Nagradno: Prvi zmenek!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Cosmopolitan
Uredništvo revije Cosmopolitan
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Nagradno: Prvi zmenek!

Neprebrana objava Napisal/-a Cosmopolitan »

Drage cosmo forumašice!

Naša novinarka potrebuje vašo pomoč pri pripravi članka. Tokrat je tema: prvi zmenek, vprašanja, na katere iščemo vaše odgovore, pa so:
1. Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...

3. Najnasvet za prvi zmenek.

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku.

Še to: Novinarka bo eno od tistih, ki ne boste skoparile z besedami na dana vprašanja, nagradila z zanimivo knjigo: Ljubezen, spolnost in astrologija avtorice Teri King.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Najboljši kraji za prvi zmenek so kino, park in čajnica/kavarna. Najprej gresta v kino, da premostita začetno zadrego, se sprostita ob gledanju nekoga tretjega, dobita temo za kasnejši pogovor, če bo le-ta otežen, se zabavata ob zatikanju rok, ki silijo v eno škatlo kokic in gledata profil drug drugega v temi. Potem gresta na čaj/kavo/kakav/vročo čokolado ali pivo/sok, če je poletje in kasneje še na kratek sprehod po temi v parku, drevoredu ali kjerkoli, kjer je mir.

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...
Najboljše fore ni. Vsakemu svoje.

3. Naj nasvet za prvi zmenek.
Tudi najnasveta ne poznam. Bodi sproščen, nasmejan, ne pričakuj preveč, vklopi samozavest in se prepusti situaciji.

Moja zadrega na prvem zmenku je bila ta, ko sem imela po sto letih namazane trepalnice z maskaro, na kar sem med zmenkom pozabila, si sproščeno mencala oči, ko me je dajala utrujenost, na koncu se mi je trepalnica zataknila v oči, me motila, vlile so se mi solze, verjetno sem bila rahlo pandasta pod očmi ... Človek na drugi strani je mislil, da se dejansko jočem :D
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Mislim, da je najbolje izbrat kakšen lep in miren lokal, da se lahko ob prijetni in nepreglasni glasbi pogovarjata. Ni slabo, če si za take vrste lokala izberemo kar slaščličarno, kjer se lahko še posladkata..

2. Najboljša fora na prvem zmenku - tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ..
Zdi se mi neumno, da bi človek namerno planiral kaj takega. Če že pride kakšna 'fora', pride ponavadi spontano. Mislim, da pri puncah najbolj 'zažge' njena naravnost in sproščenost, fantje pa so zelo simpatični, če poskušajo bit čim bolj gentlemanski in duhoviti.

Veliko dobre volje, pozitivnih tem (ni treba tkoj razkriti svoja depresivna obdobja, ampak raje pripoveduj npr. o svojih hobijih) in naravnosti. Ne igraj neke druge vloge, ampak se sprosti in takoj pokaži svoj pravi obraz. Tako bosta oba vedela, če sta si sploh tako zanimiva, da se bosta kmalu spet dobila na podobnem zmenku. Če si iskrena in sproščena, se ponavadi tudi sogovornik kaj kmalu odpre..

Najprej sva s fantom komentirala mojo majčko, ki sem jo kupila en dan pred zmenkom, kako je oh in sploh lepa in huda, čez 5 minut pa sem s kriljenjem polila po sebi kozarec rdečega vina..
Kolegici se je zgodilo, da je med zmenkom omenila svojega še aktualnega fanta..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Re: Nagradno: Prvi zmenek!

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Hja... 2x je to bilo v gostilni. Pri zdajšnjem fantu sva šla še na sprehod po Ljubljani in na kebab (ker je bil lačen). Takrat sva se sproti dogovarjala kam greva. Predno sva se dobila, sem vedela le to, da pride po mene. Ostalo sva se sproti dogovorila. Drugače pa priporočam takšen kraj, kjer se lahko počutiš najbolj sproščeno.

