dons so mel na radiu Hit Sabinco v gostih in je rekla, da se med njo in Rusom ni nč zgodil ampak sta samo mal zajebavala folk, k so ju itak že na začetku sparčkal kao brez razloga...
Res ne vem zakaj zdej vse zanika. Najbrž ji je žal, ko se je vidla po teve in zdej hoče obrnt vso zadevo, da je biu hec. Pač sta seksala, so what, sam zdej k pa use hoče zanikat si za moje pojme dela več škode, oz. je izpadla zlo smešno zdej.
Drugač mi gre pa Rus tok na živce z vsem svojim petelinjenjem ko bi biu lahko sam tih, ker se mu je zmaga prot Andreju res usrala, pol pa tam še kar neki skače pa se prsi ko king kong..mislm bedn je..goran pa tud..otročji do konca..
Ne spremljam kmetije, ampak ko sem pa njega videla pa sem točno vedela, da on pa bo tisti, za katerega bom navijala da gre čimprej ven. Ko sem drugič gledala oddajo, pa sem vedela, da bo naslednji za katerega bi rada, da gre ven rus..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Ne se ne hecam... Zame sta Rus in Goran edini stabilni osebnosti tam gor. Ta dva nova niti ne znam še opredelit, samo že sam smeh od Aleša mi tko mal psiho deluje... O ostalih sm pa že dost povedala...
goran je na kmetiji izpadel prasec ker je preveč iskren in ga ne briga kaj si drugi mislijo. js ga poznam preko ene kolegice, sem bla tut pri njemu doma in človek je 1A. in res pravi inovator... pouhno enih izumov in umetnij... zanimiv in aktiven človek, upam da zmaga