Druženje s pripadniki nasprotnega spola

Zadovolj(e)n/a v postelji.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Druženje s pripadniki nasprotnega spola

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Zanima me ena stvar...ko ste v resni zvezi, ali se sami še vedno družite s pripadniki nasprotnega spola? kaj pa vaš partner? kako gledate na to?
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Še vedno, s prijatelji seveda.
Uporabniški avatar
*p*u*p*a*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *p*u*p*a* »

jst se ne družim z nobenim pripadnikom nasprotnega spola. moj tut ne podpira tega, ker se tut on ne druži z nobenimi babami. mu pa to tut ne bi pasalo, ker on je zagovornik tega, da fant in punca ne morta bit sam prijatla.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

itak se družim z obema spoloma :D ločim med zvezo in prijateljstvom..in če sem v zvezi še ne pomeni, da bom prijateljstva ovrgla in obratno.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Tysia
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tysia »

Seveda se družim s pripadniki nasprotnega spola. Zakaj pa ne? Mislim, da je temelj veze zaupanje. Kljub temu pa mi je vseeno fajn, če mu prijatelje predstavim. V še večje veselje pa mi je, če vsi skupaj (p)ostanemo prijatelji
On mislim, da na to zadevo gleda tudi na podoben način kot jaz.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

..
Zadnjič spremenil veronika_, dne 16. Sep. 2010 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Jaz mam ene 3-4 ženske kolegice, moških pa nešteto,ker hodim na tak faks.
Meni se to ne zdi nič takega.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

rachka_ napisal/-a:itak se družim z obema spoloma :D ločim med zvezo in prijateljstvom..in če sem v zvezi še ne pomeni, da bom prijateljstva ovrgla in obratno.

enako. :ja:
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

Maudisa napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:itak se družim z obema spoloma :D ločim med zvezo in prijateljstvom..in če sem v zvezi še ne pomeni, da bom prijateljstva ovrgla in obratno.

enako. :ja:

tud mi2 :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Smetka_ napisal/-a:Jaz mam ene 3-4 ženske kolegice, moških pa nešteto,ker hodim na tak faks.
Meni se to ne zdi nič takega.

enako... mam skor več moških prjatlov, ki pa vejo da mam fanta, in ga po večini poznajo...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

*p*u*p*a* napisal/-a:jst se ne družim z nobenim pripadnikom nasprotnega spola. moj tut ne podpira tega, ker se tut on ne druži z nobenimi babami. mu pa to tut ne bi pasalo, ker on je zagovornik tega, da fant in punca ne morta bit sam prijatla.

:eek: Svašta?!?!
Normalno da se družim s vsemi svojimi prjatli in kolegi pa nima veze kakšnega spola so - in mam tut veliko moških kolegov s katerimi grem na kofe, u kino...in moj nima bit kej ljubosumen na kogarkoli - pozna večino mojih kolegov, zato ne vidim razloga zakaj se ne bi še naprej družila z njimi. Noben dec ni vreden tega da se za njega odrečem mojim kolegom...Prav tako nimam nič proti njegovim ženskim kolegicam...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

On ima večjo družbo, ki je po spolu mešana, valda ne bo punc izločil iz nje zaradi mene. Izven te skupine se pa druži bolj s fanti, ampak to po lastni želji, ne zaradi mene.
Jaz imam pa prijatelje, s katerimi se družim bolj posamično, prevladujejo sicer punce, ampak priznam, občasno grem na kofe tudi s kom, ki ima lulčka :oops:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Še vedno se družim s prijatelji nasprotnega spola ki jih poznam od prej, itak da jih ne bom kr skenslala. Ampak itak jih vidim bolj malkrat zarad vseh obveznosti :( . Še soseda s katerim se ful dobro razumeva že od mejhnega, pa sva bla zalublena tud 5 let...vidim bolj redko- no ja zdej sva se zmenla da bova začela laufat skupi.
Moj proti mojim moškim prijateljem nima nič, se kr ujame z njimi kadar smo skupi :) . Edin obstajajo kakšne izjeme, ki mu gredo na živce zarad enih razlogov.

Drgač pa tud jst nimam nič proti njegovim kolegicam. Sicer jih ma bolj malo, ker so v njegovi družbi večinoma sam fantje. Tiste kolegice ki jih pa ma jih pa tud jst poznam in se razumem z njimi.

Kar se tiče pa spoznavanja novga folka; recimo da bi spoznavala nove tipe pa hodila z njimi na pjačke..to mi je pa krneki, in vem da mojmu ne bi blo ušeč. Tko kot men ne bi blo da bi on hodil na pjače z na novo spoznanimi puncami.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Evo, meni je pa to krneki. Midva sva skupaj že skoraj 3 leta, skoraj nemogoče bi bilo, da v vsem tem času ne bi spoznala nobenega novega človeka. In neumno se mi zdi zamrznit življenje samo zato, ker imam fanta. Če bi bil edini način, da ga zadržim ob sebi, ta, da mu preprečim spoznavanje novih žensk, ki bi ga lahko navdušile bolj od mene, naj raje kar takoj gre.
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

Js mam samo še prjatlce. Mene je fant postavu med odločitev al on al pa "ostali fantje" :?
Njegovo mišljenje je, da punce se družjo s puncami in fantje s fanti. In ker pr men ni blo tko,sm mela dost prjatlov m. spola, sm bla cela čudna oz. drugačna od ostalih punc :? (ki jih je on poznau).
In ja, iz tega sledi da se zdj družm sam še s puncami, pa še to mi očita vsakič k grem na kavo s kero, češ, kaj ti je tega treba.
Njega je ful strah da bom js spoznala kšnga novga fanta in šla h temu novmu, njega pa skenslala.
Odgovori