Uh, bom jst morala eno kodo nastavt na Dodo, da bo začel piskat, če mi jo katera hotla ukrast
Sugar_baby, no bomo držale pesti, da useen najdš zamenjavo
Bulma ja res so zanimivi teli rusi čistokrvni..no usaj, če po Dodo sklepam...še vedno ti nism pokazala tistga posnetka, ki sem ga obljubljala ane? Ko z ritko skozi vato miga, ker misli, da je obrnjena v škatlico, ampak ni haha..
Pa usak večer, ko mam ugasnjeno luč pa npr. telovadim v sobi vidm, kako po mizi raziskuje & ko me sliši vedno pride do roba pa me išče v temi hehe..Aja, učeri je ležala na vato naslonjena in spet na boku in z drugo tačko po 'stropu' škatlice praskala?! Uglavnm, sploh ne znam opisat ampak zgledal je pa tok smešn
Ti si pa kr Miši lekcijo hotla dat haha...boga Miša, si jo kr predstauljam, kako ji ni blo nič jasno, ko si ji govorila, kdo ji hrano daje

Mogoče ni vedla, da je to tvoj prst, pa je zato ugriznila..dangerous Miša hihi.
Aja, sestra ti je rekla, da ji je M1 padla v školjko? looool..kera izjava haha..kako lahko hrček pade v školjko..jst bi bla zard tega še bolj jezna, kot če bi mi povedala, da jo je kopala hehe..
Pa itak, da jo boš lahko lupčkala

Samo ne smeš met šminke, da ne bo rdeča, ker bom pol pa jst morala to čistit dol z njenga kožuščka hahaha.