Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
-
- Debatorica
jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico

Spoznala sem štiri deklice iz foruma, za katere lahko rečem samo kapo dol

sicer smo bolj malo v stiku, ker nas ločuje razdalja, ampak vseeno.
in verjamem, da še obstajajo tukej dekleta, ki so uredu.
Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Ja, jst ene par, sam še purple čakam, da jo vidm

bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov

jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči

-
- Cosmopsiho
*purple* napisal/-a:Smreka napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Ja, jst ene par, sam še purple čakam, da jo vidm
a prov res al kaj?
![]()
bomo pa naredl en interni miting (sam za prihod do kranja me počakte da zvozm še kšne par kilometrov)
jst tud čakam, da me en pelje do tvoje štcunce, baje maš ful lepe reči![]()
ja čist res

joj, štacune nimam več:( mam pa zdej stvari doma v klet, tko da če boš kj rabla...

ej...ka pa če midve z jagodko prideva u lj? a si za? sej ni glih na drugmu koncu sveta

jagodka85 napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Oja
Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce(hvalabogu za forum
)
ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina

-
- Debatorica
Smreka napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:jagoda-malina napisal/-a:Me pa res zanima, če je katera že spoznala tukaj kakšno resno in vredu prijateljico
Oja
Sicer ne ravno v tej temi, drugač pa definitivno, se da najt super punce tuki gor, k se lahko izkažejo za odlične prjatlce(hvalabogu za forum
)
ampak jagoda malina se ni hotla srečat z mano, ker jo je nekdo opozoru, da jst nism zaupanja vredna... a ne malina
Ja res je bilo ja, ampak sem dobila občutek, da se je tukaj en fantek malo zafrkaval. Drugače sem šla na pijačo s 3 iz foruma, a nima nobena nikoli več časa. Ena se mi sploh ne javi več, druga je kao skoz s fantom, tretja je pa od daleč in sva v nontaktu samo pismeno. Res me je že minilo tole. Ne maram spoznavati ljudi, ki jih potem vidim enkrat na leto. Rada bi prijateljice, ki bi se več družile.
- babygirl22
- Sramežljivka
hy
ja midve sva si tut enkrat pisali pa potem ni blo več nobenega glasu iz tvoje strani
jaz sem tudi spoznala nekaj super punc s katerimi smo že 1 leto v stikih,...ne bi se pa branila še kakšne
)

jaz sem tudi spoznala nekaj super punc s katerimi smo že 1 leto v stikih,...ne bi se pa branila še kakšne