Božična in novoletna potovanja

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

theNinna napisal/-a:
Ryu napisal/-a:
daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?

midva greva z Alpetourjem :D

jaz pa grem s Sončkom :P In se mi zdi, da je ta ponudba tudi najbol poceni (55€ za dve osebi).

A je kera ze sla tja s Sončkom? hmmm se mi zdi zanimivo, čeprav sem na Dunaju že bla, ampak zal ne decembra - pa bi sla :D
I love SISLEY& RW
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Libido. napisal/-a:
T3j4 napisal/-a:
Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it :?

hm... evo sva že dve :) , še dve rabva :D :wink: !

ja, jaa .. kera gre? :D

A to Munchen pa Pacha? Ker verjetno greva tja s kolegom... Ampak sej pravm, za gej prjatle pa nč popusta :evil:
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

sAdie napisal/-a:
theNinna napisal/-a:
Ryu napisal/-a:
daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?

midva greva z Alpetourjem :D

jaz pa grem s Sončkom :P In se mi zdi, da je ta ponudba tudi najbol poceni (55€ za dve osebi).

A je kera ze sla tja s Sončkom? hmmm se mi zdi zanimivo, čeprav sem na Dunaju že bla, ampak zal ne decembra - pa bi sla :D

Collegium - predbožični Dunaj 39.9 eur...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?

Tko, zanima me vaše izkušnje, če je že kdo bil itd.

Hvala, lp, m.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

sončk napisal/-a:
Libido. napisal/-a:
T3j4 napisal/-a:
Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it :?

hm... evo sva že dve :) , še dve rabva :D :wink: !

ja, jaa .. kera gre? :D

A to Munchen pa Pacha? Ker verjetno greva tja s kolegom... Ampak sej pravm, za gej prjatle pa nč popusta :evil:

ja, to ja :) ampak res bi lahko blo tudi za tipe kej popusta ...
Let's swim to the moon .....
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

vse agencije imajo podobno ponudbo predbožičnih izletov...hmmm...težko se je odločit za eno in da bo res fajn... :freude:

rada bi da je res zanimivo, da imas kaj vidt, da je vzdušje in seveda romantika :francais: :grinsevil:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MatejaO napisal/-a:Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?

Hvala, lp, m.

salzburg je tko no....Mrzuuuuuuuuuu :x lani sva bla midva z mojim na prebožičnem izletu tam in naju je res skor pobralo od mraza.Zihr je blo minus petnajst če ne še več :?
drgač pa tko no, nč spešl.Mislm sej je lepo pa to, pa tm maš tud božični sejemček s štantki pa drsališče sredi mesta.drgač pa ni neki posebnega.se pa res splača it na grad, tm maš enkraten razgled, pa še ful lepo je.sam peš :P no pri minus petnajst ko sva šla zanalšč peš na grad (drugač bi šla z vzpenjačo) sva se prov fajn pogrela, pa še pomojem sem prvič hodila po klancu k ma skor 90 stopinj naklona :D je pa gor tud en muzejček pa štantki pa tko...
sem bla pa s palmo, predvidevam pa da je ring kamor te plejejo z busom isti in vse ostalo tud, glede na to da smo se srečal s kompasovimi udeleženci in isto istopil iz busa.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Tale sonček ma super ponudbe za dve osebi.razmišlam da bi presenetla svojo kolegico pa naju kr prjavla,pajst bi plačala.K drgač nikol ne bove šle :D
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

me zanima če je bila že katera u berlinu za novo leto s collegiumom? ker se nas je nabrala en mjhna skupinca ljudi, ki bi fuuuul radi šli, pa nas zanima če se splača itd..
Uporabniški avatar
theNinna
Debatorica
Debatorica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a theNinna »

kamis napisal/-a:Tale sonček ma super ponudbe za dve osebi.razmišlam da bi presenetla svojo kolegico pa naju kr prjavla,pajst bi plačala.K drgač nikol ne bove šle :D

Ja jas sem se glih zato odločla za sončka... in je prijateljca bla kar pozitivno presenečena :P
Tak da komaj čakam na 13.12. :P
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

*purple* napisal/-a:
MatejaO napisal/-a:Mogoče ve kako zgleda predbožični Salzburg s Kompasom? Je morda že bil kdo bil tam s kakšno agencijo pred božičem? Na kateri ulici se bomo bolj ustavili in bomo šli lahko v kakšno trgovinco, predvsem pa me zanima kakšne in katere trgovince so tam v bližini?

Hvala, lp, m.

salzburg je tko no....Mrzuuuuuuuuuu :x lani sva bla midva z mojim na prebožičnem izletu tam in naju je res skor pobralo od mraza.Zihr je blo minus petnajst če ne še več :?
drgač pa tko no, nč spešl.Mislm sej je lepo pa to, pa tm maš tud božični sejemček s štantki pa drsališče sredi mesta.drgač pa ni neki posebnega.se pa res splača it na grad, tm maš enkraten razgled, pa še ful lepo je.sam peš :P no pri minus petnajst ko sva šla zanalšč peš na grad (drugač bi šla z vzpenjačo) sva se prov fajn pogrela, pa še pomojem sem prvič hodila po klancu k ma skor 90 stopinj naklona :D je pa gor tud en muzejček pa štantki pa tko...
sem bla pa s palmo, predvidevam pa da je ring kamor te plejejo z busom isti in vse ostalo tud, glede na to da smo se srečal s kompasovimi udeleženci in isto istopil iz busa.

Ob keri uri ste šli pa domov? :)
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Midva pa grema 19.12. na Dunaj s TA Palma. Je Palma bol pocen kot Sonček! Tut če ma Sonček Dunaj za dva 55€, Palma pa 60€, vseeno pri Palmi na koncu manj plačaš kot pri Sončku (ker imajo svoje finte, ki jih je treba videt!) :wink:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

theNinna napisal/-a:
kamis napisal/-a:Tale sonček ma super ponudbe za dve osebi.razmišlam da bi presenetla svojo kolegico pa naju kr prjavla,pajst bi plačala.K drgač nikol ne bove šle :D

Ja jas sem se glih zato odločla za sončka... in je prijateljca bla kar pozitivno presenečena :P
Tak da komaj čakam na 13.12. :P

Kdaj morš pa plačat - ob rezervaciji? :)

gregalina napisal/-a:Tut če ma Sonček Dunaj za dva 55€, Palma pa 60€, vseeno pri Palmi na koncu manj plačaš kot pri Sončku (ker imajo svoje finte, ki jih je treba videt!) :wink:

no daj povej kaj več noooo :D
I love SISLEY& RW
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sončk, uf ne spomnm se dobr.se mi pa zdi da okol sedmih, pol osmih zvečer.

gregalina, jst sm bla s palmo na dunaju in mi je blo kul.Vodič, en star deda, je ful velik vedu, ma res kor use kar si ga uprašu.
Odgovori