Uau... Ni neke fore. Mogoče to, da najslajše pustiš za konec - poljub, Vsaj pri nama je bilo tako.

3. Naj nasvet za prvi zmenek.

Mogoče to, da si to kar si. Čim več sproščenosti, preprostosti, spontanosti in se prepustit toku dogodkov. Pa ne razmišljat recimo: joj prijateljica mi je pa rekla, da bo tako in tako. Ker potem sigurno ne bo.

Hmmm... ubistvu se navezuje na prvi neuradni zmenek - padel je poljub, ki ga nobeden od naju ni pričakoval in je izpadel zelo ponesrečen. To je tudi bil "razlog", da je prišlo do uradnega zmenka :).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Tam, kjer imata svoj mir. Že tako in tako je na prvem zmenku malo zadrege in zardevanja, zato menim, da je najbolje kakšen sprehod ali umirjeni lokal, kjer se lahko v miru pogovarjata in spoznavata in se hkrati posvetita en drugemu.

Zdi se mi brezveze nekaj načrtovat. Naj bo spontano, saj to je najlepše. Sej veste. Tista prva zardevanja, smehi in spogledovanja ter metuljčki v trebuhu. Najlepše.

Bodi to kar si. Seboj vzemi veliko mero dobre volje, žličko šaljivosti in ščepec nagajivosti. Glej tudi, da se primerno oblečeš in urediš. Pozabi na komplekse, ki te morda tarejo in uživaj maksimalno.

Zdaj že z bivšim fantom sva zmenila, da greva na prvi zmenek. Zanalašč sem šla po poti, po kateri ga bom že v naprej videla, če me že čaka na dogovorjenem mestu. Bila je zima in vabljena sem bila na čaj. Stal je tam. V glavi so mi šle nore misli o tem kako je oh in sploh in kako dobro zgleda. Nič nisem videla pred sabo. Dokler nisem že čist "priskakljala" do njega, ne da bi opazila zamrnjeno lužo ob kateri je stal. Še preden sem ga uspela pozdravit, sem pristala na tazadnji. Čeprav sem se hitro pobrala, sem barvala v obraz huje kot spreminja barve semafor. Verjemite, da mi je blo zelo nerodno, ko sem pred njim moje noge šle v zrak, jaz pa na trda tla. Njemu je pa šlo le rahlo na smeh, ko sem jaz hitro poskusla obrnit temo pogovora drugam.
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

kakšna gostilna, kjer veš, da ne boš srečal polovico svoje šole / faksa / ljudi, ki jih poznaš in se bi takoj "nalimali" k vama. ali pa kakšen kino, če si skupaj pogledata film, ki je obema všeč, je to idealen začetek lepega večera :)

ker je že po naravi tak, je tudi takrat razlagal različne stvari, ko so se obema zdele grooozno smešne (ena od najinih skupnih točk - smejiva se stvarem, ki se drugim sploh ne zdijo nič posebnega :D ), tako da sva se nasmejala, čeprav ni bilo nobene specifične fore. pač tiste interne, med nama in skupnimi prijatelji... mislim, da so takšne stvari zadetek v polno, kajti tisti splošni vici in fore ne naredijo vtisa, vsaj name ne.

od doma se odpravi dobre volje, če maš slab dan, raje prestavi. dekolteji, minice in vsi ostali pretirani pozornost-vzbujajoči kosi oblačila odpadejo, saj greš na zmenek in boš že itak v centru njegove pozornosti cel večer, zato ne potrebuješ še 100 pogledov ostalih ljudi v okolici. malo kontrole glede brbranja ne škodi - punce, ki že na prvem zmenku pustijo do besede fantu samo takrat, ko zajamejo sapo, so vrjetno odletele s seznama potencialnih partnerk še preden oditeta (vsak k sebi :D ) domov...

