Ta trenutek... In še nekaj tednov trenutkov - pogrešam in bom pogrešala njega, vključno z vsemi bolj grenkimi traparijami, ki naju obsedejo (na srečo bolj občasno), ko sva skupaj in za katere bi si takrat mislila, da jih ne bi mogla nikoli pogrešat (ah ja... Sem spadajo
tisti banalni prepiri). Pogrešam vse od njegovega vonja, dotika, poljuba, do njegovega "samoudarca" v nos, zaradi katerega se mu ulije ven kri in je posledično vse popacano z rdečo (vem, bljak).
V splošnem pa v zvezi pogrešam malo več skupnih aktivnosti. Se mi zdi, da imava premalo skupnih interesov, pogrešam malo več poguma z moje strani pri določenih odločitvah in malo manj nepotrpežljivosti z njegove strani. Pogrešam to, da bi v meni večkrat prebral kaj si želim - sam od sebe. Rada bi manj opozarjala na svoje želje in se več prepuščala toku, ampak me skrbi, da bi potem kar zamrknila oba skupaj. Pogrešam eno večjo mero romantičnosti, drugič pa pogrešam nekaj bolj strastnega. Včasih se preveč zapičim v eno določeno zgodbo, ki sem jo nekje prebrala ali ustvarila v lastni glavi in hrepenim po točno istih občutjih, kot so zapisana tam... Pa jih tudi dobim, ampak raje bi jih večkrat in brez scenarija v mojih mislih... Spontanost! To je to...
In danes je sobota zvečer in sama sem doma in spet majčkeno preveč razmišljam

.