Nagradno: Prvi zmenek!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Re: Nagradno: Prvi zmenek!

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

1. Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?

Če lahko zbiram, pol definitiuno ne zavijem posedat u lokal, zehat u kino, še mnj se grem nekam hranit, sprehod, hm, pogojno, ampak nej ne bo penzjonistično obarvan, še mnj romantično prežet, kr se zna zgodit, da mi postane neprijetno (ko človeka še ne poznam, me pocukrane situacije odbijajo).
Najbol me naudušjo spontana, rahlo nenavadna, igračkasto neodrasla srečanja, kjer se dogaja nepredvidljivo.

Eden takih je biu en čist nedoužn prijateljski pozno popoudanski špancir na bližnji ljubljanski hrib (pa ni Ljubljanski grad), na kerga se je med živahnim debatiranjem začela spuščat tema, naju pa je blazno začela intresirat zazidana "črna luknja", u kero se noben od naju ni upu sam ... In da me ne bi blo strah, me je na videz nedoužno prjeu za roko in podala sva se korak bližje ...

Še toplejši pa je spomin na premierno spoznavanje zdejšnga fanta, k me je deset minut za tem, ko sva se uradno spoznala, že porinu u vodo, plavala sva do njegouga čouna, s kermu sva se čez največje valove zategnla u en zaliu in raztegnjena po gumi začela z najbolj osebnimi debatami, med kerimi sva drug drugmu na skrivaj čekirala mišice :lach: ...

2. Najboljša fora na prvem zmenku.

Definitiuno mi je blo zlo ušečno zgoraj opisano dogajanje.

3. Najnasvet za prvi zmenek.

Ne maram prejemat nikakršnih napotkou "kako ga osvojiti", še mnj jih rada dajem.

Če se najdeta taprave dva, se bo zgodiu drugi zmenek ne glede na njeno špinačo za zobom, strgano najlonko in petkratno omembo biušega in ne glede na njegovo trojno dozo vodice po britju, neujemanje majce in puloverja (mogoče še čeulou) in entuziastično opevanje grafike neke računalniške igrce (za kero ve samo on) ...

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku.

Ni je večje zadrege (no, bolj bede) od tiste, ko se znajdeš na zmenku z nekom, ki nekak ni tisto, kar si prčakvau .. Ko na skrivaj zehaš (in ugotaulaš, da si kr naenkrat blazno želiš nazaj h biušmu), medtem k on ne neha razlagat o tem, kok ubijalske feltne ma njegou buddy na noumu bemflnu, kok ga nese, preden je primoran klicat jelene in kolk golou je padl na fuzbal prvenstvu 22 let nazaj, ko čakaš, da zvrcne kolegica in usa vesela zapoješ, da je lihkar padla s kolesa in jo je treba odpelat domou, ko z grozo ugotauljaš, da tok obupne frizure še nisi vidla in gruntaš, če je možno, da si nekdo prostovoljno kup tko grde čeule ... :D

P. S. Zadnja zgodbica je zgolj hipotetična, h sreč se men še ni zgodila.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dadyka15 »

bife, kjer se lahko sprostiš v miru popiješ kavico in se pogovarjaš..

2. Najboljša fora na prvem zmenku.
čista tema...nevem..pri meni ponavad delujejo spontane fore..kakšna moja smešna dogodivščina..

sproščenost, spontanost..to bo to..

vsake deset minut me je oče klical in na koncu sem morala dati fanta na telefon.. :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a cioccolatina* »

prvi zmenek najprej kino... ker pač smo vsi malo sramežljivi in se ne moremo kr neskončno pogovarjati z osebo, ki jo komaj poznamo; nato pijača v kakšnem mirnem lokalčku. tako bo bila lahko ena dobra tema pogovora film, ki sta ga gledala:) tako sva naredila midva:)

2. Najboljša fora na prvem zmenku
nežni dotki za roko... pač ko sem govorila, sem mu za kakšno potrditev nežno položila roko na podlakt in mislim da je bilo to to...

