^^dobra si, da se tkole uspešno poslavljaš od njih..jst se ne bi mogla

Sam, da pomislm, da bi moja Dodo mela mladičke bi jih jst v istem trenutku k se skotijo mela za svoje in jih neb pustila nbenmu drugmu!

Zato pa ne mislm iskat možeka za Dodo, ker bi mela pol doma celo hrčkarijo haha.
Drgač je pa ta moja Dodo taka crkljivka, da res komi dojemam, kako pa kdaj se je tok navadla.
Prej sm jo uzela k seb..pa je mau plezala po men in sm jo čohala, pa je splezala na rame in sm se z obrazom mau naslonila k njej in jo z roko po drugi strani božala, pa se je čist umirila

Sm jo hotla pol dat na mizo, da grem jst naprej delat svoje stvari pa kr ni hotla dol z roke..pa sm jo mau nagnila, da bi dojela, da hočem, da gre dol haha..pa še vedno nič..se je samo mau premestila pa nazaj učičala in me prjela s šapicama za prst.. In sm jo pol še enkrat tko čohala k prej, pa jo hotla spet vrnt na mizo & sm jo dala prov k tunelu, kamor ponavad vedno hoče it..pa spet ni hotla splezat dol z roke! Se je samo obrnila proti men pa šapice dvignila haha..bolj, ko sm se trudla, da bi jo dala dol..bolj je lezla proti men, kot da hoče, da jo še crkljam..jao, grrr spet me je prjel, da bi jo spaštetala!