ne nosim, ker mi trenutno tega še ni treba, pač za na fax res ne rabim... itaq pomoje, če bi prišla tja v trenirki nihče nebi opazil, ker so večinoma itaq skor sami tipi tam
drugače pa so mi všeč kostimčki od s.oliverja (cene so pa tam, hlače - 70-80€ pa pol še jaknica enih 130) ... jst mam recimo samo hlače, pa jih pol kombiniram z drugimi stvarmi... drugač pa mi te scene isti vzorec al barva na jakni in hlačah sploh ne potegne... bolj so mi všeč recimo temnejše hlače pa pol svetlejša jaknica pa spodi majčka al bluzica, da vse skupaj poveže barvno... pa razni modni dodatki, ki se skladajo... uglavnem preveč elegance ni ql, fajn mi je da kostimček popestriš al z nakitom, torbico, čevlji, majčko/srajčko... skratka mal razbiješ tisto eleganco in dodaš pridih modernosti...
pa kostimi z raznimi mini krili in podobnimi old fashion stvarmi so mi čist out... itaq ne maram kril... če pa že so mi ql recimo ta mal zvončasta al pa nabrana, taka bolj mladostna krila...
drugače si pa z lahka predstavljam kaj bi nosila potem v službi, ko bom rabla bolj poslovni videz... nič tko zlo resnega, pač pa simple moderno-elegantno... se mi zdi, da se teh oblačil danes ogromno da dobit, pa tud mal je treba znat kombinirat