kako tipu razložit da te ne zanima

Zadovolj(e)n/a v postelji.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: kingdom far far away

kako tipu razložit da te ne zanima

Neprebrana objava Napisal/-a kravzlbavc »

Ok..nism našla iste oz.podobne teme,če katera najde, HVALA, drugače pa:
ker sem pač v taki situaciji da mi utruja tip,ki me res najmanj ne zanima ne fizično,ne drugače, me zanima, kak razložit na lep način,da nebo več utrujal, pa še vedno ostal tvoj kolega...
ker to da rečeš da z dobrimi kolegi ne seksaš očitno ne pomaga :roll:
nemorm mu pa reč da mi je grd,kr enostavno mi ni všeč niti najmanj...bljak..pač ni moj tip, nemorm pomagat :?
kak ste kdaj same to razložle? al pa kak bi? da mal podebatiramo
:D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Verjetno mi na tem forumu ni treba posebej poudarjat, da sem precej direktna oseba :) Kolegu sem lepo povedala, da se poznava že par let, ne čutim nobene privlačnosti in ne želim imet z njim fizičnega odnosa. Raje sem tvegala užaljenost, kot da bi vsakič znova iskala izgovore in se izmikala.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Se strinjam z Julijo... Najboljše bo, da mu direkt poveš. Manj boš ovinkarila, boljše bo. Če pa ne more prenest resnice, pa je to njegov problem. Sem že bila v situaciji, da tip ni prenesel resnice. Dobila sva se na pijači. Čez par dni mi piše sms, da je ful presenečen pozitivno nad mano in da bi me povabil v kino. Bilo je decembra in res sem imela vsak vikend polno obveznosti (čez teden sem bila v Lj, on pa doma - blizu mene). Povedala sem mu, da imam res veliko dela. Pa mi je nazaj pribil, da je razočaran nad mano, da sem najslabša punca na svetu in podobne. Nazaj sem samo napisala, da ni moj problem, če ne prenese resnice in da dejansko nimam časa za njega.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Najboljše,da poveš po resnici. Čeprav tudi sama nisem v tem najboljša, ampak, je pa definitivno najboljša rešitev.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Jaz sem tudi zato, da mu direkt poveš. Bo vsaj vedel pri čem je in si ne bo ustvarjal lažnih upov :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
nItY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: za obzorjem

Neprebrana objava Napisal/-a nItY »

ja tko kot so ti do zdj že vse punce svetovale... bot iskrena in mu povej da te ne zanima, da naj ne bo užaljen al pa kar koli...
Pač vsak ima svoj okus in eni ljudje pač niso za skup. Če pa ne zastopi, da ti res ni do njega, pol pa itak veš, da je brez veze da se s takim tipom sploh ukvarjaš...
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Tamarra* napisal/-a:Jaz sem tudi zato, da mu direkt poveš. Bo vsaj vedel pri čem je in si ne bo ustvarjal lažnih upov :wink:

Se strinjam. Mogoče bo bolelo, ampak ga bo prej ali slej minilo.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Sama sm za iskrenost, vedno in pousod.

Je pa dobr, če znaš zbirat besede, kr lahko enako stvar poveš na mnj grob način (sori, Jože, če bi biu zadn tip našga planeta, ne bi bla s tabo, kr si pa res edn najgrših osebkou ever = sori, Jože, kolega, kljub temu, da si čist prjazn in simpatičn dečko, pa nisi moj tip, sej veš ...).

