Men je pa to ful lepo sam če je ta kristalček na ravnih, lepih, popolnih zobeh. Ampak jaz ga ne bi mela, ker si ne predstavljam sebe s tistim...
sem se spomnila na eno grozno sošolko... Že tko je mela čudne zobe ki so se prekrival, potem pa še tist ogromen svetleč bunkl gor.. Pa še ko se je smejala je pokazala čist vse zobe da seje ja vidl.. Je zgledal k da ma hrano še na zobu.
Jaz mam pa eno vprašanje. Mela sem kristalček na zobu,ampak mi je ponoči odpadel (mela sem ga pa cca. 9 mescev). Zdaj mi je na zobu ostalo lepilo. Se komu sanja kako bi lahko to odstranla?
Marilena napisal/-a:Jaz mam pa eno vprašanje. Mela sem kristalček na zobu,ampak mi je ponoči odpadel (mela sem ga pa cca. 9 mescev). Zdaj mi je na zobu ostalo lepilo. Se komu sanja kako bi lahko to odstranla?
Ja se strinjam z rammsteingirl, zdravnik oz. tisti ki ti je naredil..
hehehe jaz sme mela pierc v bradi, pa sem ga dala ven po dobrem letu..sem se naveličala da se mi nekaj po frisu sveti mi je v uhi dovolj pa kristalček pa tattoo na nogi
Uuu ... skor nekak tko k js Sam se nwm na kero stran naj dam .. Navijam za desno K pod ustnico mam na levi pirs, v nosu pa na desni ... Ojoojoooj keri problemi In se zdej js nwm kaj naj dam vn