Prehitro priznanje čustev
Pr meni je blo pa tko nekako pri mojem bivšem. Sam da tukej je blo pa tko, da je vedno on meni mogu pisat. Jaz mu nisem skor nikoli, ker dejansko nisem vedla, al misli resno, al ne. Nikoli nisem vedela, kje sem pri njemu. In sem imela filing, da če mu pišem bo mislil, da sem se preveč navezala nanj(obenem pa sem bila prepričana, da on tega noče). Kaj jaz vem. Ful mi je blo žal ko sva končala, ker me je pustil prav zaradi tega, ker se naj ne bi mogla normalno ment.
Provaj kaj razčistit v povezavi s tem, ker drugače tko ne bo šlo.
Provaj kaj razčistit v povezavi s tem, ker drugače tko ne bo šlo.
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
dunjadunja ... moje mnenje je, da je blo tipu bol kot ne samo za seks al pa za karkoli neobveznega. pač je koketirov s tabo, ker si mu všeč, ampak s tabo pa ne bi imel nč resnga. tko kot je reku Mahagonij-teorija "noče biti s tabo". ... žal se je treba s tem sprjaznt. sicer pa se mi ne zdi nič narobe s tem, da si mu po treh tednih povedala, da ti je všeč in da te zanima, kaj pričakuje od vajinega odnosa. samo zdj je odvisn, na kakšen način si mu to povedala... uglavnem, kar sem hotla povedat je to, da se tip ni ustrašu, ampak da mu enostavno ni do resne zveze s tabo (verjetno). glede na to, da skupej delata (oz. se velikrat videvata), boš vrjetn rabila kr nekj časa, da boš čist nehala o njem razmišljat kot o tvojem potencialnem fantu, zato pazi, da te tipček ne bo izkoristu samo za seks ... ker zaljubljene ženske s(m)o naivne in delamo stvari, ki nas pol še trikrat bolj potrejo in razočarajo kot jasna in "varna" zavrnitev ...
če bi bil on tut teb všeč, te to skor gotov ne bi tolk zlo motil, ampak bi se ti še dobr zdel ...
jaooooo ti pa maš resne probleme s tem ... že skoraj pol leta berem tvoje poste in vedno jamraš, kako te nikol ne pokliče in podobno ... pač tipu ni do tebe. jebat ga. če bi mu blo, bi verjetno te tut sam kdaj poklicov, se ti ne zdi? na pijačo pa verjetno gre s tabo zato, ker ima čas in si mu v redu dekle kot prijateljca .. kaj pa vem. vprašej ga, pa boš vedla, na čem si. bolš vprašat in takoj razčistit, kot pa da mu dobesedno najedaš, ga skos klicariš, mu pošiljaš sms-e, ga klikaš na msn-ju .... pa velik sreče
fun napisal/-a:Enkrat se mi je zgodilo, da me je en kolega "začel ljubiti" že po tem ko sva se 3krat vidla, in potem je že kar govoru da hodmo in že kar hotu začet puščat stvari pr men doma...
če bi bil on tut teb všeč, te to skor gotov ne bi tolk zlo motil, ampak bi se ti še dobr zdel ...
**majcy** napisal/-a:Kaj bi si mislile, če more vedno punca kontaktirat fanta (sms-i, msn)?
On me nikol ne pokliče, niti sms, včasih msn.
In ko ga naprimer pokličem če greva ven, je vedno odgovor Ja.
Potem spet tišina en teden , dokler js ne začnem spet.
Vztrajati?
jaooooo ti pa maš resne probleme s tem ... že skoraj pol leta berem tvoje poste in vedno jamraš, kako te nikol ne pokliče in podobno ... pač tipu ni do tebe. jebat ga. če bi mu blo, bi verjetno te tut sam kdaj poklicov, se ti ne zdi? na pijačo pa verjetno gre s tabo zato, ker ima čas in si mu v redu dekle kot prijateljca .. kaj pa vem. vprašej ga, pa boš vedla, na čem si. bolš vprašat in takoj razčistit, kot pa da mu dobesedno najedaš, ga skos klicariš, mu pošiljaš sms-e, ga klikaš na msn-ju .... pa velik sreče
Ženske komplicirate, ker nočete sprejeti resnice!
