Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

maa nebi js to k bi pomojm znorela ce bi moj lubi ksno drugo :? na-a sm egoist in ne jebem nobenih takih :P
jancy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jancy »

ehm... nevem no, verjetno nimam dovolj jajc. če bi pa kaj spila mogoče, samo vseeno močno dvomim. če pa bi že pa ziher ne bi smel bit poleg noben, ki mi kaj pomeni. dve čist xy osebi. glede tega al f,f,m al m,m,f pa nisem čist odločena, verjetno zna bit oboje zanimivo. :flamingdev:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ok, to sm že probala in je čist ok.
Ampak, nikol pa nism tega počela s človekom, ki ga ljubim.
Vem, da se mnogi danes grejo svingerje in kao kolk je to ql blablabla...

Jst enostavno z mojim dragi hočem bit sama v postli, ni šans, da je kdorkoli zravn, pa ni važn kakšnega spola...

Tko da..če ste samske, probejte. Da ne boste čez 10 let firbčne pa zarad tega zapuščale fante. Itak pa ni nč posebnga.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js sm učas misnla da bi... Zdj pa odkar sm našla svojga princa ne bi. Sej mi daje u postli use. Rajš vidm da sex z 2 moškima pr men ostane neuresničena fantazija. Mogoče pa sploh neb blo ql...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Miško
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Miško »

Jaz mislim, da če imaš poštimano v glavi in si zaupaš ni blema. Midva s prijateljem nisva imela nič med seboj. Ni bilo potrebe
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Sem že poskusila... Namreč, ko sem bila še samska sta bila pri meni prijateljica in prijatelj, ki sta bila za stvar in smo poskusili. Nikakor pa ne bi mogla v troje z stalnim partnerjem, ki ga imam zdaj. Se mi zdi, da bi s tem pokvarila vso intimnost.
anatalija
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anatalija »

Lahko da bi. Jst pa tip se dostkrat hecava, da bi lahko imela še kakšno žensko v postelji, sam ko pomislim da bi ga delila z drugo me vse mine, po drugi strani bi blo pa pomoje zanimiv- ena izkušnja več. Ne obsojam tiste k so že in tiste ki niso nikol, vsak ve najbolj kaj mu paše v pojstli in kako hoče poživet svoj seksualni life.
snopi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snopi »

Sam sem poskusil pred tremi leti na morju seks z mojo punco in simpatičnim parom iz Nizomenske, ki sva ga spoznala na morju. Bilo je super, res pa , da se po teh počitnicah nismo več videli oz. nismo ohranili stikov.

S punco sva se čez kakšno leto razšla, vendar zaradi drugih razlogov.

Z zdajšno punco mi to verjetno ne bo uspelo ponoviti, saj je bolj zadržana v spolnosti. Če bo šlo po sreči jo bom mogoče letos uspel pregovoriti, da bi se kopala naga na morju.
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bad girl »

hm... o enem moškem pa še eni ženski poleg mene pa niti pomislt nočm. jst hočem met moškega v postli sam zase! v slučajnem primeru se dveh moških nebi branila. čeprov mi en moški popolnoma zadostuje. :)
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jah,meni se je zgodilo,da sva s kolegom eno kolegico...prišlo čisto spontano(pijača),kar v redu zadeva :razz:
Drugače,pa svoje punce ne bi pustil drugemu,sem očitno preveč posesiven...ne bi mogel! :?
Da bi, pa bila midva s punco,pa še ena zdraven :gruebel:
Jah,no comment! :flamingdev: O.k.,priznam dvojna merila!Samo kaj čem... :nixweiss:

LP
Uporabniški avatar
reimi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a reimi »

Mojega dragega nebi nikoli delila pa tudi jaz nebi hotela, da on deli mene. Fantazirala sem že o temu, a bo pri temu ostalo. Tudi z neznanci ali prijatelji nebi: z neznanci ker ne veš nikoli, kaj ti lahko staknejo, naprijatelje pa ne morem gledati kot spolne objekte.

Take igrice se mi zdijo bolj za najstnike, ki jim hormončki skačejo in si želijo čimveč novih izkušenj. V resni zvezi so take stvari zelo nevarne za zdrav odnos.

Zdi se mi pa prav da se partnerja enkrat o temu iskreno pogovarjata, da vidita, če si kateri med njima to želi. Da nebi pol kdo slučajno iskal take izkušnje drugje in seveda o temu parnterja ne obvestil...
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Newem no... Jst pa mislem da če si v nekem razmerju maš do neke mere določeno intimo. Navsezadnje bi blo pol vseeno če bi se kar vsepovprek fukaril al kako? To mi ni všeč, se mi zdi da kvari celotno predstavo o odnosih med ljudi, itd..
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Mah meni se že misel na to ne dopade...očitno sem tud jst ena tistih bl posesivnih al pa ljubosumnih kr me kr strese k pomislem, da bi se še katira ženska dotikala mojega lubija....NEEEEEEE!

Mogoče sem konzervativna sam jst še vedno verjamem v zvestobo in monogamijo in v to trojček vsekakor ne paše!

Bi me pa tud bolel če bi mi tip predlagu kaj takega, ker bi se na nek čuden način počutla prevarano, kot da mu nisem dovolj al pa kaj.
Uporabniški avatar
sladki*greh
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika/Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sladki*greh »

Hja, midva z mojim dragim sva mela pa zlo dolg časa fantazije o trojčku (midva pa še ena bejba ),dokler nisva to neki časa nazaj celo zares poskusla...blo je bolj al manj brezveze in zdej nama je žal, pa ne zato,ker bi to kakorkoli škodilo najini zvezi,pač pa zato,ker zdej te fantazije nimava več oziroma je izgubila svoj pomen ter"rajcajoč"učinek(upam, da ne za vedno,hehe) . Zdej mava seveda kkšne druge fantazije in uživava v njih , prisegava pa na to,da naj fantazija ostane fantazija in da mora bit sama sebi namen. :wink:
rekel bom trenutku:"ostani,tako si lep"
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

nikoli in nikdar... men sta dva preveč, kera druga pa nima kaj z mojim lubijem počet :P midva sma pač čist zadovolna, če sma sama v postli :D
Odgovori