hehe. Eh bolhica stara naša...glavno da še normalno papca itd. Dokler bo tak itak veš da je vse vredu z njo.
Gucci je pa pravi pozer. Kak fajn se nastavlja fotkiču. Ful je sladek, ni kaj

A veš, da sm Dodo SPET nadgradila tunel..zdej ma še daljšo tisto pokončno cevko..skor do poličke nad mizo pride..sam še en shit papir mi manjka, pa bo tunel popoln! Vsakič k grem v kopalnico čist navdušena čekiram, kdaj bo prazna rola haha.
 Kaj je to z našimi hrčki, a smo me tok prijazne lastnice, pa jih razvajamo s hrano..al mamo take sorte bajskaste? 
 Sej jst se ne pritožujem..men so bajski ušeč  
 Vaju morm vedno spomnit, da je dedek in ne babica haha.

Meni je tudi všeč ker je Miša tak okrogla (vendar samo ko sedi!), vendar mi je všeč da je Karli tak fit. Joj, slikice..včeraj bi me spomnila na msnju. Res sem pozabila. Sicer pa jih še niti iz digitalca nisem naložila 

Pa jst se itak ne morm nikol naveličat slikc, tud če se ponavljajo jih rada gledam 

Meni je tudi fajn, čeprav so ful iste slike. Najraje Mišo slikam ko papca. Ne vem zakaj 
 hehe. Slik imam že da je joj. 
 hehe. Pri M1 se pa ni en dan obrnil okrog, da je ne bi zunaj imela. Ta dva pa..hjao 

Masaža 

Tko, da se je zihr navadla ja, krogla moja hihi.
 heehe. Vedno vlačim fotkiča s sabo, tak da...
 Kak sem se režala ko sem to prebrala. heheh. In kaj počne gospa krogla zdaj?
 Ni še poročena..uživa samsko življenje hehe. Krogla spi v tunelu, medtem ko se jst rihtam za na fax 

Itak, če pogledaš kok so mali, ni čudn, da jim ni vedno prijetno, k jih tko božamo, ker ne morjo vedt a jih bomo lepo pobožal al kej bolj na grobo..ni čund, da so boječke 

Usakič, ko zjutri vid,, da začnem tipkat gre v tunel, predtem je pa na mizi pa teka naokoli 
 Kaj je hrčkom lepo a?

čohat se bo pa itak pustila..če je pa največja crkljivka..sej boš vidla 
 Če pa ne, pa nism jst kriva..haha..  

Smrk,smrk. Ali vseeno ti bom odgovorila. Začelo se je tak. Cel čas je nekaj delala z usti. Sem mislila da se ji je kaj zalepilo v lička, ker je tak čudno delala. Sem ji gledala not, pa nisem nič našla. Potem pa tak. Nehala je goniti kolo, nehala jesti. Sem ji dajala lešnike, ki sem jih sama pogrizla, da jih je jedla potem iz mojega prsta. Pa tak. Težko je dihala, pa piskala je celi čas. Lahko je bil prehlad, čeprav sem vedno pazila da ni bilo prepiha itd. To se je vleklo en teden, potem pa... 
 Jaz sem ji ful hotela pomagati. Sem jo imela ful zunaj, pa sem jo božala, tak masirala kot vedno in se mi zdi da je potem boljše dihala.