Josephina napisal/-a:Državno oz republiško štipendijo ne moreš dobit, če nisi imel v prejšnem letu povprečja najmanj 4 (za dijake) in 8.4 (za študente), al kako?
Itak da lahko. Povprečje pri republiški ni važno.
Samo vpliva pa na to kolko dodatka ti dajo glede na uspeh. Jz sm letos dobila največjo možno vrednost tega dodatka, ker sm mela najboljši možen uspeh.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
A se je še keri zgodilo, da je bilo na obrazcu za štipendijo samo 14 kvadratkov za vpisat št. bančnega računa. Js sem jih kupila že ene par in vedno v drugi knjigarni in povsod jih je samo 14.
ma ma*** jim vidim, najprej so zavrnili prošnjo sestri- dijakinja v mb, zdaj pa še meni-študij v lj...naj omenim, da imam mama minimalno plačo in je samohranilka-to se od letos več ne šteje, preživnina je naminimumu-smo jo zato znižali, pa še kar nič...in zdaj je na vpr moj faks...grrr
hmm.. jaz bom tudi dala naslednji tedn. do zdaj so mi jo vedno zavrnili, tako da niti nič ne pričakujem.. čeprav je nekje ena iskrica upanja, da bi dobila vsaj minimalno, ker letos ne morm tolko delat kot do zdaj.. mama pa mi tudi ne more plačevat. mah, za postreljat so..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche