. To je bil moj point glede kompleksov. Drugače pa, tle maš link lej, olajšaj si dušo
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ina+osenar . Mislm, da sm svoj point povedala, punce fajn se mejte za dons
.
. To je bil moj point glede kompleksov. Drugače pa, tle maš link lej, olajšaj si dušo
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ina+osenar . Mislm, da sm svoj point povedala, punce fajn se mejte za dons
.
Zadovoljna zdaj?
Malo preveč pametno in vsevedo se delaš, veš punca 

evva napisal/-a:ojoj SSarchy, če že govoriš o dejstvih, se vsaj malo bolj natačno pozanimaj o njenih merah, namreš skrajšala si jo za dobre 4 cm. in, če pogledava njeno težo pri tej višini, potem tud postane okej ane?
. Ne zamerim, men je bla tud ful faca
. Tamara, nekaj strani nazaj si se pritoževala, da ni odprtih tem na forumu o ženskah, ki so teb všeč, drugače bi tudi kakšno pohvalila, ne samo spljuvala.To je biu tvoj point, mar ne? No zato sem se tokrat tud jaz zate mal potrudila, kot ti prejšnjič zame a ne in sem te tudi vprašala izključno za Slovenke katera ti je všeč. Okej, rekla si Nina Osenar, a se ne bi boljš počutla, če bi v iskalnik vpisala Nina Osenar, ej ne morš vrjet, takoj se ti odpre tema o njej
.evva napisal/-a:Tamara, nekaj strani nazaj si se pritoževala, da ni odprtih tem na forumu o ženskah, ki so teb všeč, drugače bi tudi kakšno pohvalila, ne samo spljuvala.
Samo verjemi, je lepši občutek, ko nekoga pohvališ kot pa spljuvaš.

ampak pljuvanje nekoga, ki ga btw splooooh ne poznaš.
In kaj ma to če jo poznam s tem, če povem kaj si mislim o njenem ZUNANJEM videzu in o njenih retoričnih (ne)sposobnostih? A jo moram poznat da bi ocenila, nekaj kar ona javno kaže? 
kompleksi kompleksi.

evva napisal/-a:mala : vidm, da ste ene tud Modno agencijo Janice Dickinson gledale. Ne zamerim, men je bla tud ful faca
. Drugače pa tisto v prejšnjem postu je bilo napisano mal ironično,mal zard heca, noben ti ni mislu nč žalga veš, mal preveč resno si vzela to debato,to je samo forum veš, ampak, če si že mene osebno vzela si pod zobe, oz. pod prste
, sm ti pa morala še js svoje mnenje povedat. Peggy Peggy Peggy... tudi človek s povprečnim IQ-jem ve, da tudi človek, ki ima nadpovprečen IQ, vsega(pa čeprav še tako enostavnega) ne more razumet. Tolk o PODpovprečnem IQ-ju

evva napisal/-a:hahahaha, moram priznat, da sem se pošteno nasmejala ob prebiranju tehle zadnjih postov. Tamarra zate imam samo dve besedi : izgovori, izgovori... sam škoda, kr so res na trhlih nogah, preber si svoj post še enkrat, pa boš vidla o čem govorim.
Kje so kaki izgovori ? Švašta ej, ti nisi normalna, res ne
A sm ti jaz kriva če si neumna pa ne razumeš da NE MORE bit VSEM VŠEČ ta tvoja Iriska no. In da če nam NI VŠEČ enostavno to NAPIŠEMO na forum. Pol pa če maš ti dragica kaj proti mojem mnenju me POPLJUVAŠ, pol ti pa nazaj napišem realne ODGOVORE in NE IZGOVORE. Ampak ti seveda nisi mela kaj drugega za napisat kot pa da so izgovori, če pa boš še vedno rekla da so to izgovori, mi pa razloži kaj od tega je izgovor, ker sem še dvakrat prebrala post pa ne vem o čem govoriš (haha)? A sem jaz kriva ker ti ne veš, da se da zunanji izgled ocenit tudi brez tega da poznaš osebo? - to se meni namreč ne zdi moj izgovor ampak tvoja neumnost, nevednost, glupost ali kakorkoli pač. Sicer pa, sama svoje poste mal preberi, pol se pa dalje pogovarjaj.
kompleksi, kompleksi