Prehitro priznanje čustev

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Miss Dior napisal/-a:ljudje smo si različni. in to je pri moških zelo pogost pojav, da se boščki ustrašijo.
Niti slucajno ne tako pogost pojav, kot pri zenskah to, da svoje neuspehe pri nasprotnem spolu racionalizirajo z "ustrasu se je k sm tok odlocna" oziroma "ustrasu se je k sm tok inteligentna".

Hej, kaj pa tale teorija: noce bit s tabo
al pa: vsec so mu tvoji joski ampak vidi da si emociocentricna puhoglavka, ki ne nicesar pametnega ne prispeva v njegovo zivljenje

Kako to, da nikol ne slisimo take teorije? Vedno je "ustrasu se je". Ne mi rect, da so vse zenske nadpovprecno kul in take k bi clovek hotu met zvezo z njimi.

Dejstvo je, da ne veste zakaj se tipi odlocijo da bodo "back off" in dokler kategoricno zavracate moznost lastne napake ali pomanjkljivosti, tudi nikoli ne boste vedle.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Mahagonij, nobena si ne bo rekla Nism dost kul za njega, alpa slično, a ni to čist razumljivo :P
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Zakaj ne? Cist mozno je da nekomu osebnostno nisi vsec, vsaj po kriterijih, ki jih imajo za partnerja.

Kadar se je men kaka ohladila sem se vedno predvsem vprasal, kaj sem narobe rekel oziroma naredil. Oziroma z drugimi besedami "kaj sem zajebal?". Hitro sem opazil in se otresel nekaterih svojih idej, obnasanj in lastnosti. Ce bi si vedno rekel "neki je narobe z njo", ne bi nikamor prisel.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

hehe, sej ne pravim da ni možno, sam ego lažje skoz da Eh preveč sm samostojna, pa se je ustrašu, dec glup. ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a vityka01 »

Jaz mislim da vrjetno tega vprašanja ni pričakoval sploh ne s tvoje strani.. Vrjamem da ti ni dalo mira in nisi mela razčiščenih pojmov kak pa kaj in si pač vprašala.. normalno. samo včasih je bolše it skozi to vprašanje, toraj ga sploh ne uporabit ker če sta si všeč in če se razumeta se da z dejanji dovol pokazat.. :)
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka

Jaz mislim da vrjetno tega vprašanja ni pričakoval sploh ne s tvoje strani.. Vrjamem da ti ni dalo mira in nisi mela razčiščenih pojmov kak pa kaj in si pač vprašala.. normalno. samo včasih je bolše it skozi to vprašanje, toraj ga sploh ne uporabit ker če sta si všeč in če se razumeta se da z dejanji dovol pokazat.. :)
Uporabniški avatar
vityka01
Sramežljivka
Sramežljivka

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Prehitro priznanje čustev

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

dunjadunja napisal/-a:Zanima me, ali je po vašem mnenju možno, da tip zbeži zato, ker mu prehitro priznaš, da ti je všeč. Pa ne mislim tu kakšnih ljubezenskih izjav, ampak da ga po treh tednih druženja, v katerih se full ujameta in ti non stop daje neke znake, vprašaš, če bosta skupaj ali ne. Ga lahko s tem tako prestrašiš, da si premisli, ali tak tip že od začetka ni imel v mislih zveze in je bilo vse samo prijateljstvo. Kaj mislite?

jst mislm tko.Če si mu ušeč in če so čustva obojestranska, potem se ne ustraši ničesar.namreč če si želi biti s teboj ne verjamem, da bi se ustrašil priznanja tvojih čustev da misliš enako in vprašanja o vajini skupni prihodnosti.
če ma pa že tko pomisleke, kar pomeni, da verjetno do tebe še ni razvil nekih globljih čustev oziroma še cinca ali bi ali nebi in sešteva in odšteva dobre in slabe strani..Potem pa obstaja možnost, da si ga prehitela preden je on vse to po svoji ekonomski računici preračunal in se ustrašil, da pa mogoče to nebi bilo ok.
če ti bo nekdo zares ušeč zihr ne boš skočil stran od njega če ti bo razprl roke, ampak logično, k njemu.Tko da je v tem primeru zame besedna zveza "se je ustrašil" ubistvu le slab izgovor.
dunjadunja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dunjadunja »

