ampak ženske. čist resno. kaj bi ta forum, vsi ostali forumi in resnično življenje brez sočnih mnenj, ki gredo včasih tudi čez ali pod meje dobrega okusa.
predstavljajte si 90strani teme o neki zvezdnici, kjer vsaka uporabnica napiše samo.
ja, ta mi je všeč.
ne, ona mi ni všeč.
sicer ne zna pet, je plastična, ampak dejmo ji vseeno zaploskat za pogum, ker si upa nastopat v javnosti. (ups...to je bilo že preveč sočno)
bodite no resne. kdo bi pa to sranje bral.pač nekomu se zdi iris kičasta plastična, neprimerna za na modne piste, ki kljub svojemu (bojda) blazno visokemu IQ-ju ne zna spravit dveh stavkov skupaj. mojmu sosedu se zdi nevrjetna p***a in veselo drka vsak večer na njen poster.
vsi smo ljudje in vsi smo upravičeni do svojega mnenja. če le to, včasih ne bi bilo bolj konkretno izraženo bi bil po mojem mnenju ta forum živi dougcajt.
to, da si potem še 5 strani cufate lase in si s frišno nalakiranimi in nageliranimi nohti skušate izkopat oči zaradi deljenih mnenj o izoblikovanosti umetnih zizik gdč. mulej je pa res že malo smešno.
js glasujem za sočne komentarje in pravo merico žalitev