svingerji

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

sam kaj majo osenarco res samo za lutko tam,al pa nek okrasek,pa pač s tem privablajo gledalce(priznam,tud js sm 1.pogledala sam zato ker sem hotla videt kak to zgleda,da ona igra,pa nism pojma mela kdo še igra in zakaj se gre..) ker ženska pove v celem delu mogoč 3stavke..ostalo pa tk sam star, mhm..aha..ja ljupček..to pa tud vse :roll:
pa nasploh več fanta kažejo,kar mi je všeč,drugače res nebi blo za gledat(fajn se je nasmejat kak so kao eni tipčki pravi..tipčki :lol: ) tine itak zmaga,če nebi blo njega nebi blo hecno sploh..
ova tadruga mi gre pa še bol na živce od osenarce,s tistim nekim glasekom,pol pa se še dela neko karieristko,zravn pa se pro tipu še zase ne zna postavit..je vrajt, če so uspešne ženske v zvezah res take pol pa tud :roll:
res je za gledat,ko pač ni kaj drugega za delat :D
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

SSarchy napisal/-a:Jaz ne zdržim 5 minut pred televizijo, če kdo to gleda.. Res ne štekam, kdo je tuki smešen in zakaj je smešen??

Sej mogoče sama stvar ni mišljena kos cela smešnica, ampak če tko pogledamo, prikazuje tudi bolj resnične epizode življenja, mal pa poskušajo sem in tja še smešno naredit. Včeraj sem gledala, ja, kako moški delaj po liniji najmanjšega odpora (kdo bo kuhal, kaj sploh so te sestavine, važna je pločevinka pasulja in klobasa), klin a zdravo življenje, ko si pa še zmer laaačen in potem še prikaže, ja klasika, ne, moško prdenje v kavč in briga zase.
Hočem povedat, kako so ženske jasno bolj pedantne, vse mora bit bolj po regelcih, moški pa naredijo celo zmešnjavo, da pridejo sdo svojega, ko pa to dosežejo, pa .. .briga me za vse, kar je sproti nastal in kaj je posledica tega. Pač prikazuje samo življenje, ki se dogaja.
red*cherry napisal/-a:gledam to današnjo oddajo..kako ta osenarca piha skoz enkrat čez nos, enkrat čez usta. mhm, oh, mhm, mhm, ha?, khm, ha?, mhm... aja, pa pozabla sm "svašta"! :rofl:

:lach: Sej zato pa Osenarca nekak ne paše v ta sklop, ko o skupnem življenju in gospodinjstvu tko al tko po večini nima pojma, niti o igralstvu, je pa kot lutka, ki pač privabi gledalce, koga pa, jasno, tudi odbije. ampak oni so dosegl namen, če koga privabijo s tem, da gledajo oddajo in potem .... c c c c, lej kaka kura je to ... ampak naslednjič spe tgleda, in cilj je dosežen.
Mal se pa tud kdaj znajdejo. :lach:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Ma meni so teli svingerji prou smešni, jih rada gledam.Najbolj fajn sta mi Tine in Marija. :D
Osenarca pa res nima kej pojma, sej zato tudi bolj malo govori.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^ Če ne bi bilo Tineta meni sploh kaj preveč smešno ne bi bilo :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Tamarra* napisal/-a:^^ Če ne bi bilo Tineta meni sploh kaj preveč smešno ne bi bilo :P

Meni isto :D on je še največji car :P :D
..just wanna dance, wanna go insane...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Osenarca je za odstrel glede igranja. Je pa zanimivo... na en način popolnoma kvari sicer morda dostojno (za slovenske razmere) serijo, po drugi strani pa privablja gledalce. Jaz bi rekla naj jo imajo še kakšna dva dela, potem pa naj jo 'avto povozi' ali kaj podobnega.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Meni pa prav fajn igra in čisto paše sem not :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Tamarra* napisal/-a:^^ Meni pa prav fajn igra in čisto paše sem not :)

Mene je pa prav razočarala (saj ne da bi jo drugače kaj posebej cenila), njena igra je obup.
Sicer sem včeraj gledala serijo nekje 10-15 minut (koliko je sploh dolga?), a sem dobila orise vseh nastopajočih, razen nje. Delovala je kot avšasta lutka, ki se samo spakuje in pritožuje in še to ne kaj prida prepričljivo. Da ne omenjam scene s klobaso - fuuuj! :tot: Zdaj bom nesramna; ampak pri tem se je vsaj videlo katero je njeno področje.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

g00fy_qa napisal/-a: Zdaj bom nesramna; ampak pri tem se je vsaj videlo katero je njeno področje.

