ja men se pa recimo tud to nardi, da če me kdo kliče, mu glas na drugi strani reče, da številka ne obstaja (tel.št. sm prenesla iz mobitela na simobil) in če me pokliče še enkrat- številka obstaja in normalno kliče nevem kaj ga mede...
^^ ja vsak mesec maš ti 1000 minut al koliko pač in 1000 sms-ov. Če jih ne porabiš se ti NE prenašajo v naslednji mesec, če jih porabiš pa se ti dalje obračunava pač po normalnem ceniku druge fore ni
Splača pa se ti, če dosti kličeš na simobil
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Ja pr orto u nulo maš 10 € naročnine in 1000 minut zastonj v Simobilovem omrežju in 1000 sms-ov zastonj. V druga omrežja maš pa 10 centov na minuto. Zdej, če maš velik takih, katere kličeš, na Simobilu, pol se ti splača. Pa tud če kličeš v druga omrežja, je 10 centov še zmer mal. 1000 minut + 1000 sms-ov maš pa vsak mesec zastonj, ko jih pokurš, pa pač plačuješ normalno naprej, ne vem kolk točn.
Tamarra* napisal/-a:^^ ja vsak mesec maš ti 1000 minut al koliko pač in 1000 sms-ov. Če jih ne porabiš se ti NE prenašajo v naslednji mesec, če jih porabiš pa se ti dalje obračunava pač po normalnem ceniku druge fore ni
Splača pa se ti, če dosti kličeš na simobil
VSAK MESEC ?!?!?!
Omg..pol bom mela 10€ računa sam k tmo mal telefonarm pa sms-am.
D best. grem na to,pa še po nov telefon.
jaz sem v letu pa pol nardila za 36 ur odhodnih klicev pa poslala 496 smsov tko da...
Končno sm preklopla na Simobil- ORTO V NULO. Na mobitel itak nimam klicat nobenga, ker so usi na Simobilu tko, da je to izredno ugodno zame. Sam smotano zna bit to, da nekje ( baje ) Simobil ne lovi signala. Jz na srečo še nism mela take negativne izkušnje ( tok, tok ).
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Zadne cajte mam skoz neki visoke račune,pa mi sploh ni jasn zakaj.Tko da razmišlam da grem na tuša da dajem unih 30€ in to je to.Pa še telefončke majo dost pocen.A pa jst grem lohk na tuša pa recimo z eno naročnino uzamem dva telefončka?(pa ne une k jih majo u akciji,da jih sama zberem).Pa če lahko tm sklenem naročnino pa tud če jo mam že pr simobilu??
Men je tale orto u nulo ful fajn .. Na mesec porabim približno 6 ur pogovorou in okrog 500 sms-ou. Za tok pogovorou in sms-ou bi v orto smart paketu porabila okrog 17 € + naročnina + pogovori na druga omrežja, tako pa na koncu pride račun za vse skupaj okrog 15 €.
Vau, ~Papillon~ , ta LG mi je pa tud ful všeč. Jst si tud lahko čez par dni nov telefon vzamem in se ne morm odločt, kerga bi. Vrjetn kerga od teh za 1 €, ker unih ta dražjih ne rabm. A pa si zadovolna? Ker folk ful jamra čez LG-je