Točno tako sem se počutila - kot da sešteva in odšteva. Jst vedno bolj zaljubljena in pod vedno večjim pritiskom, sem bla zato vedno bolj čudna, nesproščena, ravno zaradi tega, ker sem se bala, da bom vse uničla v teh odločilnih momentih. To visenje na meji mi je ratalo tko neznosno, da ni šlo več. :( Kako ostale zdržite ta pritisk?
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Re: Prehitro priznanje čustev

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

*purple* napisal/-a:
dunjadunja napisal/-a:Zanima me, ali je po vašem mnenju možno, da tip zbeži zato, ker mu prehitro priznaš, da ti je všeč. Pa ne mislim tu kakšnih ljubezenskih izjav, ampak da ga po treh tednih druženja, v katerih se full ujameta in ti non stop daje neke znake, vprašaš, če bosta skupaj ali ne. Ga lahko s tem tako prestrašiš, da si premisli, ali tak tip že od začetka ni imel v mislih zveze in je bilo vse samo prijateljstvo. Kaj mislite?

jst mislm tko.Če si mu ušeč in če so čustva obojestranska, potem se ne ustraši ničesar.namreč če si želi biti s teboj ne verjamem, da bi se ustrašil priznanja tvojih čustev da misliš enako in vprašanja o vajini skupni prihodnosti.
če ma pa že tko pomisleke, kar pomeni, da verjetno do tebe še ni razvil nekih globljih čustev oziroma še cinca ali bi ali nebi in sešteva in odšteva dobre in slabe strani..Potem pa obstaja možnost, da si ga prehitela preden je on vse to po svoji ekonomski računici preračunal in se ustrašil, da pa mogoče to nebi bilo ok.
če ti bo nekdo zares ušeč zihr ne boš skočil stran od njega če ti bo razprl roke, ampak logično, k njemu.Tko da je v tem primeru zame besedna zveza "se je ustrašil" ubistvu le slab izgovor.

ampak sej po treh tednih pa res redkokdo lahko reče al bo z nekom skupaj ali ne.jest vem da ne bi mogla.če bi me kak tipček takole vprašal bi se najbrž počutila utesnjeno. ko sva bila z mojim na začetku vem,da mi je šlo ful na živce ker me je preveč klical,sem si želela da bi mi dal več prostora.pomoje je boljše da fantu samo poveš da ti je všeč in da ti je lepo z njim
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

meni se pa je nekaj takega zgodilo 2 tedna nazaj. en moški (par let starekši) priznal, da sem mu všeč, da mu je do mene.. jaz nisem velda, kaj naj rečem. ok, zardela sem, saj mi je tudi všeč (ne tak, da bo dol padla), pa sem mu rekla, da morem domu, ker sem bla totalno zmeneda..
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Mahagonij napisal/-a:Zakaj ne? Cist mozno je da nekomu osebnostno nisi vsec, vsaj po kriterijih, ki jih imajo za partnerja.

In zakaj bi potem zapravljali čas s takšno žensko?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Osebnostno mu mogoče ne ugaja, za kaj drugega pa.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Postojna

Neprebrana objava Napisal/-a cvetkaaa »

ženska napisal/-a:Osebnostno mu mogoče ne ugaja, za kaj drugega pa.

Dvomim, da ti lahko ženska ugaja samo za sex?
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Kaj bi si mislile, če more vedno punca kontaktirat fanta (sms-i, msn)?

On me nikol ne pokliče, niti sms, včasih msn.

In ko ga naprimer pokličem če greva ven, je vedno odgovor Ja.

Potem spet tišina en teden , dokler js ne začnem spet.

Vztrajati?
Odgovori