TUŠ PLANET KRANJ
-
- Debatorica
TUŠ PLANET KRANJ
Sploh ne vem kam bi uvrstila tole, še najbolj mi paše sem, ker vem, da se gre tudi za kino. Če ne bo vredu se lahko zbriše.
Zanima me kaj vse se nahaja v Tuš Planetu v Kranju?
Vem, da je notri kot Kolosej. Koliko kino dvoran ima? Je odprto vsak dan)
Poleg Kina je notri še trgovina Tuš, mislim, da neka drogerija, a še kaj drugega? Mi zna kdo kaj več razložit?
Je že kdo bil tam in kakšni so občutki?
Zanima me kaj vse se nahaja v Tuš Planetu v Kranju?
Vem, da je notri kot Kolosej. Koliko kino dvoran ima? Je odprto vsak dan)
Poleg Kina je notri še trgovina Tuš, mislim, da neka drogerija, a še kaj drugega? Mi zna kdo kaj več razložit?
Je že kdo bil tam in kakšni so občutki?
-
- Debatorica
-
- Debatorica
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Komunikatorka
men je pa dons fletn use skupej zgledal..2 nadstropja, spodaj restavracija+trgovine..zgoraj pa kino, biljard, bowling+seveda kafič
na internetni strani je pisalo da bo med vikendi vedno na bowlingu Dj (tam je bila včeraj tudi Colonia)..čeprav ne wem kakšnih žurk pa ni za pričakovati, edino če bi imel bowling svoj vhod
na internetni strani je pisalo da bo med vikendi vedno na bowlingu Dj (tam je bila včeraj tudi Colonia)..čeprav ne wem kakšnih žurk pa ni za pričakovati, edino če bi imel bowling svoj vhod
Če kero kej več zanima, gre lohka na spletno stran od njih: http://www.planet-tus.com/slo/planeti_t ... _tus_kranj
itak so pa punce že skor use povedale kaj je kej notr
aja, pa folka je usak dan fuuul,kr delam tm in vidm kako in kaj je.
meni se zdi drugač center uredu,kr je notr kino in bowling. pomoje bo samo zaradi tega laufal,kr v kranju tega pač ni (razen kina centra). poleg tega pa je še otroški kotiček,kjer je brezplačno varstvo in je to tudi nekja novega za starše.da se mal spočijejo,pa u miru kavico popijejo pa tko..
itak so pa punce že skor use povedale kaj je kej notr

aja, pa folka je usak dan fuuul,kr delam tm in vidm kako in kaj je.
meni se zdi drugač center uredu,kr je notr kino in bowling. pomoje bo samo zaradi tega laufal,kr v kranju tega pač ni (razen kina centra). poleg tega pa je še otroški kotiček,kjer je brezplačno varstvo in je to tudi nekja novega za starše.da se mal spočijejo,pa u miru kavico popijejo pa tko..

-
- Komunikatorka
sanjaanja napisal/-a:Tryanna napisal/-a:je res, da tale kranjski tuš center sploh nima obratovalnega dovoljenja?
Res.
Pomojem jim samo kakšno dovoljenje manjka ne pa ne vem kako veliko, ker brez vseh potrdil sploh ne morejo odpreti, ker je baje res velik inšpektorjev okol...navsezadnje so to govorili tudi za Lidla v kranju, pa je še vedno odprt
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
OrangeLady napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Tryanna napisal/-a:je res, da tale kranjski tuš center sploh nima obratovalnega dovoljenja?
Res.
Pomojem jim samo kakšno dovoljenje manjka ne pa ne vem kako veliko, ker brez vseh potrdil sploh ne morejo odpreti, ker je baje res velik inšpektorjev okol...navsezadnje so to govorili tudi za Lidla v kranju, pa je še vedno odprt
Saj tudi Lidl nima obratovalnega dovoljenja. Žal oba delujeta brez dovoljenja.