Iris Mulej

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

hahhaha, seveda nisi, ker se je lažje spomnit skritizirat nekoga, ki ti je grd, kakor pohvalit nekoga, ki ti je lep, hmm le zakaj :roll: . To je bil moj point glede kompleksov. Drugače pa, tle maš link lej, olajšaj si dušo :D http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... ina+osenar . Mislm, da sm svoj point povedala, punce fajn se mejte za dons :cool: :wink: .
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Izvoli :D Zadovoljna zdaj? :)

In kako za hudiča bi naj našla temo, ki ni bila aktivna od aprila, na forum sem pa prišla avgusta? Ker, veš, načeloma se mi ne da brskat po starih temah zato, da bi eno izjavo not napisala :wink: Malo preveč pametno in vsevedo se delaš, veš punca :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
*MissTweety*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *MissTweety* »

...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:07, skupaj popravljeno 2 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Uh, "sindrom Nine Lubarda" se je polastiu (tut) te teme :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Kraj: ankaran

Neprebrana objava Napisal/-a Roisin »

joj, una freja na eni izmed slikic mi je pa res ful grozna ... kar se tiče teh high fashion modelov, kot ste se izrazile: res je, da to niso klasične lepotice, ampak nekaj posebnega, sam sorry, ta ženska na tej sliki je obup. mogoče pa ni bil njen dan :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

evva napisal/-a:ojoj SSarchy, če že govoriš o dejstvih, se vsaj malo bolj natačno pozanimaj o njenih merah, namreš skrajšala si jo za dobre 4 cm. in, če pogledava njeno težo pri tej višini, potem tud postane okej ane?

Če bi bla model na trenutnih modnih pistah bi rabla kar še nekaj kilogramov manj, če smo iskreni. Pa še daleč od videza trenutnega toka manekenk je . Da ne bo pomotah, govorim o high fasion modelih, ne o bolj komercialnih kot so npr. Heidi Klum, Adriana Lima,...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

mala : vidm, da ste ene tud Modno agencijo Janice Dickinson gledale :lol: . Ne zamerim, men je bla tud ful faca :wink: . Tamara, nekaj strani nazaj si se pritoževala, da ni odprtih tem na forumu o ženskah, ki so teb všeč, drugače bi tudi kakšno pohvalila, ne samo spljuvala.To je biu tvoj point, mar ne? No zato sem se tokrat tud jaz zate mal potrudila, kot ti prejšnjič zame a ne in sem te tudi vprašala izključno za Slovenke katera ti je všeč. Okej, rekla si Nina Osenar, a se ne bi boljš počutla, če bi v iskalnik vpisala Nina Osenar, ej ne morš vrjet, takoj se ti odpre tema o njej :twisted: , pa bi tud kako pohvalo vrgla na njeno ime. Neee, je lažje izpljunit par grdih besed kot pa poiskat gumbek IŠČI. Samo verjemi, je lepši občutek, ko nekoga pohvališ kot pa spljuvaš. Sem ti že rekla, da je kul, če kdo pove svoje mnenje, mi je všeč, mi ni všeč, ok različni okusi pač, ampak pljuvanje nekoga, ki ga btw splooooh ne poznaš, hmmm, kompleksi kompleksi :roll: .
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

evva napisal/-a:Tamara, nekaj strani nazaj si se pritoževala, da ni odprtih tem na forumu o ženskah, ki so teb všeč, drugače bi tudi kakšno pohvalila, ne samo spljuvala.

Kje že? Jaz to nisem za sebe govorila ampak za druge punce. Če bi napisala za sebe, bi pa napisala, da se mi ne iskat tem, ki sploh več niso aktivne in da se niti ne spomnim vsakega, ki bi ga lahko pohvalila.

Samo verjemi, je lepši občutek, ko nekoga pohvališ kot pa spljuvaš.

Meni je najlepši občutek ko realno povem, kaj si o nekom mislim, zdaj pa če je to pohvala ali ne, resnica je in to je bistvo in ne, nobenega ne spljuvam, samo povem da mi ni všeč :wink:

ampak pljuvanje nekoga, ki ga btw splooooh ne poznaš.

