Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

beretta napisal/-a:Js pomoje sploh nam več gledela, ker se preveč živciram ko gledam neandertalce Davorja, Sergeja, Špelo pa Veroniko, pa unidve hinjotine Cirilo pa Sabino...

ej hvala enako... sploh jih ne morm več gledat, še posebi une psihopatske hijene od Špele... ta baba res, ampak prov res ni normalna ej :stupid: ... človeka kr srh spreleti k jo gleda, imbecil od človeka... mrš v pole baba fuknena, pa moje sožalje tipu k jo bo hotu met :alien:

ps. pa ful se mi smiljo tiste živali k jih majo tko da že zato res nam več gledala... bogi prašiči in vse ostalo... sploh mi ni jasno kako lohk kdo zakole žival :nein:
The secret of success is consistency of purpose.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Ok, to danes je bilo izpod vsake kritike..
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

beretta napisal/-a:Js pomoje sploh nam več gledela, ker se preveč živciram ko gledam neandertalce Davorja, Sergeja, Špelo pa Veroniko, pa unidve hinjotine Cirilo pa Sabino...

Še enkrat... upam da jih bosta Goran pa Rus zjebala do amena...

Se čist strinjam. Mene tud živcira, k vidm kaki so eni tle notr... Mislem obnašanje na nuli, nobenga spoštovanja, sam eno dretje, važnost, primitivnost, agresivnost... Res, če bi srečala kirga od zgoraj navedenih na cest bi ga kr "popluvala" :D Davor, Sergej in Špela so res za mene mal partegnjeni. Nimajo vseh kolesc vglavi - za v štalo, namest prašičev :D
Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mitkica »

Upam, da tile tekmovalci niso odsev celotnega naroda...ker potem me je sram, da sem slovenka :!:
ni mi jasno kako si POP TV lahko dovoli prikazovati tako vsebino? govorjenje kako bi nekdo nekoga ubil? pa toliko preklinjanja še v življenju nisem slišala, kot ga je moč slišati v eni sami odaji!
resničnosti šov? kaj pa vem...še nikjer v resničnem življenju nisem srečala toliko podna!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

le
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Jst upam, da je te tri kretene (Davorja, Sergeja in Špelo) zdej fajn sram, ko se gledajo po tv in upam, da se bojo zakopal v zemljo pa nikol več ven pršl :roll: Sam kretenu itak nič ne pride do živega. Mislm kake majo ej..me res mineva gledat.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

psiho
<object width="420" height="355"><param name="movie" value="http://kmetija.24ur.com//static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60206937&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://kmetija.24ur.com//static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="355" flashvars="media_id=60206937&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

de
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

~NIA~ napisal/-a:aja, vrjetno bo šou dons davor domov, ker je metal kamne goranu v kajžo :D
drgač pa mislem da sergej tud odpade

s tvojih tipk v božja ušesa :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Jst po en stran čist verjamem, da je Goran težak za prenašat, pa da ti po enem času tud do vrh glave pride, če jim tok pametuje kot govorijo, sam NIKOL pa se pa ni spustu na nek primitiven nivo, kot tile mulci naduvani, ki so tok nizko padl, da že take počenjajo, da ne veš a so retardirani a kva :roll:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst sm kmal nehala gledat, ker ne morm prenašat unih debilov (Davor, Sergej, Špela...). Sploh je blo pa zame konc, k sm v reklami vidla, da so dobil pujse in da jih bojo klal...a-a, tle se pa zame čist neha!

A pravte, da ma un psihič Davor še kr skoz une gate gor?! Prasec nemarn, a maš lahko en mesc skoz ene in iste gate na riti :tot:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Aja pa še to sm hotla napisat, da se mi zdi ful neumn, kako je pr Big brotherju takoj skočila v luft varuhinja človekovih pravic, ker so mogl bit cel tedn v pse oblečeni, pa take fore, k pa pr Kmetiji po tv-ju kažejo klanje živali, je pa vse ok :stupid: Uni so bli odrasli ljudje, keri so se sami odločl, da grejo v to in delajo budalo iz sebe, une živali se pa niso same odločle, da grejo v oddajo, da jih bojo tam preganjal in zaklal :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

??!?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

http://kmetija.24ur.com/clanek/novice/s ... -meja.html

evo sj sm rekla... mislm tale baba je pa res tko prfuknena in pokvarjena, da je čist sposobna še koga ubit... tole pa res presega vse meje... njo bi blo res, ampak čist zares treba po hitrem postopku zapret v eno institucijo za neki cajta k je dokazano mentalno prizadeta
Odgovori