Pozdravljeni!
Odpiram novo temo in sicer, tukaj lahko razpišete, katero je bilo vaše največje nematerialno darilo v življenju in od koga ste ga dobili....
Je bila to ljubezen do branja, samozavest od vaše mame, ali morda način kako se spopasti s strahom od očeta?
Se teh nematerialnih stvari zavedate, ali se zavedate zgolj materialnih stvari, ki so vam podarjene?
LP
nematerialna darila
nematerialna darila
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
hmm.. trma in predvsem odločnost - od očeta. Sem vesela, da sem taka, da vedno povem svoje mnenje in se ne dam
Ljubezen do živali, sicer ne vem od koga, ampak vseeno sem vesela
To, da rada pomagam ljudem ki imajo težave, čeprav so se 5minut pred tem drli na mene in sem bila za njih največja pr****a (včasih je to lahko tudi slabo no).. tudi to ne vem, od koga sploh imam.
Pol pa še samozavest, to pa sem se sama s sabo naučila, s kakšnimi problemi in podobnim. In tudi to jemljem kot eno darilo
Poštenost - od mame in očeta (ker sta me tak pač učila)

Ljubezen do živali, sicer ne vem od koga, ampak vseeno sem vesela

To, da rada pomagam ljudem ki imajo težave, čeprav so se 5minut pred tem drli na mene in sem bila za njih največja pr****a (včasih je to lahko tudi slabo no).. tudi to ne vem, od koga sploh imam.
Pol pa še samozavest, to pa sem se sama s sabo naučila, s kakšnimi problemi in podobnim. In tudi to jemljem kot eno darilo

Poštenost - od mame in očeta (ker sta me tak pač učila)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant