Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

nt?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ branit???? pred kom neki... a jim je Goran kej hotu... mislm da je tole višek in res patetično od pop tv da je za ceno zdravja in življenja ljudi pripravljen snemat take oddaje... kreteni pogoltni... tele idiote D, S in Š bi pa mogl ne samo vržt s Kmetije ampak celo pred sodišče zvlečt... prokleta golazn... pol se pa sprašujejo od kje tok kriminala pr nas :roll: ... ma dej za kozlat res
The secret of success is consistency of purpose.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ke??
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ma vsi so mal prfukneni, ampak Goran vsaj ni tok nasiln in agresivn, kokr teli pacienti, za kozlat so, res :tot:
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Sam Špeli se res prou vid s kakšnim veseljem in čisto zlobo meče une polene, prou nabita je z adrenalinom. Pa da sta z Davorjem celo noč dežurala uzuni, pa vsake pol ure metala polene u barako, res ne vem kakšn človk morš bit, da se ti to ljubi, kot pa mal čorav.
Se mi pa čudn zdi, da je par dni nazaj tulila, ko so jo zbrali za deklo, kok jo prsti bolijo, pa da ne more niti vedra dvignt, k je pa polene metala jo pa ni nč bolel :roll:
Koga zanima, nej počrni->No sej važn, da bo dons Goran Sergeja odžagu, Davor in Špela pa zarad nasilja odpeketata :D Sam res dolg traja, da so kakšne sankcije, glede na to kaj se že cel tedn dogaja.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz upam, da jih ven vržejo :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tota kmetija pa je čist pod podplatom no! groza. ko pomislim da sem bla na prvem castingu..pa da bi zaj bla not. ma po prvi uri bi se obrnila pa šla, al pa bi vse nekam poslala. groza.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Špelca je na Netlogu zbrisala svoj profil.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

micamaca napisal/-a:^ branit???? pred kom neki... a jim je Goran kej hotu... mislm da je tole višek in res patetično od pop tv da je za ceno zdravja in življenja ljudi pripravljen snemat take oddaje... kreteni pogoltni... tele idiote D, S in Š bi pa mogl ne samo vržt s Kmetije ampak celo pred sodišče zvlečt... prokleta golazn... pol se pa sprašujejo od kje tok kriminala pr nas :roll: ... ma dej za kozlat res

se ne bi mogla bl strinjat... To kr sta počela D in Š je tud po zakonu kaznivo...
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

eeeee super so naredli da sta šla veen davor pa špela...bravo :D
pri dvoboju sem bla bolj za sergeja..ampak dobro je...mislim da bo toti teden še kar zanimiv, glede na to da je zaj veronika glava družine...pa še ovi 3 z šume pridejo...miha careee :razz:
Uporabniški avatar
crapY
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a crapY »

Hehe, lih prov:) posten ga je premagu svaka cast gorći :D
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Jaz sem skor bruhala, ko sem une dva psihopata gledala. :eek: Sicer mi Sergej deluje precej neumen in nasilen, ampak Davor in Špela sta pa čista psihopata. Mislim, kakšne izjave?! Bolno, res. Ko sem to gledala se mi je zdelo kot da gledam narobe svet...Ne vem, a ti ljudje nimajo niti najmanjšega občutka za to, kaj je prav in kaj narobe? Sicer je tut meni Goran zoprn ker ma res težek karakter, ampak unedva sta dobesedno psihopata. Scary, res.
Najbolj smešno mi je pa to, da je Davor skos govoru, kako ma Rus oprane možgane, hkrati pa je bil vsak drug njegov stavek "sem naredu to in to, ker je Sergej reku, sem si premislu, ker je Sergej reku..." :lach: Waw, keri individum! :lach:

Kar se klanja tiče pa... Sicer lahko razumem, da so pogrešali meso, ampak takšne izjave in obnašanje so mi pa sick. Pa prow zjokala sem se, ko je pokazalo mamo od pujska. :(
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ja, to da so šli še čist mladega pujska klat je samo še en dokaz, da so psihopati... ok, sej kapiram da eni rabjo meso, sam bi se človeku nekak manj srce trgal če bi kakšno kuro vzel (tko kot oni v prvi kmetiji lani, če me spomin ne vara)... ne pa da se spravijo na te prašičke, ki so še tako navezani na mamo in ona na njih... sick res
The secret of success is consistency of purpose.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Se podpišem pod Tiavannino izjavo. Jst sm prov srečna, d so šli vn. Čeprov bi mela še večje zadoščenje, da bi vidla njihove obraze, ko bojo bral vse te forume na internetu :D
Ja, napeta oddaja je bla dons - se mi pa zdi zanimiv, k so vsi tekmovlaci pol govoril, da je goran ona dva psihota spravu vn... Halo? Kot da je normalno, kar sta počela. Da o njunih bolnih izjavah ne govorim. Pa ful me je živceru tist psiho režanje od Davorja. Ta pa res nima vse pospravlen na podstrehi. Una Špela je pa tud ena blesava kokoš...Eh bedni so, upam, da bojo mel otežen življenje zdej po kmetiji :twisted:
Odgovori