bejbika napisal/-a:merisima napisal/-a:mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač!
ah ja ... jaz sem tudi pri 15ih naskakovala moške po raznih klopcah v parkih, pa se mi je to takrat zdelo luštno, pa sem "ponovila" vajo tudi pri 19ih pa mi je bilo še vedno luštno ...
pa sem ponovno se spustila v to noro lupčkanje pri svojih 25ih in se mi je še zmeraj zdelo neverjetno luštno ...
ko se ti lupčkaš v javnosti, ko ti je do tega, se itak požvižgaš na cel svet. Ko sem se jaz zadnjič, recimo temu, lupčkala v javnosti, mi je bilo popolnoma vseeno, kaj si ljudje mislijo, ker sem takrat videla samo njega.
Po drugi strani, ko si pa ti "gledalec", te pa to blazno moti ...
ampak mene vedno manj stvari moti ...
če komu paše, da me drži za zadnjico, pa naj me ... če lahko ženske kažejo vimena vsem, lahko tudi mene moj partner veselo ščipa v ritko
Pontifex Maximus napisal/-a:Jest mojo držim za roke...pa lupčka ji dam...pa za ritko jo primem pa tko...me ni sram...zakaj pa, če se mava rada?
*purple* napisal/-a:seveda, da se velika večina tud lupčka v javnosti, ampak da greš pa s parom žurat al pa na kavo al neki, pa se unedva tam ližeta dve ure, je pa mal neumnomen gre to tok na jetra, da res sploh ne hodm več s takimi nikamor.Mislm groza
bejbika napisal/-a:*purple* napisal/-a:seveda, da se velika večina tud lupčka v javnosti, ampak da greš pa s parom žurat al pa na kavo al neki, pa se unedva tam ližeta dve ure, je pa mal neumnomen gre to tok na jetra, da res sploh ne hodm več s takimi nikamor.Mislm groza
I don't do lupčkanje pred mojimi kolegi So sick ...
tako kot se tudi ne smsiram, pa predolgo debatiram po telefonu, ko sem v družbi ...
ko pa sva sama (za neznance mi je vseeno), se pa tut lupčkava