Js sm vedno povedala, če mi nekdo ni potegnu, nemalkrat sm mogla še razlagat, zakaj. Ampak sm. Eni so pogojno sprejel, drugi so zginl za zmer, tretji še do dons nočjo verjet (ampak jim povem usakič, k se spomnejo "probat srečo" :D ).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Hmm sm bla tut jst u taki situaciji. Mi je biu tip ful blizu kot kolega..Res sm se lahko z njim use pomenila,zajebavala,žurala...Use dokler nisem dubila namiga, da bi rd biu z mano. Pač nekak sm itaq čutila, da noče sm prjatlstva..pa smo šli enkat skupi vn pa je hotu postat še bolj domač al kako nej povem..pa sm ga lepo na hladno postavla..pa je biu in jok in ne vem kaj še use..Sam, če ti ne potegne ti pač ne. In ti ne preostane druzga, k da lepo poveš, da te ne zanima kot tip ampk sam kot prjatu. ;)

Men je to uspelo nardit. Sicr z nekajtednim zatišjem :D K sm mu dala ultimat, da če bo kej hotu od mene me ne rab nč klicat več, k jst nism kej prpravlena vračat(S strani ljubezni). Pa se je uštimalu tku k se mora..pa sva še zdej kolega pa je to že kr slaba 3leta za nama ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

madonca...zadnje čase je pa kar nekaj tej psihičev, ki po svetu hodijo zasledujejo dekleta in jim kradejo mobitele ali pa torbico.
Kolikor sem opazil po pričevanjih so to dečkoti ki znajo kar dobro manipulirati z žensko. Par mojih frendic imelo prebleme s tem, da jo je model čakal pred bajto in zasledoval jo tudi napadel na hodniku in ji hotel ukrasti mobitel in take zadeve.
Da ne govorimo o 50 neodgovorjenih klicih in smsih...ne vem kaj tem ljudem dogaja v glavi. Se mi zdi da morda želijo s tem pokazati da koliko jo imajo radi in izsiliti, da bi bila z njim. Nemalokrat so to tudi dečkoti ki so bili nekaj časa s to žensko in potem ko jih ona odžaga začnejo čustveno izsiljevati.

Najbolj beden in na neuspeh obsojen poizkus je da žensko začneš s takimi psiho scenami nadlegovati ali pa da ji jokaš in jo prosiš za milost, da te nazaj vzame. Ali je sploh že kdo uspel na tak način? Ali mislijo da bo ona rekla ok potem ko si me nadlegoval in težil po smsu in neprestano klical in se mi čustveno izpovedoval te vzamem nazaj in bova srečna in happy? :eek:

Naj gre svojo pot ženska pusti jo na miru človek božji!!!
Sočustvujem s vami, da se morate ukvarjati s takimi psihopati in sožalje tem dečkotom ki na tak način želijo izsiliti ljubezen oziroma pozornost.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Direkt mu poveš pa je.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

rdeče vrtnice napisal/-a:Direkt mu poveš pa je.

ene jim povejo stokrat direkt pa še kar silijo...kaj pa potem narediš? Če greš na policijo ne morejo nič narediti saj te ni ubil ali pa poškodoval...psihično nadlegovanje očitno ne šteje :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

... če pa nebo dojel, imaš pa probleme z dosadnjakom.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

ryu10kyu napisal/-a:Najbolj beden in na neuspeh obsojen poizkus je da žensko začneš s takimi psiho scenami nadlegovati ali pa da ji jokaš in jo prosiš za milost, da te nazaj vzame. Ali je sploh že kdo uspel na tak način? Ali mislijo da bo ona rekla ok potem ko si me nadlegoval in težil po smsu in neprestano klical in se mi čustveno izpovedoval te vzamem nazaj in bova srečna in happy? :eek:

Ja taki so dosadni:S
... ko ne pomaga da mu 100 krat lepo rečeš. da mu "grdo" rečeš, da ga nadereš k norca, s pokažeš pred njim z novim fantom, ga blokiraš povsot kjer se da in se ne oglašaš na njegove klice, ne odpisuješ sms-ov... On pa kar še druge sprašuje kam greš zvečer, da se potem on "slučajno" pojavi tam... Potem pa jokanje, izpovedi ( ne samo tebi, ampak še vsem ljudem ki so pripravljeni poslušat... :? )...
psiho...

Jep
pet5
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pet5 »

malo domišljije... povej mu da si že noro zaljubljena, in da maš zagledanga dugega...
Odgovori