Drugače pa sem imela Guccija prej spet v tistem kolesu. Jooj men se kr malo smili tam notri
ne vem no vem da sm čudna...sam tak mali prostor...pa zaprto...po mojem Gucciju ni nič jasno tam notri...pa ves čas se zaletava!!
ne vem no vem da sm čudna...sam tak mali prostor...pa zaprto...po mojem Gucciju ni nič jasno tam notri...pa ves čas se zaletava!!

'one and only' hihi.. Bi mela pa enga ruskega kot je Dodo, enga belega sibirskega, enga robota, enga dolgodlakega..to je pa use.
Kr sama zleze notr, ko ji ga odprem & isto, ko jo hočm dat vn, noče it tkoj vn. Pa neki časa goni naokol po sobi, pol se pa ustav in zaspančka notr al pa papca (dala sm ji burger notr). Notr ma čist dost prostora, lih zato k je večja. Mogoče je zato prodajalka rekla, da je bolš ta žoga & ne manjša.
Uh kere privilegije ma Miša..fax je na vrsti za njo 
hihihi. No, za moje pojme
Danes jo bom malo čohala, čeprav nimam dosti časa, ker me zvečer ne bo doma. Toliko jo zbudim, da jo bom malo vlačila in čohala. Jutri delam za faks - resno
Samo Miša bo itak poleg v škatlici.

Sm jo umaknila in ji odtrgala mau, pa je začela papcat kr tm pr krožniku..NE NE! Sm jo lepo odnesla celo skupi s koščkom makovke med šapicami na podstavek haha.. nej kr tm papca!!
In zdej lepo skupi žvečiva hahaha
)

Pol mi je še na krožnik zlezla haha..jao jao

Dokler je nism dvignila in jo dala na podstavek - seveda skupi s koščkom makovke, drgač ne bi nič dosegla, bi se spet vrnila hehe.

)

Lih sm neki pospravljala pa vidm kako Dodo tko počas se okol vrečke sprehaja & kr naenkrat vidm, da se je usmerla proti vrečki in šla notr