dve od njih:
bili smo na gostovanju in sva se zmenila, da greva zvečer sama na pijačo, da se mal bolje spoznava in vse kar spada zraven, vendar smo ga skupaj cel dan pili. mene se je prijelo veliko bolj kot njega, tako da sem najprej zamudila za kakšno uro (pa ni niti mal težil :D ), potem sem komi stala in mi je mogu pomagat pri hoji. seveda sem bila tudi zelooo pogumna in na dolgo in široko govorila stvari, ki bi bilo bolje, če bi ostale nepovedane :D vendar se je vse lepo končalo, večer je bil še dolg in kmalu sem se z njegovo pomočja spravila k sebi, tako da je bil preostanek časa nepozaben.

zmenila sva se, da greva na kosilo in ker je bil zelo visok, se je sredi gostilne zaletel v neko nizko luč. seveda bi se spodobilo, da bi ga vprašala če je ok, ker je res zelo zaropotalo, js pa sem se začela smejat in mi je šlo na smeh še cel večer. res se nisem mogla kontrolirat :P
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Pomoje je najlepše iti na prvi zmenek na kak sprehod, recimo po kakšnem lepem parku, al pa tko, na kakšen turističen kraj, kjer se sprehaja velik ljudi, da se ne počutiš že na začetku utesnjeno. Takrat pač steče pogovor, opazuješ naravo, se nasmejiš kakšnemu dogodku, ki se ravno takrat zgodi, itd. Potem greš še na kavo, pijačo, kakorkoli, do enga mal lepšega bara. Potem pa je najbolje, da se po prvem zmenku že posloviš. Ne vem, to je pomoje najlepši zmenek. Čist enostaven, pa vendar ful lep, in če si z eno fajn osebo, ti je še toliko bolj.

Pravzaprav ne vem. Najbolj mi bo ostal v spominu moj prvi zmenek z mojim zadnjim bivšim. Klical me je, če bi šla en večer ven in ker nisem imela kaj pametnega za delat sem pač šla. Dejansko me sploh ni presenetil z eno foro, ampak me je tisti cel pogovor z njim tako navdušil nad njim, da sem postala že v tistem trenutku enostavno nora nanj.

Da se ne sme preveč komplicirat, in ne smeš se sekirat. Vse uzameš bolj tko, kot da ni zares. Ker če greš na prvi zmenek s fantom ki ga sploh še ne poznaš, ne moraš vedet če ti bo všeč ali ne, in tudi ne veš če boš ti njemu, zato ne smeš preveč pričakovat. Glavno pa je, da se ne pretvarjaš, si to kar si. Če igraš, te prej ali slej spregleda.

Pravzaprav je še nisem doživela. Mogoče je nekaj, vendar je bolj ljubko izpadlo, ne kot zadrega. Pač ko me je moj bivše(že zgoraj omenjen) pripeljal iz zmenka domov, tko sediva v avtu in ga pogledam. Se mu ful lepo nasmejim, mu rečem, da sem se imela fajn, in pol tko, se že oba nagneva mal naprej, kot da si bova dala lupčka, in se pogledava, vendar sem se mu jaz samo še enkrat zasmejala, rekla lahko noč in šla iz avta. Pol k sem bla že v hiši mi je blo mal bedno ter žal. Je pa po eni strani izpadlo ful ljubko.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

v vseh letnih časih-narava. sprehod v naravi, ob potočku, spomladi in poleti kakšen nižji hribček, s katerega je prelep razgled na okolico, pozimi sprehod okrog zamrznjenega jezera, kjer so smreke še pokrite z belimi kepami snega ... skratka , ni boljšega od narave. po sprehodu pa pijača v kakšnem umirjenem lokalu.

