^^ Mhm.. Moja mami je delala v eni dost veliki trgovini (tut js mal med počitnicami) in VSE smo mogli prodat po taki ceni kot je vidu kupec! In če je bila ponesreči druga cena gor, je kriva trgovina (oz. un ko je limu cene). Konc OT.
natašika napisal/-a:sem šla preverit danes in je res napačna cena ja škoda
zakaj pol zdej na strani ne spremenijo, kreteni? (kolko je pa prava cena?)
prava cena je pa 398€ al nekak tak.. oni tip se je samo začel smejat, ko sma mu to omenla, in pač reko, da če bi bla taka cena res, bi cel kompas šal v luft
^^ kako so pa to lahko falili, da so namesto 398 napilai 1,62 mi pa res ni jasno ... sej niti podobo ni ... ne bi rekla da bi falili vejico, in bi blo v resnici 162 ... whatever ... sploh pa se mi skoraj 400€ zdi preveč za 3 (al 4) dni v bratislavi ..
mene pa moj za novo leto pelje vpariz..sm včer zvedla jejjjjjjjj (darilo za R.D.)..in to prek collegiuma..a je mogoče že kera bla? kkšne izkušnje, nasveti? kako je kej z avtobusom..k 15 ur ni mal?
drgač pa kje se splača silvestrovat..ker organizirano je na prostem.
^^ ma men je tud čist preveč.. v tota mesta tu okrog se ti bolj splača, da se vsedeš v avto pa se odpelješ tja, pa v avtuprespiš.. pa ziher ne zapraviš 100€
ja za pariz bom pa tud unih 15 ur v avtobusu pretrpela...mene je bl zanimal, če je kera že šla če kakšne buse majo ponavad..ker uni ekonomični so za znoret..nimaš km noge dt..pa če kkšna ve kako pol silvestrovanje poteka?
Js zdej svojega prepričujem za kak predbožični izlet. Js se navdušujem nad Dunajem, on pa nad tem Božičkovim mestom, ki bil na prejšnji strani predlagan. Kje pa je sploh to mesto? A se mogoče bolj splača z avtom?
Kaj pa Dunaj? Je kej za parkirat v centru?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.