LARIKA napisal/-a:Pa še to. Me prav zanima koliko "pametnjakovičk" s foruma se je udeležilo LM, ker očitno tko
z lahkoto pretečejo 10km
tudi če po nekaj mesecev ne tečejo, hmm ne vem zakaj je potem profesorica vedno govorila, da se kondicija če je ne vzdržuješ hitro zgubi

Ker sm (med drugimi) tole napisala jst, se čutm pozvano

, da tut komentiram.
Ja, lahko, kr kondicijo uzdržujem na različne načine, z različnimi športi. To lahko potrdim tut s tem, da sm se dve let nazaj, po mnoooogih letih sovraštva do teka (čeprou sm laufala use šolske krose in atletska) spraula u laufarce in odtekla pou ure brez problemou (če izklučm par žuljeu). Če se ne bi (pred tem) z ničemer ukvarjala, mi to najbrž ne bi kr tko ratal.
Ta tedn sm laufala že četrtič, čist sm se napalila in tistih 40 minut mi mine dost hitrej kt na orbiju.
Mi pa kvar užitek leva superga, kera mi je u pondelk podarila prvi žulj (k se do dons ni zacelu in boliiiii

), u tork drucga, dons sm skasirala še dva mehurčka in boleč krempeljc. Dotične supergice še niso ble stestirane za tek, so pa prestajale že enourne hitre hoje u klanc, pa niso pustile nikakršnih posledic, zato mi ni jasno, kaj se dogaja zdej.
Najbrž bi se blo pametno za par dni snet s steze, sam k mam lih tak zagon, noooo

...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...