ne vem, če je to ravn bla fora, ampak zdel se mu je ful zabavno. blo je itak spontano ... šla sva na bližnji hrib. oba v spomladanskih čevljih, ki pač niso namenjene hoji po snegu. ampak ko sva prišla na hrib, naju je tam presenetil sneg. našla sva čist ozko potko, po kateri sva šla na vrh in imela namen it tam tut dol. ampak na vrhu je bil sneg nekako vse bolj mamljiv in ko sva se spogledala, sva takoj vedela, da imava v mislih isto stvar-se spustit po hribu po snegu. mejčkn stran od naju je bla tista lesena zadeva s teskti o tem hribu, ki ima tut streho. ustala sem, ne vem od kje dobila moč, da sm tisto plehnato strehco odtrgala iz lesenega stojala, posadila poba nanjo, se usedla pred njega in sva se spustila po snegu. šibala sva kot norca, se vmes trikrat zvrnila in dol pršla mokra "do gat". nasmejala sva se pa tut ... in pol mi je reku, da ma rad odštekane punce in mi stisnu mrzuga, mokrga lupčka na lička

najpomembnejša je sproščenost in naravnost. pa pazit je treba na to, da na prvem zmenku ne govoriš preveč o sebi, predvsem pa ne o preteklosti ali kakšnih osebnih problemih. to fantov vsekakor ne zanima .. že ko si s kom v dolgoletni zvezi ne, kaj šele na prvem zmenku ...

haaaa ja je bla kr zadrega. dobila sem se z enim fantom, ki mi je bil še kar všeč. ampak ker sem nekaj dni pred tem končala zvezo s takratnim fantom, nisem pričakovala čisto nič. pač prijateljska pijačka in bo to to. on pa ni vedel niti, da sem imela fanta, niti, da sva se pred kratkim razšla. šla sva na pijačo v miren lokalček, kjer je bilo zelo malo gostov in se usedla na zofo. imela sva lep razgled na blejsko jezero in men je čist pasal bi tiho in opazovat ljudi ter naravo. tipček me je objel okrog ramen, sm bla čist šokirana. ampak rekla nisem nič. v titem mi začne vibrirat telefon. čist na skrivaj pogledam kdo je ... in je klicov bivši fant. se oglasim .. in mi začne govorit, da me ma še vedno rad, da me pogreša, da bi rad, da pridem k njemu ... skratka, čutila sem, kako se je roka tega fanta, s katerim sem bila na zmenku, počai odmikala z mojih ramen. vstal je, plačal pijačo in sva šla. v avtu celo pot tiho, ko me je pripeljal domov, še vedno nič .. rekla sem mu hvala za pijačo in za lep večer .. odgovoril je samo z "ja", strogo zazrt predse ... šla sem domov, zvečer pa dobila sms sporočilo "oprosti, ampak bil sem šokiran. nočem se vmešavati med vaju s fantom. ampak rad te imam pa še vseeno. pokliči me kdaj" hehe, je blo zanimivo ja
Uporabniški avatar
binna.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a binna. »

Za prvi zmenek se mi zdi zelo primeren kraj nekje ob vodi. Midva sva z mojim bila na prvem zmenku na Bobrih ( Prekmurje), hišici na bobrih, sicer privat, in se imela najboljše. Poleg vse romantike sta se prikazala še 2 laboda in nekaj račk. :)

Vprašala sem ga, kaj bova delala. Pa je rekel da ne ve. Pa sem mu ogovorila da jas vem in ga poljubila.

Ne stojta predolgo :D

4. Tvoja ali prijateljičina največja zadrega na prvem zmenku

na prvem zmenku še nisem bila v zadregi .
Uporabniški avatar
majarončk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majarončk »

odvsino, kaj od zmenka pričakuješ!eni se zelo potrudijo, ker želijo narediti dober vtis in se z osebo res posznati, nektateri pa želijo osebo samo ''podretti'' :) in ta se ne bo potrudil tako zeo, kot bi se sicer

odklop z mislimi.. oz. preklop iz besed k dejanju

sproščenost definitivno in bodi to kar si

naslednji dan mami : kdo ti je naredu ta flek? haha
Uporabniški avatar
majarončk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majarončk »

