...tocno tako situacijo imam...fant ni prebolel bivse in me prosu,da mu dam cas,da si popuca v glavi predn bi blo kej resnega med nama...ampak sma pa intimna do dolocene meje...drzanje za roke,objemi,poljubi,stiskanje ipd. ...seveda pa je zmenjeno,da nisma par,ker je on tako hotel. Me pa zmeri poslusa,ko sm sitna,jezna,tecna pa tud ko sm vesela
zato mi je tok cudno,ker vbistvu ce bi bil v zvezi z mano bi vse potekalo popolnoma isto kot poteka sedaj,ker ima iste ''obveznosti'' ze zdej...Ni mi jasno nic vec,jz se sm trudim bremzat custva,da ga ne bi se bolj vzljubila,ker mam slab filing po tem ko sm prebrala tole temo,da je tudi on custveno retardiran zaradi bivse,ki ga prizadela
Po drugi strani se mi pa to zdi najbolj neumen izgovor...ce samo pomislim kok tipov je mene prizadelo,sej ok,si bolj previden,ampak come on..vsaka oseba je clovek zase in si zasluzi,da se mu da priloznosti in se ga jemlje kot individuum

).

joj spet sem zabluzla.
Jaz sem bila nekoč ista. Sama sebi problem, sama sebi odveč, ves čas sem mislila, da bom srečna samo če bom imela nekoga ob sebi, ki me bo dopolnjeval. Ampak nekdo te lahko dopolnjuje takrat, ko si sam že dovolj močna osebnost, ko nisi čustveno nestabilen in "razstavljen" kot enačba. Treba se je najprej imeti dobro v lastni družbi.