(sej vem da amsterdam

mene mika bolj klub pacha (ker je bolj poceni

Ryu napisal/-a:daisy napisal/-a:..katero agencijo priporočate za predbožični Dunaj?
midva greva z Alpetourjem
Tamarra* napisal/-a: Pa če ne greš samo za en dan, je tudi boljše z avtom, si neodvisen od javnih prevozov in nevemčesaše
jullia_ napisal/-a:Tamarra* napisal/-a: Pa če ne greš samo za en dan, je tudi boljše z avtom, si neodvisen od javnih prevozov in nevemčesaše
V Parizu smo bili z avtom, pa smo kar lepo koristili javni prevoz. Sicer je bilo to še pred dobo Garminov, ampak glede na nizko ceno podzemne se niti pod razno ni vredno zajebavat s kaotičnim prometom, iskanjem parkplaca in izgubljanjem med znamenitostmi.
Libido. napisal/-a:^^ja, meni je lih to dobro, da za 4 prijateljce je nižja cena ... ampak žal meni ne bo uspelo še 3 zbrat, že 1 nevem če mi bo ratalo ... nobena noče it
*purple* napisal/-a:najprej ne poznaš ne cest ne nič, kar lahko pomeni, da se hitro zapleteš v kšn krog iz katerga težko prideš, potem neumnorno iščeš parkplace po mestu, za le-te še plačuješ, nisi sproščen.
Tamarra* napisal/-a:*purple* napisal/-a:najprej ne poznaš ne cest ne nič, kar lahko pomeni, da se hitro zapleteš v kšn krog iz katerga težko prideš, potem neumnorno iščeš parkplace po mestu, za le-te še plačuješ, nisi sproščen.
Še dobro da obstaja za takšne in drugačne probleme naš Garmindobro, o parkiriščih ne bom izgubljala besed, ker res majo blesavo vse skupaj tam
In ja, jaz sem bolj sproščena z avtom kot pa z javnim prevozom, ker pri javnem prevozu že skoraj zgubim živce če se morem kdaj od doma v mesto peljat
sicer pa, kak za koga