Kmetija
men je pa rus čist faca... prov dobr jih jebata z Goranom... kr tko naprej
drgač pa una Cirila mi gre tud že na živce... taka tiha voda, k ne zna mislt s svojo glavo sploh... edin Veronika mi je še kokrtok prebavljiva od žensk
ps. se vid da sm not padla zadne dni ane, čeprov nism mela namena
... sam mi grejo uni pezdetki ostali tko na jetra, da mi je v užitek gledat kako morjo zdej mal "trpet"

drgač pa una Cirila mi gre tud že na živce... taka tiha voda, k ne zna mislt s svojo glavo sploh... edin Veronika mi je še kokrtok prebavljiva od žensk
ps. se vid da sm not padla zadne dni ane, čeprov nism mela namena

The secret of success is consistency of purpose.
Ma dej krneki. Cirila kao dobra pa use, priznam na zacetku mi je bila cist ok celo, navijala sem za njo. Zdej pa, ji ni kao ql ker je Špela dolocena za deklo zaradi "poskodbe" sam ko je pa bila Cirla glava druzine, je izbrala Rusa za hlapca pa je meu tud zulje oz. je bil tud poskodovan.
mislm halooo
Zdej pa ni neki ql ker je spela ma dej. Rus je najbolsi !! =)
A ste ze vidle fotko kjer se poljubta Davor pa sergej. omg :S
mislm halooo
Zdej pa ni neki ql ker je spela ma dej. Rus je najbolsi !! =)
A ste ze vidle fotko kjer se poljubta Davor pa sergej. omg :S
-
- Kofetarica
- Kontakt:
~NIA~ napisal/-a:Menda bo šou sergej vn zarad neprimernega obnašanja (nevem več kje sm slišala)
sicer pa, Veronika mi je še najbl normalna.. Goran pa najmnj!
Js sm pa slišala, da naj bi šel Davor ven, ki res nima pet čistih u glavi

Kao so se neki uprli, da oni ne bojo več v hiši jedli in spali in bojo šli iz protesta v skedenj, no to je zgledalo tako, da je Davor kar use za sabo potegnu in govoru v imenu drugih. Na koncu je blo tko, da so povečertjali v skednju, spat so šli pa v hišo

Sam debilu je pa res težko kej dopovedat klik1klik2
http://kmetija.24ur.com/clanek/novice/k ... zakol.html
A sta retardirani al kwa? :S
A sta retardirani al kwa? :S