1. bodi to kar si... ne moreš se pretvarjati pred osebo... ker če je to tisti pravi, bo nedvomno ostal šokiran, ko bo videl, da hodi z osebo, ki je v bistvu popolnoma drugačna kot tista, ki se mu je predstavila na zmenku...
2. malo skrivnostnosti ne škodi... zagotovo če mu boš zdrdrala vse o sebi že na prvem zmenku, ne bo imel razloga za drugi... ker pač bo že vedel vse o tebi... izberi določene podatke, ki mu jih nočeš povedat in raje mu povej kakšne, ki se ti zdi da ga bojo privlačili.

prvi zmenek z bivšim... sva bila pred lokalom in lih so se pred lokal pripeljali gasilci inje tip šel do njih in rekel.... pogasite me... poglejte to punco, čisto me je segrela... gorim...
in to pred množico ljudi... lahko si predstavljate, kako sem razdela in se pobrala v lokal...
A natural good vibration
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Romantična slaščičarna, lep kraj v naravi(če je možno)...
    2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...
Dolgo sva se pogovarjala, potem va se že ospravljala in nič nisem slutila. Ampak me je poljubim med vetrom in listi češnje.
Bodi to kar si.
Strgane hlače...ups. :?
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Hmm,jah glede na to da si na prvem zmenku ponavad ful živčen,jst zihr nebi šla sedet u kafič,ker ponavad mau traja da se začneš pogovarjat pa tko.

Z zdjšnim sva mela prvi zmenek u diskaču za prvi maj k je biu boban rajovič,več ns je blo,ful smo ga žural,pol sva pa kr skp začela lezt.Ne vem takrat so se usi umaknl,tko da sva sama ostala pa sva si začela pet pesmce pa tko.Blo je noro,res en najlepših doživetij v mojem življenju.

Fora?Da sva se začela objemat,kao prijatelsko,pol je pa še kiss padu.Ne vem drgač pa tipi znajo dost zvijat kako polupčkat punce.

Ne se delat neki kar nisi.Pa ni ga treba na prvem zmenku takoj zasut s svojimi najbolj osebnimi zadevami.Pri pogovoru najdta neko skupno točko pa bo.Čeprov je učasih že to težko.Če pogovor ne steče,pol bo najbrž bl težko use skupi in obema bo mučno.

Je ni blo...
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Hm, moje izkušnje govorijo v prid kinu, ker je tam zelo prijetna atmosfera, malce je mračno, pa še vedno ni samotno, če se npr. ne bi izšlo z (bodočim) fantom. Tudi če se izkaže, da je film za umret dolgočasen, še vedno preostanejo lepi pogledi itd. itd.:oops: Če pa je film zanimiv, pa toliko boljše. Seveda pa je poleg kina še dosti drugih mest, ki so prav tako primerna za prvi zmenek... od koncerta, do tega, da se dobita na pijači itd.

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...
Nasvetov oz. trikov prijateljic ne upoštevam, saj se zanesem na lastno očarljivost, ko mi je nekdo zares všeč. Dosti se smejim (seveda ne prisiljeno :D ) in se igram z lasmi. Pali takrat, ko to hočem. ;D Od fanta pa mi je bilo zadnjič lepo slišati (nisva še skupaj), ko me je na tak zanimiv način vprašal: "Ti bi bla moja, če bi bil jaz tvoj?"

Ni univerzalnega nasveta oz. priporočila glede tega, ker smo si ljudje različni.

Sama je na srečo še nisem doživela, od prijateljic pa tudi kar se tiče zmenkov nisem slišala še za nobeno zadrego.
Uporabniški avatar
urshaster
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D

Neprebrana objava Napisal/-a urshaster »

najbolši kraj za prvi zmenk je kakšn mirn kafič da se spoznata po pa mejbi kakšn sprehod.

ko sem čakala na njega na avtobusni postaji ker sva se prvič zmenila in sm gledala vozne rede me je najbl ustrašu k se je kr na enkrat pojavu za mano pa reku živjo urša jest sm se pa sam obrnila pa čist cviknla (temu sva se še doug smejala)

sproščenost, spontanost...

