najblizje ga mas v trstu na Piazza della Borsa...
14.7 gres recimo mal v šoping v trst, pol zvecer pa na MTV party(chemical brothers, snoop dogg, garbage,...)
opium napisal/-a:najblizje ga mas v trstu na Piazza della Borsa... 14.7 gres recimo mal v šoping v trst, pol zvecer pa na MTV party(chemical brothers, snoop dogg, garbage,...)
jst sm pa sprobala že svega in svašta od gelov za tuširanje ker mam ful problematičnokožo...sam bolj temna pa mam čist suho kožo k se skoz lupi ne glede na to koliko se mažem...mi je pa sestra pred kratkim prnesla LUX SHOWER z nekimi vitamini in ne vem kaj -roza barve in sm ful navdušena ker mi sploh ne izši kože...zakon je pa še diši lepo! Tko da priporočam!
Tud jaz imam suho kožo. In sem odkrila od Fenjal-a olje za tuširanje in kopel. In sem zelo zadovoljna, še mazat se ni treba več z raznimi losjoni, kremami...
men je pa brat kupu ta tanov gel za tuširanje od Fa..z rdečo pomarančo pa nekimi esencialnimi olji.. pa mi je res fuul ok kr energijo ti da Drgač mi je pa tut dober kak gel z okusom lubenice Mleko za telo pa itak - Nivea
Še iščem. Mislim, da še nisem našla najljubšega.
Do zdaj mogoče gel za tuširanje Palmolive milk&honey (nikoli po njem nisem imela suhe kože). Pa mogoče od Avona dry skin relief. Za zdaj!
trenutno imam Nivea mild balsam tuš gel. Je idealen, točno tak, kot sem si ga zamišljala - pa še na easy po kamilici diši moj naslednji body milk bo pa Collistar.