[1. Kodvsino, kaj od zmenka pričakuješ!eni se zelo potrudijo, ker želijo narediti dober vtis in se z osebo res posznati, nektateri pa želijo osebo samo ''podretti'' :) in ta se ne bo potrudil tako zeo, kot bi se sicer
2. odklop z mislimi.. oz. preklop iz besed k dejanju
3. sproščenost definitivno in bodi to kar si
4. naslednji dan mami : kdo ti je naredu ta flek? haha
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alina.hh »

1.Kateri so po tvojih izkušnjah najboljši kraji za prvi zmenek in zakaj?

Najbojši kraj za prvi zmenek je definitivno kakšen dober kafič. Kino morda za drugi, za prvi pa ne, ker se tam ne moreš ravno pogovarjati in se recimo bolje spoznati. Prvo it na pijačo, tako, da se lahko lepo pogovarjata.

2. Najboljša fora na prvem zmenku- tako si ga šokirala z njo, da se je v trenutku zaljubil vate, ali pa te je on tako presenetil, lahko je tudi kakšen trik prijateljice ...

Ne moreš na prvem zmenku ravno nekih for in trikov izvajat, samo da bi se on zaljubil vate. Najbolje je, da si čimbolj sproščen, ker če ne se lahko še kje prestraši in pol namesto, da se vate zaljubi, zbeži. Tako, da lahko se samo za par sekund zazreš vanj in ga lepo zapeljivo gledaš.. in pol bo verjetno vprašal zakaj ga gledaš in mu rečeš tako.. ah, nič.. samo všeč si mi. Ali pa kaj podobnega, ampak res ne pretiravat..

Bodi ti, ne pretvarjaj se, da si ne vem kaj, če nisi. Ne laži mu in ne pozabi na to, da boš izgledala čimbolj urejeno (nohti, make-up, frizura, oblačila, zadah ). In nikakor ne pozabi na prijeten nasmešek na tvojem obrazu.

Prijateljica in njen fant sta bila skupaj v parku. Sedela sta na klopci in se pogovarjala, potem pa sta želela it po potki malo naprej (sprehod pač). On se vstane in gre preko trave, ki je bila malo mokra do potke, njej pa spodrsne in pred njim pade na tla. In to ne kar tak nekaj malo.. cela je ležala na tleh..roke opraskane, utrgane hlače... seveda ji je on takoj pomagal vstati.. potem pa se je vseeno začel malo smejat.. bilo je prav smešno :P
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Po lastnih izkušnjah sprehod po parku ali pa na kakšno tortico/pijačko v mirno slaščičarno. Ne znam si predstavljat it na prvi zmenek v kino.. Se sploh ne moreš začet pogovarjat (kar je bistvo, vsaj zame). Mi pa je zanimivo npr. drsanje ali kaj takega :)

Ni bilo tega :) nekako nisem človek, da bi nekaj 'na silo' 'izvajala', da bi se vame zaljubil. On pa tudi ni nič takega naredil, čeprav je drugače človek, ki ma 1000 in 1 foro in vse to pripravljeno :)

V bistvu nekega pravega najnasveta nimam. Edino kar je, je, da je treba biti čimbolj sproščen, ne se trudit z nekimi stvarmi, ki ti drugače niso pri srcu, samo zato, da boš njemu všeč, ker ga boš ravno s tem napravljanjem odvrnila :wink:

Je (hvalabogu) še ni bilo :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Claudia22
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Claudia22 »

