Druženje s pripadniki nasprotnega spola
Druženje s pripadniki nasprotnega spola
Zanima me ena stvar...ko ste v resni zvezi, ali se sami še vedno družite s pripadniki nasprotnega spola? kaj pa vaš partner? kako gledate na to?
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
*p*u*p*a* napisal/-a:jst se ne družim z nobenim pripadnikom nasprotnega spola. moj tut ne podpira tega, ker se tut on ne druži z nobenimi babami. mu pa to tut ne bi pasalo, ker on je zagovornik tega, da fant in punca ne morta bit sam prijatla.

Normalno da se družim s vsemi svojimi prjatli in kolegi pa nima veze kakšnega spola so - in mam tut veliko moških kolegov s katerimi grem na kofe, u kino...in moj nima bit kej ljubosumen na kogarkoli - pozna večino mojih kolegov, zato ne vidim razloga zakaj se ne bi še naprej družila z njimi. Noben dec ni vreden tega da se za njega odrečem mojim kolegom...Prav tako nimam nič proti njegovim ženskim kolegicam...
On ima večjo družbo, ki je po spolu mešana, valda ne bo punc izločil iz nje zaradi mene. Izven te skupine se pa druži bolj s fanti, ampak to po lastni želji, ne zaradi mene.
Jaz imam pa prijatelje, s katerimi se družim bolj posamično, prevladujejo sicer punce, ampak priznam, občasno grem na kofe tudi s kom, ki ima lulčka
Jaz imam pa prijatelje, s katerimi se družim bolj posamično, prevladujejo sicer punce, ampak priznam, občasno grem na kofe tudi s kom, ki ima lulčka

Še vedno se družim s prijatelji nasprotnega spola ki jih poznam od prej, itak da jih ne bom kr skenslala. Ampak itak jih vidim bolj malkrat zarad vseh obveznosti
. Še soseda s katerim se ful dobro razumeva že od mejhnega, pa sva bla zalublena tud 5 let...vidim bolj redko- no ja zdej sva se zmenla da bova začela laufat skupi.
Moj proti mojim moškim prijateljem nima nič, se kr ujame z njimi kadar smo skupi
. Edin obstajajo kakšne izjeme, ki mu gredo na živce zarad enih razlogov.
Drgač pa tud jst nimam nič proti njegovim kolegicam. Sicer jih ma bolj malo, ker so v njegovi družbi večinoma sam fantje. Tiste kolegice ki jih pa ma jih pa tud jst poznam in se razumem z njimi.
Kar se tiče pa spoznavanja novga folka; recimo da bi spoznavala nove tipe pa hodila z njimi na pjačke..to mi je pa krneki, in vem da mojmu ne bi blo ušeč. Tko kot men ne bi blo da bi on hodil na pjače z na novo spoznanimi puncami.

Moj proti mojim moškim prijateljem nima nič, se kr ujame z njimi kadar smo skupi

Drgač pa tud jst nimam nič proti njegovim kolegicam. Sicer jih ma bolj malo, ker so v njegovi družbi večinoma sam fantje. Tiste kolegice ki jih pa ma jih pa tud jst poznam in se razumem z njimi.
Kar se tiče pa spoznavanja novga folka; recimo da bi spoznavala nove tipe pa hodila z njimi na pjačke..to mi je pa krneki, in vem da mojmu ne bi blo ušeč. Tko kot men ne bi blo da bi on hodil na pjače z na novo spoznanimi puncami.
Evo, meni je pa to krneki. Midva sva skupaj že skoraj 3 leta, skoraj nemogoče bi bilo, da v vsem tem času ne bi spoznala nobenega novega človeka. In neumno se mi zdi zamrznit življenje samo zato, ker imam fanta. Če bi bil edini način, da ga zadržim ob sebi, ta, da mu preprečim spoznavanje novih žensk, ki bi ga lahko navdušile bolj od mene, naj raje kar takoj gre.
Js mam samo še prjatlce. Mene je fant postavu med odločitev al on al pa "ostali fantje"
Njegovo mišljenje je, da punce se družjo s puncami in fantje s fanti. In ker pr men ni blo tko,sm mela dost prjatlov m. spola, sm bla cela čudna oz. drugačna od ostalih punc
(ki jih je on poznau).
In ja, iz tega sledi da se zdj družm sam še s puncami, pa še to mi očita vsakič k grem na kavo s kero, češ, kaj ti je tega treba.
Njega je ful strah da bom js spoznala kšnga novga fanta in šla h temu novmu, njega pa skenslala.

Njegovo mišljenje je, da punce se družjo s puncami in fantje s fanti. In ker pr men ni blo tko,sm mela dost prjatlov m. spola, sm bla cela čudna oz. drugačna od ostalih punc

In ja, iz tega sledi da se zdj družm sam še s puncami, pa še to mi očita vsakič k grem na kavo s kero, češ, kaj ti je tega treba.
Njega je ful strah da bom js spoznala kšnga novga fanta in šla h temu novmu, njega pa skenslala.