Sicer pa so se meni zdaj lasje izboljšali, je spet kot ponavadi. In tudi mozolji. Zaenkrat

red_rose napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Tak sem se veselila, da bom nehala jemati tabletke, ampak zgleda, da ne bom... Mojemu sem rekla, da bi nehala, pa ni bil videti zadovoljen, tak da bom se nekaj casa jemala
ka ce bi ti njemu povedala za stranske ucinke, pa naj se pol on odloci ce bi to ON hotu jemat?
ŽuŽa napisal/-a:Midva zdej sploh ne morva več normaln seksat; na začetku ko sm nehala s Kt je blo s kondomi čist fajn; zdej je pa krneki; učasih mene mine, učasih njega; enkrat nama kondomov zmanka...ma krneki.
Foxy-lady napisal/-a:red_rose napisal/-a:Foxy-lady napisal/-a:Tak sem se veselila, da bom nehala jemati tabletke, ampak zgleda, da ne bom... Mojemu sem rekla, da bi nehala, pa ni bil videti zadovoljen, tak da bom se nekaj casa jemala
ka ce bi ti njemu povedala za stranske ucinke, pa naj se pol on odloci ce bi to ON hotu jemat?
Saj je rekel, da je moje telo in moja odlocitev, ampak se je vidlo na njemu, da mu to nikakor ne pase. Rekel je, da se ne misli imeti froca in da potem pac ne bova seksala.
![]()
skinny napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Midva zdej sploh ne morva več normaln seksat; na začetku ko sm nehala s Kt je blo s kondomi čist fajn; zdej je pa krneki; učasih mene mine, učasih njega; enkrat nama kondomov zmanka...ma krneki.
A tebi se zdi, da si imela več libida ko si jemala KT? Ali kako to, da zdaj tebe mine do seksa?
A je to zaradi straha ali zaradi česa?![]()
Jaz sem že velikokrat govorila, da bom nehala, samo sem še zdaj na KT. Ne vem zakaj, nič dobrega mi niso prinesle.. Verjetno je to tisti moj strah.. Kaj pa če kondom poči?