Menim, da je namen prvega zmenka čim bolje oz- čim več izvedeti o osebi, s katero se dobiš, obenem pa tudi le-tej dati priložnost, da izve o tebi vse želeno. Zato so najboljši kraji za prvi zmenek kraji, kjer se lahko v miru pogovarjaš, spoznavaš svojega sogovornika; torej, kakšen miren lokal, da spiješ kako pijačo ali dve, kak sprehod po parku, ob jezeru. Obenem so to kraji, ki zagotavljajo prijetno vzdušje, mir, da se lahko resnično posvetiš osebi, s katero greš na zmenek. Odsvetujem prve zmenke v kinu (ker se je težko odločiti, kaj iti gledat, obenem pa, saj ne greš gledat filma, ampak izvedeti čim več o določeni osebi), v diskoteki (glasno, preveč ljudi ...) ... Mi2 sva šla na prvi zmenek na 2 pijači (v 2 različna lokala), nato pa še na sprehod v parku in se je dobeo obneslo, saj sva že več kot eno leto srečno zaljubljena.

Fore na zmenku? Ne vem, če ravno vžgejo oz. menim, da je najbolje biti to, kar si, brez nekih oh in sploh fint, s katerimi bi nekoga šokirali, mu spodnesli tla pod nogami. Metuljčki v trebuhu so eno, ljubezen oz. zaljubljenost pa drugo. Če že govorimo o "forah" na prvem zmenku, bi rekla, da najbolj vžge to, da si situaciji primerno oblečen (torej, punce oblečemo nekaj lepega oz. to, v čemer menimo, da izgledamo najboljše), naličen, nadišavljen, z nasmehom na obrazu in dobro voljo s seboj.

Najnajnasvet za prvi zmenek bo morebiti zvenel klišejsko, vendar vedno vžge, namreč, biti to, kar si, gledati sogovornika v oči, misliti s svojo glavo, ne se delati, da si nekaj, kar nisi, samo da bi nekomu ugajali, resnično poslušati sogovornika in mu dati vedeti, da te zanima, kar ti govori in da ga resnično želiš bolje spoznati.

Uh, mislim, da še nisem doživela neke večje zadrege na prvem zmenku, verjetno pa zna bit prav hecno, če recimo pozabiš denarnico doma ali pa moraš sredi zmenka nujno oditi, si pozabiš nadeti deodorant, oblečeš dve vrsti nogavic itd. itn. Važno je, da znaš tudi v največji zadregi poiskati nekaj dobrega oz. zadevo vzeti ne preveč resno, se nasmejati samemu sebi ... :)
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Pri meni najbolj vzge sprehod nekje po naravi, parku :) nisem neka ljubiteljica kofetkanja in pijack :roll:

Z zdajsnjim sva se spoznala na avtobusu in ze tam mal pogovarjala, potem sva nadaljevala pogovore na mesengerju, pol sva se pa odlocla da se vidima..pac sva se nekje na sredini poti do najinih domov dobila, in je vprasu a bi sla na pijaco al na sprehod, in sem se odlocla na sprehod...bla je pa ura 10 zvecer :D no ampak sva sla na sprehod, ki je prerastel v pravi mali pohod (Seveda sem js vodla:D) in mislim da mu je blo to prav vsec :D torej prezviela sva na koncu skupi 4 ure hoje, in ko sva prisla do mesta je vprasu ce pridem k njemu na caj (pozneje je priznal da je mislu da ne bom upala - ker sem ga vidla drugic v zivlenju:D) pa sem sla! pa sva pri njemu se film gledala! tako da sva se poslovila ko se je ze delalo jutro in so zacele pticke pet...:D
drugac je pa moj najvecji trik da sem to kar sem - sproscena in zabavna in rada govorim, redko mi zmanjka kaj pametnega za povedat - mislim da je to fantom vsec, posebej na prvem zmenku ko zna nastat neprijetna tisina...no zraven mene to nikol ne nastane :D

Sproscenost.

Ni se mi se kaj neprijetnega zgodilo. Bi pa sigurno obrnila na smeh =) Pomoje bi mi blo najbolj nerodno ce bi se spotaknila in padla po tleh :D
Odgovori