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku

da sm bla u izi pjana k smo pred tem ko sm se dobla s nemu s sošolkam šle mal nazadravt k so se glih novoletne počitnce začele in sm sam govorila pa govorila po mi je pa enkat reku da nj mal utihnem da me neki praša pa me je prašu če bi bla z nemu pa kušnu :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Avto. :D
Meni je v mislih ostal "zmenek" iz katerega sicer kasneje ni blo nič , je bil pa zabaven..
Ker je blo vse bolj nahitro, sva se zmenla samo da me ob 9ih pobere, in da se v avtu zmenva kam greva.Ko sva se začela pogovarjat, sva nekak prišla na temo,da še ne znam vozit avta. In on se kar ustavi an parkirišču, in začne da se presedeva. Najprej se nisem hotela, in sva samo stala zunaj in se mal pogovarjala in smejala... Potem me je nekak prepričal (: P) tako da sva skoraj 2 uri vozila in parkirala gor in dol po parkirišču... In tko včasih mi je kao "popravu" roko na volanu itd...:P Potem sva ugotovila, da so vse "normalne" gostilne že zaprte, zato sva obsedela kar v avtu in pila redbull, ki ga je mel slučajno sabo.. Mal sva poslušala cd-je, se pogovarjala itd... zabavno blo... : D

ne vem... jaz sem to kar sem; nasmejana, zgovorna... Moj fant je reku, da sem mu bla takoj všeč, ker sem pila pivo, ga premagala v biljardu, in skos pogledovala na tv ko je bil fuzbal in navijala za chelsea. :D
ampak to je odvisno od posameznika, kaj mu je všeč pa kaj mu ni... Nekatrim bi se to mogoče zdelo bedno..

3. Najnasvet za prvi zmenek.??
pobrskaj po omari, poišči zaboj s starimi revijami COOL in Smrklja... V vsaki številki so popisane vsaj 3 strani s tem. Produktivni in uporabni nasveti... ; ) ; )

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku
Moje zadrege: pijača s tipom, ki mi je bil grozen in se nisem mela poponoma nič z menit z njim... Prej ga še nisem vidla; skos mi je pisal na msnju pa sms-e, in potem (ker je res ful vztrajal) sva šla na pijačo; pa še ena "skupna" kolegica preko katere naj bi me poznal... Blo mi je grooozno; pa sram me je blo da me bo kdo vidu. pol minute po tem ko sem šla mi je poslal sms če sva zdej skup... lol
Jasno da sva; le zakaj sploh sprašuje :roll:

Zadrega2:
Šla sva na pijačo, pa mi je blo ful nerodno ko sem bivšega srečala v gostilni.
:oops:
Uporabniški avatar
lucky_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vipava

Neprebrana objava Napisal/-a lucky_girl »

Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?
Najboljši kraji za prvi zmenek so po moje kino, kakšen dober film, ki te nasmeji, potem pa pride v poštev bar, kjer se lahko pogovoriš, se bolje spoznaš....

npr, mene je en fant peljal na Sveto Goro kjer je zvečer lep oz prekrasen razgled na Novo Gorico...cela dolina v lučkah....midva pa sva se tam na klopci pogovarjala in spoznavala.

nisem imela nobene fore,.....bila sem preprosto jaz in se je zaljubil vame....

biti čimbolj sproščen, zabaven in predvsem NE MOLČEČ.

preveč sem bila nerodna in sem padla po stopnicah.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Obisk kakšne lušne kavarnice bi bil morda pravi odgovor. Neki glasni lokali vseakor ne, ker ni hujšega kot dretje na prvem zmenku. Nek miren, alternativen prostor, kjer ne bo veliko možnosti, da srečaš nekoga znanega, ker ni fino, da te nekdo zmoti ravno na prvem zmenku, ko skušaš ustvariti čim boljši vtis in čim več izvedeti od osebe, ki sedi poleg tebe.

