je zbrala lih njega. Ko da ni blo očitno zakaj. Mooooo, kolko žiuceu mi je pojedla. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a drugo..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:38, skupaj popravljeno 1 krat.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, on je dejansko šu z njo, ker: z njegove strani je blo razčiščeno. Ni melo veze al mi je pasalo al ne. :roll: Ampak po moji reakciji, ki je sledila, ni šu več. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Odgovori