Sam ti tega zdaj ne moreš rečt za njeno osebno življenje, ker igra je le igra :wink:
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

no, po ogledu nekaj serij (ne celih, ampak na odlomke) se mi zdi, da osenarca v igri prekaša svojo soigralko, ker se mi zdi včasih ful zabavna in smešna. na začetku mi je bila grozna za gledat, pa še vedno ima vmes momente, ko zraven zavijam z očmi, ampak zadnjič sem se prav nasmejala, ker je bila res dobra. glede na to, da nima igralskih izkušenj, bi rekla, da se je kr popravila.
simpaticnaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a simpaticnaa »

Jaz sem svingerje začela gledati po 4 delu in sicer med službo na internetu... in potem sem s tem okužila še mojega fanta in vse njegove prijatelje... že res da to nanizanko ne moremo primerjati z nekim ameriškim humorjem... je pa vsaj nekaj.. kar te nasmeje na teh naših programih s slovenskim poreklom.
Tudi meni Nina Osenar ni bila ravno simpatična prej anti... ampak ko zdaj že nekaj let spremljam sem ter tja... njene izjave, vodenja itd... pa mislim da sem bila glede nje full v zmoti...
1. prvič je pri meni pike dobila ker da veliko na zdravo prehrano in zdravo življenje
2. pike je dobila ker se vneto zavzema za pravice živali
3. vedno sem imela za povedat čez njeno vodenje, dokler nisem imela sama priložnost vodit sestanek 24 ljudi... in ko sem sama vidla kako sem začela štrikat ... ko je 24 ljudi buljilo vame.. kaj bom povedala... sem dojela da je to v bistvu full - full težko... Najlažje je kritizirat iz naslonjača.
4. Jaz pa Nino kot Viky ne ocenjujem več... ker tudi sama nisem igralka.. da bi bila lahko profesionalka na tem področju... me pa full nasmeji... in mislim da je to bistvo te nanizanke...
Tine je idealen za to vlogo in tudi moj nečak, kateri je star 4 leta že non stop ponavlja tk al tk da ne....
Saš - sicer ni moj tip moškega... in mi nekak ne potegne...
Ana Dolinar- Lik Eva je men full prijetna in me nekak pomirja.. ker ni pokvarjena, hinavska in zahrbtna ..
skratka vsi skupaj so prav posrečeni... in žalostno je da še tisto nekaj kar imamo Slovenci kot humor.. je treba potolčt... ker če pa pogledam nanizanko sosedje so mi pa res čisto mimo... kot da bi bili malo butnjeni vsi skupaj... in če primerjam vlogi - ki sta nekako identični nine osenar kot viki... in vloga ki jo v sosedih igra anika horvat... ja 300 % raje gledam viky.
Tako da GO FOR IT! Še več takih komedij... z vsako bomo boljši... itak pa sem mnenja da nam tega primanjkuje, ker vse kar je bilo do sedaj posneto po Poletju v Školjki je bilo sila depresivno, zamorjeno... skratka samo še za odstrel!
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

joj, men je pa ta ana toooook zoprna. tak obupen glas ma, da je ne morm poslušat. prov glupa se mi zdi. k ena kura ... nina je sicer kar brihtna ženska, ampak tukej se veliko preveč pači ... pa tist črnski mhm k ga skoz ponavlja ... lahko bi bli bolj originalni in si zmislili kakšne svoje fore. tipa sta mi oba zoprna, še posebej tisti saš, k je kr naprej neki potreben ... prov dosaden. sicer sem do zdaj tole nanizanko gledla ene 3x, ampak res še nisem ugotovila, kaj je folku tukaj smešno ...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Evo, jaz pa zdaj ko nimam kaj za delat gledam svingerje in sem kar na tekočem glede tega :)
In v bistvu ugotovila sem, da je tisto, kar sta fanta dokazovala v enem delu, čista resnica. In sicer tisti del, ko sta mela obleki od armanija in top-shopa.
Včeraj se dobim s kolegico, poleg sebe sem imela torbico, na kateri so bili G-ji podobni kot na torbici od Guessa, ampak je bila v bistvu ena čisto navadna torbica. In pol ona cela navdušena, da se pa tej torbici ja vidi, da je dobra firma, da je dobra kvaliteta, da je blago čist nevem kak dobro, ker je pač mislila da je Guess-ova :D in pol sem ugotovila, kake kure s(m)o ženske res glede tega :P
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Tamarra* napisal/-a:^^ Če ne bi bilo Tineta meni sploh kaj preveč smešno ne bi bilo :P

ja sej, ker je za razliko od ostalih dober igralec.
za folk nasmejat mors bit vec kot dober igralec ne pa samo ena afna...
Zivljenje je piskotek!
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

mhm :) Saš pa mi je čisto anti, ne vem, prva dva dela mi je mogoče še bil zanimiv, zdaj pa mi več ni njegov način igranja všeč oz. njegova vloga, ker hoče vedno tak frajer bit..
Odgovori