res je, da se moreš imeti sebe rajše, kot pa druge, vendar ... sama imam zaj tudi taki primer, ko vem, da med nama ne bo nič več, kot pa le občasno sranje in zaj po novem še kaki na hitro, vendar vse to počnema "na skrivaj" (mislim, da drugi vejo, čeprav se oba trudima bit čim bolj diskretna). pa sem ga vidla, ko je bil z drugo punco in me je kr malo stisnilo, vendar mam v glavi, da med nama ne bo nič ...
jaz se tudi lubčkam z drugimi in včasih pomislim nanj, vendar si rečem, da si zaslužim več kot pa mi on da ... vendar je to težko ... ravno zadnjič sem si rekla, da ne bom nič imela z njim, vendar se mu tako težko uprem ...

pa vem, da to sploh ni dobro, to, kaj imama oziroma nimama ... vem, da mi škodi, vendar si na nek način ne morem pomagat ... pa ne gre za to, da bi rabla nekoga, ker sem že kr nekaj let sama in sem v preteklem letu začela prav uživat v samskosti, vendar se mu nikakor ne morem upret ... kot da je zlezu v mojo psiho in točno ve, kaj more naredit ...
stikov z njim pa ne morem prekinit, ker smo le najboljši prijatelji ... z njegovo sestro sva si ko sestri, pa tudi s starši se odlično razumemo ... vendar med nama ne bo nikoli kaj več .... to vem ...
tako da ni vse odvisno od tega, da ne zmoreš bit sam in da se nimaš dovolj rad ... jaz se imam in zmorem bit sama ... vendar na trenutke popustim in sem potem nekaj časa ponovno v omami in si mislim, zakaj to? vendar vem, da če mi ne bi bilo všeč, potem ne bi bilo tako ... ker si ne dopustim, da bi počela stvari, ki mi niso všeč .. na njem je pač nekaj takega, kar me mika in za kar vem, da bom imela, dokler ne bo on ali jaz v zvezi ...
upam, da nisem bila sedaj preveč OT ...