SSarchy napisal/-a:Jaz ne zdržim 5 minut pred televizijo, če kdo to gleda.. Res ne štekam, kdo je tuki smešen in zakaj je smešen??
Sej mogoče sama stvar ni mišljena kos cela smešnica, ampak če tko pogledamo, prikazuje tudi bolj resnične epizode življenja, mal pa poskušajo sem in tja še smešno naredit. Včeraj sem gledala, ja, kako moški delaj po liniji najmanjšega odpora (kdo bo kuhal, kaj sploh so te sestavine, važna je pločevinka pasulja in klobasa), klin a zdravo življenje, ko si pa še zmer laaačen in potem še prikaže, ja klasika, ne, moško prdenje v kavč in briga zase.
Hočem povedat, kako so ženske jasno bolj pedantne, vse mora bit bolj po regelcih, moški pa naredijo celo zmešnjavo, da pridejo sdo svojega, ko pa to dosežejo, pa .. .briga me za vse, kar je sproti nastal in kaj je posledica tega. Pač prikazuje samo življenje, ki se dogaja.
red*cherry napisal/-a:gledam to današnjo oddajo..kako ta osenarca piha skoz enkrat čez nos, enkrat čez usta. mhm, oh, mhm, mhm, ha?, khm, ha?, mhm... aja, pa pozabla sm "svašta"!

Sej zato pa Osenarca nekak ne paše v ta sklop, ko o skupnem življenju in gospodinjstvu tko al tko po večini nima pojma, niti o igralstvu, je pa kot lutka, ki pač privabi gledalce, koga pa, jasno, tudi odbije. ampak oni so dosegl namen, če koga privabijo s tem, da gledajo oddajo in potem .... c c c c, lej kaka kura je to ... ampak naslednjič spe tgleda, in cilj je dosežen.
Mal se pa tud kdaj znajdejo.