Pa kakšno pljuvanje? Kje sem pa kaj takega napisala? Je slučajno pljuvanje če rečem da mi nekdo pač ni všeč? :roll: In kaj ma to če jo poznam s tem, če povem kaj si mislim o njenem ZUNANJEM videzu in o njenih retoričnih (ne)sposobnostih? A jo moram poznat da bi ocenila, nekaj kar ona javno kaže? :wink:

kompleksi kompleksi :roll: .

a bi že nehala lepo prosim s temi kompleksi? :roll: :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

evva napisal/-a:mala : vidm, da ste ene tud Modno agencijo Janice Dickinson gledale :lol: . Ne zamerim, men je bla tud ful faca

Mogoče bi si pa ti morala mal pogledat dandanašnje manekenke. Ne vem kaj ma Janice Dickinson kle zdraven?

Nimam nič proti njej, sam izjava, da se lahko primerja s svetovnimi manekenkami, pa res ni na mestu.

Pa glede na to, da je javna oseba in se sama izpostavlja javnosti, imamo pravico povedat svoje mnenje. kakor ga imaš tudi ti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

[quote="*MissTweety*"]No dejmo punce-chill down :D . Med prebiranjem te teme, bi še človek pomislu, da je tale naša evva Iris Mulej osebno :lol: quote]

Ne ni.Iris ima baje visok IQ.evva pa sama priznava,"da enostavno ne razume"-zelo enostavnih stvari.Navkljub razlagi mnogih uporabic...
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

hahahaha, moram priznat, da sem se pošteno nasmejala ob prebiranju tehle zadnjih postov. Tamarra zate imam samo dve besedi : izgovori, izgovori... sam škoda, kr so res na trhlih nogah, preber si svoj post še enkrat, pa boš vidla o čem govorim. Mala, očitno nisi prebrala vseh mojih postov, ko mi govoriš nekaj o tem, da bi si morala pogledat dandanašnje manekenke. Ko boš ti pogledala kakšen Fashion week in podobne evente v živo, takrat se lahko naprej pogovarjava, v nasprotnem pa lepo te prosm s temi zguljenimi frazami (ala `high fashion` manekenke bla bla bla) iz modne agencije janice dickinson, bova kdaj drugič debatirali :D . Drugače pa tisto v prejšnjem postu je bilo napisano mal ironično,mal zard heca, noben ti ni mislu nč žalga veš, mal preveč resno si vzela to debato,to je samo forum veš, ampak, če si že mene osebno vzela si pod zobe, oz. pod prste :D , sm ti pa morala še js svoje mnenje povedat. Peggy Peggy Peggy... tudi človek s povprečnim IQ-jem ve, da tudi človek, ki ima nadpovprečen IQ, vsega(pa čeprav še tako enostavnega) ne more razumet. Tolk o PODpovprečnem IQ-ju :roll: :twisted: ...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Bravo, najboljši način, da ljudem dokažeš nedopustnost pljuvanja po drugih, je ta, da jih ti vse po vrsti užališ in popljuvaš. Svaka čast.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Zakaj se v vsaki temi o kakšni babi najde ena njena goreča zagovornica / prijateljica in skuša za vsako ceno vse ostale prepričati, da bi sledile njenemu mnenju :roll: ?? Podobno je bilo že lani z Groharjevo..
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

noo, pomirte živčke damice ;)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

evva napisal/-a:hahahaha, moram priznat, da sem se pošteno nasmejala ob prebiranju tehle zadnjih postov. Tamarra zate imam samo dve besedi : izgovori, izgovori... sam škoda, kr so res na trhlih nogah, preber si svoj post še enkrat, pa boš vidla o čem govorim.

Pa kaj je s tabo ženska? Zdaj se pa resno lahko sama pri sebi vprašaš, kaj je narobe s tabo :wink: Kje so kaki izgovori ? Švašta ej, ti nisi normalna, res ne :wink: A sm ti jaz kriva če si neumna pa ne razumeš da NE MORE bit VSEM VŠEČ ta tvoja Iriska no. In da če nam NI VŠEČ enostavno to NAPIŠEMO na forum. Pol pa če maš ti dragica kaj proti mojem mnenju me POPLJUVAŠ, pol ti pa nazaj napišem realne ODGOVORE in NE IZGOVORE. Ampak ti seveda nisi mela kaj drugega za napisat kot pa da so izgovori, če pa boš še vedno rekla da so to izgovori, mi pa razloži kaj od tega je izgovor, ker sem še dvakrat prebrala post pa ne vem o čem govoriš (haha)? A sem jaz kriva ker ti ne veš, da se da zunanji izgled ocenit tudi brez tega da poznaš osebo? - to se meni namreč ne zdi moj izgovor ampak tvoja neumnost, nevednost, glupost ali kakorkoli pač. Sicer pa, sama svoje poste mal preberi, pol se pa dalje pogovarjaj. :roll: kompleksi, kompleksi :lach:
Odgovori