Opišite ga
-
shtrukeljchek
- Debatorica

- Kraj: Ljubljana
Eli** napisal/-a:Moj pa že od mejhnga redno trenira tenis, tko d je kr "mrga" ... velk je ene 180, 182 .. pa me tut skos po rokah nos. Ful mi je sweet, če se kdaj doug ne vidva, pa pridm z vlakom k njemu in me z rožco čaka na postajiDrugač sva pa skupi že en let, pa ga mam fuuuul rada
Ja sej zato pa jst pravim mjhn tigrček v velikem telesu (190cm, 100 kg)

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- Miss September
- Debatorica

Moj je visok, bol suh, ampak ima trde mišice
sexy, lep, temni kratki lasje, temne oči.. Lepo se oblači..
Prijazen, vedno na voljo drugim, rad pomaga, strastn, športnik, pametn, razgledan, iskren, trmast, hitro se razjezi, zelo resen, ampak tud zelo duhovit, včasih je preveč nepotrpežljiv, ljubosumn, me tut užali, obtožuje.. Vse mora bit po njegovo.. samo on ima prav.. Je umirjen in hkrati živčen.. Pada v skrajnosti.. je romantik (v pravem smislu), sanjač, rad si privošči, samozavestn, včasih prevelik egoist, poln življenja, energije.. imava podobne poglede, podobna razmišljanja.. zaradi njega se vedno zamislim- usmerja me na pravo pot.. zaradi njega se imam raje.. najpomembnejše od vsega pa je, da me ima on rad :knuddel:
sexy, lep, temni kratki lasje, temne oči.. Lepo se oblači..Prijazen, vedno na voljo drugim, rad pomaga, strastn, športnik, pametn, razgledan, iskren, trmast, hitro se razjezi, zelo resen, ampak tud zelo duhovit, včasih je preveč nepotrpežljiv, ljubosumn, me tut užali, obtožuje.. Vse mora bit po njegovo.. samo on ima prav.. Je umirjen in hkrati živčen.. Pada v skrajnosti.. je romantik (v pravem smislu), sanjač, rad si privošči, samozavestn, včasih prevelik egoist, poln življenja, energije.. imava podobne poglede, podobna razmišljanja.. zaradi njega se vedno zamislim- usmerja me na pravo pot.. zaradi njega se imam raje.. najpomembnejše od vsega pa je, da me ima on rad :knuddel:
Worship me or walk away.
-
Bella*Honey
- Sramežljivka

Prijazen, vcasih tudi prevec trmast, dolocene zadeve more prespat, sladek, razumljiv, ne ljubosumen, posten.. In potrpezljiv. Zna me postavit na realna tla ko je to treba.. Pa seveda luskan, njegove temne ucke me znajo tko okol obrnit, da res ni 

Zadnjič spremenil sarci*, dne 25. Okt. 2008 10:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Čisto nasprotje mene
niti malo trmast, niti malo zamerljiv, sploh se ne gre skregat z njim 
potrpežljiv, pošten, vedno me razume, ni ljubosumen, zna me nasmejat še v tako slabem trenutku, ima ful dober stil oblačenja, ima najlepše očke, ki me enostavno začarajo,..
niti malo trmast, niti malo zamerljiv, sploh se ne gre skregat z njim 
potrpežljiv, pošten, vedno me razume, ni ljubosumen, zna me nasmejat še v tako slabem trenutku, ima ful dober stil oblačenja, ima najlepše očke, ki me enostavno začarajo,..
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Moj loobek je velik cca.183, ima dobro postavo (ravno prav oblikovano...se dobr da ni len, in da naredi nekaj zase..ja ful se ukvarja s sportom)..ima rjave (čokoladne) očke....črne lase.. lepo rjavo polt..ful lep nasmeh...
pa ful ima dobro rit
kar se karakterja tice, je ful pozoren, prijazen, nezen, custven, izvrsten ljubimec
... direkten (vcasih celo prevec), poln energije,samozavesten....skratka.zame bi naredu vse...zna mi pokazat custva...o vsaki stvari se hoce pogovorit... noce da bi prislo do kakega nesporazuma... nekak mi v dolocenih situacijah poskusa svetovat(seveda ce sem ga js pripravljena poslusat), da bi me usmeru na pravo pot... zame je neki posebnega, in dokler nisem srecala njega, sem dvomila da prava in iskrena ljubezen sploh obstaja... zdaj vem 
pa ful ima dobro rit kar se karakterja tice, je ful pozoren, prijazen, nezen, custven, izvrsten ljubimec
... direkten (vcasih celo prevec), poln energije,samozavesten....skratka.zame bi naredu vse...zna mi pokazat custva...o vsaki stvari se hoce pogovorit... noce da bi prislo do kakega nesporazuma... nekak mi v dolocenih situacijah poskusa svetovat(seveda ce sem ga js pripravljena poslusat), da bi me usmeru na pravo pot... zame je neki posebnega, in dokler nisem srecala njega, sem dvomila da prava in iskrena ljubezen sploh obstaja... zdaj vem 
Moj bubi
je pa vidok okol 175cm,kok kg ma nevem,ampak lih prov,edin zdj mu je neki začeu trebušček rast
k da bi biu u 3 mesecu nosečnosti,ampak bomo kmal dol spravl tole
ni lih kej preveč navdušen nad sexom,ampak ko je treba pač mora
ima veliko prijateljev,znancev,full je navezan na svojo družino
Full ima rad otroke in živali and I like it
pa tko zna bit full nežen,pr njemu so mi pa najbolj všeč njegove učke modro zelene,ma ceu mi je všeč

je pa vidok okol 175cm,kok kg ma nevem,ampak lih prov,edin zdj mu je neki začeu trebušček rast
ni lih kej preveč navdušen nad sexom,ampak ko je treba pač mora
ima veliko prijateljev,znancev,full je navezan na svojo družino
Full ima rad otroke in živali and I like it
pa tko zna bit full nežen,pr njemu so mi pa najbolj všeč njegove učke modro zelene,ma ceu mi je všeč
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***

vglavnem naibolši je