Aja, no jaz sem delala izpit v Celju in sicer leta 2001, je bil pa takrat razpon med najcenejšo in najdražjo uro kar 600 sit (glede na izbrani avto). Saj pravim, da ne vem, če je še vedno tako.
pri nas je pa tako, da ima vsaj inštruktor svoj avto, in je itak večini glaven namen se naučiti vozit+naredit izpit. Jaz sem imela čisto novo (1ura+1dan star+vonj po novem) Toyoto Yaris..fletkana za vozit
Pr nas, ko je delala sestra izpit (3 leta nazaj) je bla čakalna doba 3 tedne, mogoče še več.. zdej so kao zaposlili nove ljudi in je čakalna doba 1 tedn (včasih celo manj).. js sm lani novembra dobila čez točno 1 tedn glavno.. govorim pa za gorico
metuljčica* napisal/-a:Aja, no jaz sem delala izpit v Celju in sicer leta 2001, je bil pa takrat razpon med najcenejšo in najdražjo uro kar 600 sit (glede na izbrani avto). Saj pravim, da ne vem, če je še vedno tako.
jst sm tud slišala, da je odvisno kašn auto voziš.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
metuljčica* napisal/-a:Aja, no jaz sem delala izpit v Celju in sicer leta 2001, je bil pa takrat razpon med najcenejšo in najdražjo uro kar 600 sit (glede na izbrani avto). Saj pravim, da ne vem, če je še vedno tako.
jst sm tud slišala, da je odvisno kašn auto voziš.
Moja kolegica vozi BMW v LJ, pa ima uro za 1€ dražjo...