uf, pa se je spet našla oseba, ki me sploh ne pozna, in bo trdila nekaj o čemer ne ve nič.Stalna praksa tukej gor
drugače pa, hja, načeloma te jst ne poznam in ne morem vedet kako prebolevaš.si pa pisala vedno v nekem negativnem smislu.verjamem pa da nisi bila tako ravnodušna kot se je navidez zdelo, v kolikor sta se imela rada.
sicer pa zdej nevem na kakšne primere ti ciljaš.V temi kako ga preboleti sem prebrala tisoč in en razlog za razpad zveze, tisoč vrst zvez, tisoč različnih ljudi in ne morem posplošit, da je oseba jokala za svojim, ker je z njim obsedena.Tvoj nasvet o nejoku za tipi, pač včasih ne gre skozi, ker smo ljudje precej različni med sabo in vsak na svoj način preboleva ljubezni in ostalo.Isto je recimo ko nekdo umre.Nekaterim bo hitro postalo vseeno, tretji se bodo sprijaznili da tako pač je, četrti pa tega nikoli ne bodo preboleli.Ampak niso zato slabiči, pač imajo taka čustva in nevem, usaj jst, lahko to čist normalno razumem.
Ok, se bi strinjala glede tistih ki so jih tipi precej prizadeli (varanje, nasilništvo, laži itn...) ampak nekatere so po parih letih zveze dobile mesič s petimi besedami in zveza je bila končana.In pač, trpijo.
in isto, nekaterim tisto, kar se tebi zdi bolano, pač pomaga.In nevem kaj bi bilo s tem narobe?Spet...Ljudje smo različni, usak čuti drugače, vsak ma svoj sistem glede česa.
In nevem po čem lahko sklepaš da jst glede na tematiko teme, sem odvisna od svojega fanta?
res sva imela težave,kdo jih pa nima?ampak stvari, ki jih opisuje tema, večinoma počnem sama, znajdem se sama in sama sem odvisna od sebe.
Njega imam pa seveda rada in rada sem z njim, uganeš, bolj kot s katerimkoli drugim.Zakaj?Ker je on edini, ki mi je vedno ob težkih trenutkih stal ob strani, ki je bil zraven, ki mi je pomagal, in držal ramo dokler je nisem več potrebovala.Namreč od zunanjih ljudi, se prej ni našel niti eden tak.Tako da, ne vidim razloga, zakaj bi take ljudi postavljala pred njega in si od njega utrgovala čas za njih?Ni pogojev in ni razloga.
jst mam pač drugačne prioritete.Nevem, če bi bilo drugače, če bi imela drugačne izkušnje z zunanjimi ljudmi bi mogoče bilo tudi danes drugače.Ampak žal, raje sem z njim kot s katerimkoli drugim, ki mi ne privošči sreče.In če to pomeni odvisnost...Prav, sem odvisna in odvisna z veseljem