Mislim, da če ti je nekdo res všeč, to začutiš že takoj. Pri pravi osebi pač veš, da je to to. Še nikoli, ko sem se obirala in razmišljala a je to ok in a mi je sploh všeč se ni končalo ok. in po treh tednih dobivanja, bi že res lahko vedela zakaj se gre, a ne? in on bi vedel kaj čuti. samo prijateljska čustva ali kaj več. In ja...razumem mahagonija...zakaj bi se dobival tip z eno žensko samo za sex? kako mu lahko ugaja samo za sex? ja, ker je to edino kar hoče od nje in edino kar rabi. HALO??? samski tip, ki ne išče zveze, bo eno luštno punco z veseljem imel za sex, kaj drugega pa noče! enako je z onimi pasivnimi; pa a bi res rade kaj od tipa, ki mu boste vedno v nekem podrejnem položaju, njemu pa ne bo treba nič naredit za vas???? O kriza no
Mislim, da če ti je nekdo res všeč, to začutiš že takoj. Pri pravi osebi pač veš, da je to to. Še nikoli, ko sem se obirala in razmišljala a je to ok in a mi je sploh všeč se ni končalo ok. in po treh tednih dobivanja, bi že res lahko vedela zakaj se gre, a ne? in on bi vedel kaj čuti. samo prijateljska čustva ali kaj več. In ja...razumem mahagonija...zakaj bi se dobival tip z eno žensko samo za sex? kako mu lahko ugaja samo za sex? ja, ker je to edino kar hoče od nje in edino kar rabi. HALO??? samski tip, ki ne išče zveze, bo eno luštno punco z veseljem imel za sex, kaj drugega pa noče! enako je z onimi pasivnimi; pa a bi res rade kaj od tipa, ki mu boste vedno v nekem podrejnem položaju, njemu pa ne bo treba nič naredit za vas???? O kriza no

Eni ste očitno bolj impulzivne sorte. Ko sva s fantom začela, sem mislila, da ne bova skupaj dlje od enega tedna (takšno je bilo prej moje povprečje). Nato naju je doletela prva obmesečnica in tudi takrat sem šele tipala, kam vse skupaj pelje.
Počasi, ampak res počasi sem se sprijaznila z dejstvom, da bova očitno kar nekaj časa skupaj
Če zdaj gledam nazaj, lahko rečem, da je trajalo kar par mesecev, da so se res razvila tista globja čustva.
Hočem povedat, da sploh ni nujno, da vsak že po par dneh/tednih prepozna "pravo ljubezen". Verjamem, da eni ste takšni, drugi smo pa bolj oprezni in se vedno držimo 3 korake zadaj. Verjetno zaradi slabih izkušenj v preteklosti, ko nas je to, da smo si prehitro narisali v glavi skupno prihodnost, preveč prizadelo ob pristanku na realno tla.
Počasi, ampak res počasi sem se sprijaznila z dejstvom, da bova očitno kar nekaj časa skupaj

Hočem povedat, da sploh ni nujno, da vsak že po par dneh/tednih prepozna "pravo ljubezen". Verjamem, da eni ste takšni, drugi smo pa bolj oprezni in se vedno držimo 3 korake zadaj. Verjetno zaradi slabih izkušenj v preteklosti, ko nas je to, da smo si prehitro narisali v glavi skupno prihodnost, preveč prizadelo ob pristanku na realno tla.
-
- Sramežljivka
Če prav razumem, je po vaših odgovorih možno skoraj vse, samo on ve, kaj se je v resnici zgodilo in samo čas lahko pokaže, kako in kaj. Zaenkrat pa mi je v veselje to, da sva včeraj lahko cel dan čisto normalno delala. Trud, da bi nama bilo skupaj čim manj neprijetno, se obrestuje, in že to ti po taki krizi polepša dan. 

