- 1. Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?
Če lahko zbiram, pol definitiuno ne zavijem posedat u lokal, zehat u kino, še mnj se grem nekam hranit, sprehod, hm, pogojno, ampak nej ne bo penzjonistično obarvan, še mnj romantično prežet, kr se zna zgodit, da mi postane neprijetno (ko človeka še ne poznam, me pocukrane situacije odbijajo).
Najbol me naudušjo spontana, rahlo nenavadna, igračkasto neodrasla srečanja, kjer se dogaja nepredvidljivo.
Eden takih je biu en čist nedoužn prijateljski pozno popoudanski špancir na bližnji ljubljanski hrib (pa ni Ljubljanski grad), na kerga se je med živahnim debatiranjem začela spuščat tema, naju pa je blazno začela intresirat zazidana "črna luknja", u kero se noben od naju ni upu sam ... In da me ne bi blo strah, me je na videz nedoužno prjeu za roko in podala sva se korak bližje ...
Še toplejši pa je spomin na premierno spoznavanje zdejšnga fanta, k me je deset minut za tem, ko sva se uradno spoznala, že porinu u vodo, plavala sva do njegouga čouna, s kermu sva se čez največje valove zategnla u en zaliu in raztegnjena po gumi začela z najbolj osebnimi debatami, med kerimi sva drug drugmu na skrivaj čekirala mišice

- 2. Najboljša fora na prvem zmenku.
Definitiuno mi je blo zlo ušečno zgoraj opisano dogajanje.
- 3. Najnasvet za prvi zmenek.
Ne maram prejemat nikakršnih napotkou "kako ga osvojiti", še mnj jih rada dajem.
Če se najdeta taprave dva, se bo zgodiu drugi zmenek ne glede na njeno špinačo za zobom, strgano najlonko in petkratno omembo biušega in ne glede na njegovo trojno dozo vodice po britju, neujemanje majce in puloverja (mogoče še čeulou) in entuziastično opevanje grafike neke računalniške igrce (za kero ve samo on) ...
- 4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku.
Ni je večje zadrege (no, bolj bede) od tiste, ko se znajdeš na zmenku z nekom, ki nekak ni tisto, kar si prčakvau .. Ko na skrivaj zehaš (in ugotaulaš, da si kr naenkrat blazno želiš nazaj h biušmu), medtem k on ne neha razlagat o tem, kok ubijalske feltne ma njegou buddy na noumu bemflnu, kok ga nese, preden je primoran klicat jelene in kolk golou je padl na fuzbal prvenstvu 22 let nazaj, ko čakaš, da zvrcne kolegica in usa vesela zapoješ, da je lihkar padla s kolesa in jo je treba odpelat domou, ko z grozo ugotauljaš, da tok obupne frizure še nisi vidla in gruntaš, če je možno, da si nekdo prostovoljno kup tko grde čeule ...

P. S. Zadnja zgodbica je zgolj hipotetična, h sreč se men še ni zgodila.