LoL..Miša bi lahko še kakšne komplekse dobila, če bi znala brat kaj vse tle pišemo o njeni 'bajskosti', da ne bom rekla debelosti

'pokončne rolice ne bi zdržale Miše' haha izjava leta
A veš, da sm v roku ene ure doživela dva 'prvič'-a po dougem cajtu, kar se tiče dogodkov z Dodo

Prej se mi je polulala v roko haha..samo to sm bla jst kriva, ker sm jo mela res doug časa pri sebi in je čičala v roki, pol pa kr naenkrat začutim toplo! Jst sm se kr smejat začela

Pa sm jo dala dol in je pobegnila v tunel, pol pa tko vn kukala, kot da jo je strah, da nism jezna nanjo..itak nism bla! Men je to še kjut haha..
No, drug prvič je pa ta slavna napadalna poza! Zadne čase mami vedno dela neke hitre gibe, ko je tle pri mizi in Dodo vedno pobegne kokr hitr se le da..no in zgleda, se je že čist ustrašla mami hehe..in prej spet pride mami v sobo, pa neki naglas reče, pa je Dodo pičilaaaa v tunel, čeprou se je pred tem z mano igrala na mizi.. in pol sva jo z mami hotle zvabit vn iz tunela & ko je Dodo zagledala mami je zobke pokazala pa un zvok proizvajala

Pol, ko je mami šla in sm ostala samo še jst, je pa prišla vn pa mi povohala prstek in mi splezala na roko...sweet!