priznam, da vseh postov nisem prebrala, ampak če sem prav dojela, imaš sodelavca, s katerim si se dobivala tri tedne. ti si se zaljubila vanj in ga povprašala po tem, kako on gleda na stvar, ampak kakšnega konkretnega odgovora nisi dobila. jaz na tvojem mestu ne bi upala preveč. če bi mu bila privlačna kot ženska, bi to konkretno pokazal in se odzval na tvoje vprašanje z nekim konkretnim pozitivnim odgovorom. Najdi rajši nekoga, ki se bo potrudil azte, tako da bo on tebe povprašal kaj si želiš in mu boš lahko ti povedala svojo izbiro...saj je mogoče staromodno, ampak moški želijo biti moški.
Mogoče malo offtopic, ampak kolikim se je že obrestovalo to, da so naredile prvi korak..?
Po eni strani se mi zdi pogumno in zanimivo, po drugi (starokopitni strani) mi je pa bolj všeč, da to naredi on. Nisem pa več na tekočem, če je v igri še vedno "izziv"?
- da morajo moški imeti vedno določen izziv, da vse ostaja zanimivo...(to v določenih primerih velja tud zame)
In še to: ko vam je nekdo simpatičen in ga bi rade bolje spoznale..ali prve navežete stik ali poskušate nekako njega pripraviti do tega(kako)?
LP
Po eni strani se mi zdi pogumno in zanimivo, po drugi (starokopitni strani) mi je pa bolj všeč, da to naredi on. Nisem pa več na tekočem, če je v igri še vedno "izziv"?
- da morajo moški imeti vedno določen izziv, da vse ostaja zanimivo...(to v določenih primerih velja tud zame)
In še to: ko vam je nekdo simpatičen in ga bi rade bolje spoznale..ali prve navežete stik ali poskušate nekako njega pripraviti do tega(kako)?
LP
-
- Sramežljivka
Skupaj bova delala še dva tedna in vse, kar si trenutno želim je, da bi lahko do konca korektno speljala ta projekt, ne da bi se pri tem preveč namučila zaradi sodelovanja. Težko pa je kar naenkrat odrezati in ne več upati, za to je potreben čas. Ko se ne bova več vsak dan videvala, bo tudi to verjetno lažje.
Re: Prehitro priznanje čustev
*purple* napisal/-a:jst mislm tko.Če si mu ušeč in če so čustva obojestranska, potem se ne ustraši ničesar.namreč če si želi biti s teboj ne verjamem, da bi se ustrašil priznanja tvojih čustev da misliš enako in vprašanja o vajini skupni prihodnosti.
če ma pa že tko pomisleke, kar pomeni, da verjetno do tebe še ni razvil nekih globljih čustev oziroma še cinca ali bi ali nebi in sešteva in odšteva dobre in slabe strani..Potem pa obstaja možnost, da si ga prehitela preden je on vse to po svoji ekonomski računici preračunal in se ustrašil, da pa mogoče to nebi bilo ok.
če ti bo nekdo zares ušeč zihr ne boš skočil stran od njega če ti bo razprl roke, ampak logično, k njemu.Tko da je v tem primeru zame besedna zveza "se je ustrašil" ubistvu le slab izgovor.
Jaz se kar strinjam s tabo. Nima se kaj ustrašit, ker v bistvu si mu olajšal delo, oz. naredil prvi korak, ki ga on mogoče ne more.
Yazmeen napisal/-a:Ja, zna pa bit hudo, če se en že ful zalub, ta drug pa pol, po ne vem kolkmu času spozna, da mu ni do nč resnga. Zato je pa dobr, če se naučiš mal brzdat čustva, da se ne zalubš takoj, ampak greš počas in jemleš vso zadevo bol na easy.
Ja se čist strinjam s tole izjavo. Če se človek prehuitro zaljubi, potem tudi prehitro to kaže in zna nasprotno stran odvrniti.
Ni vse zlato, kar se sveti.
- delusional
- Cosmopsiho