metuljčica* napisal/-a:Midva pa imava kje biti tako pri nas kot tudi pri njih, ampak ker jaz niti pod razno ne nameravam kdajkoli živeti pod isto streho z njimi (zavoljo boljših medsebojnih odnosov

), on pa ne želi biti pri nas, čeprav imamo veliko prostora, bova zidala.
Parcelo z vsemi priključki imava, on ima službo za nedoločen čas in nekaj privarčevanega, jaz pa se bom prav tako kmalu zaposlila. In ne, ni me strah dolgoletnih kreditov - kaj pa mislite, kako so zidali naši starši, če ne s krediti?
Tako da računava, da bova čez nekaj let že v lastni (manjši) hiški.
jah, sej če bi midva mela kako parcelo in priključke, al pa če bi nama kdo podaril kako staro bajturino (kot se dogaja mojim kolegom, da vsi nekaj dobivajo), bi jo tud jst z veseljem sprejela, ampak tako kot je trenutno, nama je super, z našimi se oba ful zastopiva, ker niso vtikljivi in se dejansko skoraj nič ne vidimo. saj ima vsak svoje življenje, vsak dan služba, prideš pozno, pa kak fitnes, aerobika ... tko da se nič ne vidimo.
moji starši so tudi živeli pri starših, medtem pa zidali hišo in JA, brez kreditov, ker je blo takrat to drugače. včasih niso jemali kreditov za 35 let. mislim halo, ne bom vzela kredita za tolko časa, ker bi se mi po moje zmešalo ... jaz nameravam živeti pri starših in medtem zidati hišico zelo počaaaasi. najprej kupit parcelo, potem pa vse ostalo. zavedam se, da bom mogla tud kredit vzet, sam ne toliko.
vsekakor ne mislim ostat celo življenje pri starših, ker nameravam met vsaj 3 otroke in potem je že gužva, pa tud starši bi najbrž radi meli svoj mir, ko bodo stari. je pa to za naju trenutno najboljša rešitev, ker lahko šparava in živiva na lepem, ne mečeva keša stran vsak mesec, počasi bova pa tud midva prišla do svoje hiše
sem bla pa tud jst včasih istega mnenja, kot nekatere tu, da stari in mladi nimajo kaj skupaj delat, ampak se je vse obrnilo za 360 stopinj