MilkyWay napisal/-a:SSarchy napisal/-a:Sam ne mi govort! Miniaturni kipci, svečniki, šatuljice, posušeni mini šopki, punčke, medvedki, škatlice z različno vsebino (npr. sponkice za lase ali make up, laki za nohte), vazice, okvirčki s slikcami in še in še.. Vse mi je zlo pri srcu, ampak pri brisanju prahu bi pa najrajš vse skupi vrgla v smeče!

Tko da teh površin se zelo redko lotim..

No...še ena, ki me razume

. Ampak mi je vsega tko škoda, zato mi niti na pamet ne pride, da bi te drobnarije vrgla u smeti... Vsaka ima svoj pomen...

dve,dve
Tkole je pr men.
Ker mam svoj flet je razumljivo, da zanj v celoti skorajda poskrbim sama.
Posode se lotevam ponavad že sprot ko kuham in probam čimveč pomit.Kar ostane pa v stroj al pa na roke, odvisno od količine, ampak nikoli ne takoj po kosilu.Po kosilu se pije kavica pa tko.
Prah brišem recmo enkrat mesečno približno in ravno zaradi zgoraj naštetega problema z drobnarijami, katere je treba umikat in zbrisat/preprat.In ker prah pri brisanju let tui po sobi je treba potem še tla pomit in tko da mi to vzame sigurno pol dneva.
Sem pa obsedena s pomivanjem oken.Sigurno enkrat na teden, če me fleša v glavi pa tud na dva dni.vsekakor more bit pogled na naše rožce na vrtu popolnoma čist
Tla pomivam dost pogosto, ker mam vhod direkt na laminat in se takoj use pozna.recimo ne nekej dni, ali pa tud usak dan na hitrco sprot, odvisno kolk me v tistem momentu lise in umazanija motijo.
enkrat na polleta al pa še prej, zbrišem vse omare v kuhinji po notranjosti.se pravi vse ven, zbrisat in nazaj notr.Zamudno in dolgočasno delo.
Kar se tiče pa površinskega pospravljanja..rada se preoblačim vsepovsod v fletu in vsepovsod puščam cunje, kar pomeni, da dokler ne pride mati da bo oprala, se skorajda teh cunj ne pospravi (izključene gate, štunfi in ornk umazane stvari, to gre prec u koš).perem pa ne, kot ste uspeli razbrati.Pere mami, zato ker ma ona gor svoj koš pa jst svoj in pol ona čaka, da se vse nabere, ker stroj je v moji kopalnici.sušim v sušilcu pa dostkrat, sploh če kšne cunje rabm oblečt.Likam pa tud, sam mal manj, ker mamo samo eno peglo.Poleti pa sploooh ne likam, če ne bi me kap ruknla.
sesam enkrat na tedn, po potrebi večkrat.mamo tud tist tamal akumulatorski sesalc, če rabš tko kej na hitr posesat.Z globincem pa enkrat na tedn.Pometanje pa po potrebi, skorajda usak dan.
To je to no, mislm, da nism nč pozabla.