Razlika v letih med partnerjema?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Partner je starejsi

1-2 leti
191
26%
2-3 leta
101
14%
3-5 let
119
16%
vec kot 5 let
231
31%
je mlajsi
104
14%

Skupaj glasov: 746

Miss Dior
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Okolica MS

Neprebrana objava Napisal/-a Miss Dior »

Moj je od mene starejši 10 let in mi je to zelo všeč. :D
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Moj je od mene starejši 5 let in pol in se mava res fino :)
macika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a macika_ »

Moj lubii pa je od mene starejši 2 leti...skupaj sma že dolgoo in se vredu razumema...če se mata dva rada...leta po moje niso ovira.. :!:
Uporabniški avatar
pika911
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pika911 »

moj ex je biu starješi od mene 7,5let
moj bejbi... je pa zdej starejši 6 let :P nwem palim na starejše... no pr 18 so tipi premal odrasli zame... jst rabm tipa ne pa fantka :oops: če bi biu pa mlajši tko zrel da se lahko pogovarjaš pa počneš svega i svašta skupi ma nimam nč proti! :P
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

ma razlika med partnerjema je odvisna od let...če imaš ti 20let in on 13 je malo problem...če imaš pa ti 40 on pa 33 je pa super...7 let razlike različna zgodba.
glede na to da jih štejem dve desetletji in še malo ( :P ) smatram da je ženska lahko mlajša od mene bi se dalo zglihati in zmeniti, da ima 23 let če je že podstrešje pošlihtano v glavi. :gruebel: navzgor bi pa tam do ene 35 recimo pustimo leto dve na strani. Širok asortiman madonca :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Tud moj je 6 let ( skorej 7 ) starej od mene in nama štima res vse ... Čeprov je večini ljudi zgledal čudn, zakaj ma tolk mlajšo punco, so naju počas začel sprejemat, dones se jim pa zdiva pousem samoumeven par.

Tko da, js mam rajš starejše ;), se prav, da se mi zveza, kjer je razlika med partnerejema kkšne 10 let, čist sprejemeljiva, čeprov odvisn kolk sta takrat stara ( 14 pa 24 glih ne no )...

Z mlajšimi nimam dobrih izkušenj.
ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objava Napisal/-a ancurna »

moi pa je 3 mesce mlajši od mene..... js bi rada da je še manj:) ;) zadnje čase so mi ušeč mlajši:)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Med nama je pa dve leti razlike in nama zgleda paše :)...
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

med nama je pa 2 leti in pol razlike. In super laufa :D
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js si dons ne morem več predstaulat, da mam tipa mojih let, kaj šele mlajšga ... Na-a, ne gre mi več skp.

U zadnjem letu, dveh so se tut (določene) moje potrebe spremenile, lih tko prhajajo na vrsto želje, k so se učasih zdele nekje daleč u prihodnosti, ... In to, kar od zveze, partnerja in življenja prčakujem zdej, mi nekdo moje starosti (kaj šele mlajši) najbrž težko da. Men se pa ne da (več) igračkat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Aloha, na podlagi česa pa sklepaš, da (na primer) moški star 26 let kakor ti, nima podobnih želja kot ti? Saj želje in življenjski cilji/nazori niso odvisni od let, bolj od osebnosti človeka, čustvene zrelosti, ki pa ni pogojena z biološko starostjo.

Mogoče imaš izkušnje na podlagi katerih sklepaš, vsekakor pa ne obstaja nobeno univerzalno pravilo, ki bi govorilo o tem, da mora ženska najti starejšega partnerja, ker jih tip iste ali mlajše starosti ne seže do kolen.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

MsN napisal/-a: Saj želje in življenjski cilji/nazori niso odvisni od let, bolj od osebnosti človeka, čustvene zrelosti, ki pa ni pogojena z biološko starostjo.

Se strinjam :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

^^Ja, res je, moj tip je dve let mlajši od mene in v nekaterih situacijah razmišlja in ravna bolj zrelo, kokr jst :oops: Ko si enkrat kokr tok odrasla in dozorela oseba (zdj pr enih je to prej, pr drugih kasnej), se pomojem ne spremeniš več kej zlo, razmišlaš enak pr 25ih, al pa 30ih.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne, ni univerzalnga pravila, gre pa bl za to, da leta nehote pogojujejo določene stvari (in tle ne gre sam za uprašanje zrelosti). In če pogledam biuše partnerje in zdejšnga, vidm u določenih zadevah precejšnje razlike, lih tko u primerjavi z večino (kar ne pomen, da se ne najdejo izjeme) kolegou mojih let (pa teh ni mal).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Aloha, mogoče pa v tem pogledu ti 'prehitevaš' vrstnike in se zato lažje znajdeš ob starejšem partnerju.
Odgovori