če smo že pri kičastem. meni so vse te poslikave kičaste.prav res vidiš redko kako normalno.
svojih nohtov ne bom kazala, ker mam čist na kratko postrižene in brezvezne. razne barve in grafit iz svinčnikov pač ne omogočajo nekih lepih dolgih nohtov, ki bi bli hkrati tudi čisti.
kar je pa najbolj pomembno
floribunda napisal/-a:če smo že pri kičastem. meni so vse te poslikave kičaste.prav res vidiš redko kako normalno. svojih nohtov ne bom kazala, ker mam čist na kratko postrižene in brezvezne. razne barve in grafit iz svinčnikov pač ne omogočajo nekih lepih dolgih nohtov, ki bi bli hkrati tudi čisti. kar je pa najbolj pomembno
to pa so moji nohti pred nekaj dnevi, nič si jih kej dosti ne urejam ...
jaz mam zelo podobne. večinoma z brezbarvnim lakom, nekim naravnim kožnim tonom ali francosko manikuro. ko me prime pa rdeče.
brez kakršnihkoli poslikav, ker mi skoraj vse delujejo kičasto.
star7, Yazmeen in Lejla86 mi imajo lepe nohte...
Večina v tej temi jih je čisto preveč kičastih za moj okus, nekaterih bi se prav ustrašila. Moje pa tudi nima smisla da lepim, ker imam ponavadi samo zelo prosojen lak rahlo biserne barve, ali pa še to ne.
Drgač pa mene te kičaste poslikave spomnejo na eno črnko, ki je sedela zraven mene na tubi v Londonu...nohti so bli sicer pomoje umetni, ampak gor je mela pa celo plažo s palmo narisano... .
^^ lepo Jaz že malo gledam kakšne nohtke bi imela, ko mi bodo (če mi sploh bodo) zrastli tak daleč in pri meni še vedno prevladuje navadna francoska manikura (ampak ne z tistim čisto belim lakom ker je preveč vpadljivo, se mi zdi)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant