Tamarra : waaaaw i`m impressed!!, si me čisto analizirala. super si, hehehh. Najprej se ti vnaprej opravičujem, ker sem trenutno v službi, neki zravn delam, in sm očitno spregledala tvoj post. Evo, ker si se pa tok potrudla, ti pa namenjam par besed

. Glej, ni moj namen prerekat se s komerkoli, ker nisem taka oseba, sploh pa se mi zdi to brezveze na forumih, kjer se dejansko pogovarjaš z osebami, ki jih ne poznaš. Ni mi pač razumljivo to, da lahko nekdo označi osebo za grdo, transvestitsko, možačo...ne vem kakšne vse izraze ste še uporable, za osebo, ki to OČITNO ni. Ok, maš prav, vsak ma svoj okus, razumem, da ti vsak ne more bit všeč, ampak sori ne verjamem pa, da je lahko Iris Mulej komurkoli grda. Mogoče je z mano kaj narobe

, ampak tako je pač moje mnenje, zato sem tudi vprašala, kaj je z vami?? --tistimi, ki pravite, da je grda, transvestit....Nikomur ne vsiljujem svojega mnenja, enostavno mi to ni razumljivo. Povej mi Tamarra, katera Slovenka je pa tebi všeč? Ok, druga stvar, izrazla sm mnenje, da se Iris Mulej lahko kosa z mnogimi manekenkami po svetu. Ena je omenila, da ji Iris ni všeč, ker nima karizme. Ne vem če jo je kdaj videla v živo, ampak ona, ko stopi na modno pisto, verjemite mi, totalno napolni prostor s svojo karizmo. Videt nekoga na tv-ju al pa v časopisu ni dovolj. To je bil moj point. Kar se tiče primerjave gledanja ANTM po TV-ju ter Fashion week-a in podobnih eventov v živo, tuki ni primerjave. Brezveze me sprašuješ take smešne stvari, tko na prvi vtis mi zgledaš brihtna punca, čeprav te ne poznam, tko, da boš tud sama znala dojet kaj je biu moj point tuki. Ok, mogoče se motim, lahko, da si je SSarchy tudi take evente V ŽIVO že ogledala, v tem primeru my mistake, ampak v nobenem primeru pa nima pravice ne ona, ne kdorkoli drug napadat uporabnike foruma zato, ker izrazijo svoje mnenje. Sori, ampak zame to ni nič druzga kot zdravljenje kompleksov na računalniku, ker jim socialno življenje škripa.