jemina napisal/-a:Jz sploh ne vem, kaj je point tega, da se pogovarjaš o bivših.

js tut ne!
moj je naredu VELIKO napako. bil je skor 3 leta s punco, sla sta narazn pac ker nista bla za skup, to je menda vedu ze preden sta koncala...okej. midva sva zacela dobre pol leta po tem. vmes je ze bil u izi z eno drugo pa tak...
v glavnem ko sma zacela mi je na zacetku kr dostikrat kej o bivsi govoril

pac nevem ko sva kej pocela ga je kak spomin presinu pa je povedal..nic kaj kriticnega, samo je blo prevec..prevec sem zvedla..(tut tocno kera je (ni prevec veliko mesto pa jo poznam na videz al pa kdaj srecam) takrat me ni motlo, kasnej me je pa zacelo, pa sem ga se sama kej sprasevala..pa mu je vcasih kej uslo, kar res ni blo primerno ( o bivsi) in sma se parkrat kr fajn skregala oz. sem bla ful jezna in zmedena..fora je v tem da mene take stvari sploh ne bi zanimale ce mi ne bi on sam govoril..ampak zdej pa tega pac ful ne morm pozabit in me je dolgo ful muclo

sam morm rect da je on se ful popravu pa nehal, js sm se pa tut sprijaznla da je pac del njegovga zivlenja ker sta bla tok dolg skos skupi in so valda skor usi njegovi spomini vezani na njo:D
tk da naslednjic ce bom mela fanta drugega - ma prvi dan mu povem: ME NE ZANIMA NIC O TVOJI PRETEKLOSTI V ZVEZI S PUNCAMI. ampak res!