Je pa tudi zelo dobra izbira obisk nekega kraja, kjer še tista oseba ni bila ali pa morda tega kraja ne pozna. Midva sva se ravno tako zmenila za najin prvi zmenek. Osebi bo toliko bolj zanimivo, saj ga lahko imresioniraš z lepotami domačega kraja. Sprehodiš se skozi mesto, poveš neke podrobnosti glede posebnostih, potem se sprehodita skozi park (če ga mestece ima). Ker, ko si nekje na kavici se marsikdaj pripeti, da osebi zmanjka besed. Ko sta pa dva v miganju pa beseda teče sama od sebe. Se sprehajata, se spoznavata in nekako prebrodita tiste začetne tegobe. Kot zaključek pa ga/jo lahko povabiš na reci temu najboljšo sadno kupo, palačinke, ledeno kavo... v mestu. :)

Zanimiva mi je igra npr. kdo ve več o osebi, s katero sta na prvem zmenku. Recimo kdo je bolje opravil domačo nalogo, da se je pozanimal o osebi, ki mu je tako zelo všeč. Kdo pozna drugega bolje. Kdo si je bolje zapomnil telefonsko številko, ime brata/sestre/najboljše prijateljice, naj... Kdor zmaga lahko kot svojo nagrado izbere ponovno povabilo na zmenek. Meni je to ostalo v spominu.

Dekleta naj bodo sproščena in naj vse tiste petke, močna ličila, občutno premočen parfum pustijo doma. Naj se uredijo tako, da bodo všečne, ampak vseeno pripravljene za kak potep po mestu, gradu. V petkah ni ravno najbolje hoditi. Vem, da vse skušamo narediti dober vtis, ampak v enem večeru nam ni treba izdati celotnega življenjepisa od a do ž, pri tem pa povsem pozabimo vprašati kaj osebo, ki je poleg nas. Zaupamo kako malenkost in raje prisluhnemo sogovorniku. Čim manj omenjati pretekle slabe ljubezenske izkušnje, izogniti se ogovarjanju ljudi, ker nikoli ne veš ali se oseba, ki jo ogovarjaš pozna s tvojo simpatijo.

Za prvi zmenek se zelo rade uredimo.

Prav tako se je tudi moja dobra prijateljica. Ker še ni bilo tako mrzlo zunaj je dala nase tako malce daljše krilo, dolžina nekje pod koleni. Žabe so ji malce dol zlezle in si jih je želela popraviti. Ob tem so se lepo strgale in sparale od kolena pa do gležnjev. Na črnih žabah se to še posebej opazi. Mame nam vedno govorijo naj imamo s seboj rezervne žabe, saj se te rade strgajo. Ampak prijateljica seveda ni imela rezervnih žab tako, da sta s simpatijo na prvem zmenku še pred pijačko stala skupej na blagajni in plačevala nove žabe zanjo. :P
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Cosmopolitan »

Novinarka, ki si je na to temo zaželela vaših mnenj, se vam vsem po vrsti lepo zahvaljuje za sodelovanje (s temo seveda lahko nadaljujete, če želite).

Znana je tudi prejemnica knjige Ljubezen, spolnost in astrologija avtorice Teri King, to je:

Frisko

P.S. Frisko, javi se nam prosim na zasebna sporočila!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Aja, sicer vem, da je konc teme, sam mi je zanimiva :D

Načeloma mi ni važno, kje si. Še najbolj všeč mi je, če sploh ne veš, da bo iz neke navadne pijače al pa česarkoli ratal zmenek.
Jaz pa prijatelj sva npr. šla na koncert od Šank Rocka, na koncertu je prišlo do zmenka, iz zmenka se je razvila zveza.
En prijatelj npr. je bil vsak večer na mojem delovnem mestu. Nič romantičnega in posebnega. Fora je, da bi lahko bil vsak dan zmenek, če bi meni kapnilo, kam pes taco moli :D
Meni kraj ni pomemben. Važno je vzdušje.

To se je zgodilo pred zmenkom. En dan sem se pač vsedla v avto, se odpeljala iz svojega konca na njegov konec, ga poklicala, ko sem bila v kraju, kjer dela in ga vprašala, če bo mel kaj časa za kofe.

Prepusti se toku.

Ajej... Na enem žuru sem vidla enga modela in mi je bil blazno dober. In pač ena ga je poznala in tak je pripomogla k temu, da sva si začela dopisvat, se klicat in se posledično tut dobila enkrat na bowlingu.
Tam pa je bla scena sledeča: "O fak... Ka te je z mano? Fak, pa ta tip sploh ni moj tip človeka... Kaj delam jaz tu? Nak, s tem tipom se že nočem zapletat. Ka sem vidla na njemu?" In bolj ko sem ga poslušala, bolj mi je bil zoprn. In bolj ko mi je bil zopn in bolj ko sem študirala, da se ga mrm nekak na lep način znebit, bolj sem se ga napijala poleg (obup :gruebel: )... No.. Zmenek še ni bil tak hud. Največji problem je bil pol, ko se je dec čisto zacopal vame :roll:
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Meni je tudi zanimiva :D
Zdej prve tri nebi pisala, ker so pač vse več ali manj povedale, jaz se spomnim 4., največja zadrega :D
Ammm z enim fantom sva šla na dolgooo pričakovani prvi zmenek. Zraven so se pridružili še njegovi prijatelji, tako da nas je bilo enih osem.
Skupaj smo se odpravili v picerijo, ki je v dveh nadrstropjih in ima vmes neke čudne stopnice. In ja, za navzdol sem se skotalila po stopnicah :D:D:D
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
girlika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a girlika »

1. Po mojih izkušnjah se najboljše za prvi zmenek zdi, če selepo dobiš in greš na kratek sprehod...maš mir pa pogovoriš se lažje...v glavnem po izkušnjah je to zelo dobro...če pa ima vsak psa...pa še tolko boljše :D potem pa skočiš na kakšno pijačo, če je to sploh potrebno. ;)

2. Fora? Da se pokažeš v takšni luči kot si...samozavestna...nasmejana...to pri meni vedno "pali"...se ne pretvarjam...ker sem nasploh nasmejana...ampak enostavno pol nikoli ni zadnji zmenek :P

3. Ne pretiravaj z urejenostjo...obleči se tako, da se TI dobro počutiš, ne pretiravaj s prafumom :P ga lahko odžene... drugač pa res...bodi TI...če te je povabil na zmenek, si mu sigurno všeč takšna kot si ;)

4. hmmm...zdaj se trenutno ne spomnim kake posebne...ampak nasploh ni fajn, če se npr. spotakneš...mogoče tudi preveč govoriš :D...
I´m like a bird
Uporabniški avatar
*teyci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *teyci* »

po mojem mnenju, je za prvi zmenek fajn če gresta na kakšen sprehod po parku ali pa kje v naravi, saj tako je mirno in se lahko posvetita drug drugemu. Ali pa kakšen mirni lokalček.

mhmm, jaz pred vsem navdušim fante tako, da sem naravna-da se ne pretvarjam,in da mi ni problem se pogovarjati o seksu oz.da nisem zadržana pri pogovou s tem, velikokrat sem dobila pozitiven odgovor, da dobijo občutek, da se z mano lahko pogovarjajo o vsem.

bodi naravna, sproščena,brez kakšniga "naštimavanja" in predvsem, ne spogleduj se z drugimi tipi, pa če še je tipček za drugo mizo ne veeem kak dober..:D

najbolj se spomnjam, kar je blo res neprjetno in predvsem mi je bilo nerodno.
odpravili smo se ven, njegova in moja družba, takrat sva bila prvič se možnost bolje spoznati, in seveda je bil prisoten alkohol, na žalost sem preveč spila, bilo mi je slabo. hotel me je poljubit, a jaz tega nisem bila zmožna , a na srečo je na koncu vse dobro izpadlo, sicer ni razumel kaj mi je blo, saj sem skoz na wc pa nazaj hodla:D. ko sem končno k sebi prišla, me je pospremil domov in od tistega dne sva se začela dobivat in postala par kar lep čas.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
Odgovori