*purple*, kdaj sem se nazadnje tko strinjala s tabo?
Že v podobni temi sem napisala svoje mnenje glede te situacije... Razno pospravljanje in pečenje piškotkov me ne zanima niti doma, kaj šele pri njemu. Res, da sm lena (ja...Lenoba je moje ime), ampak to ni razlog, da ne pospravljam pri njih doma. Torej zakaj ne delam gospodinjskih opravil pri njih doma?
Ker:
1. To ni moje stanovanje, da bi morala skrbet zanj. Pospravim za sabo, umijem moj kozarec, če pijem sok/vodo, pospravim svoj krožnik, če jem pri njih... Drugo pa ni moje delo. Posodo čisti njegova mama in jaz se njej ne bo vtikovala...
2. Ne vidim pomena, da bi likala njihove cunje. Že svoje komaj likam, kaj bom šele tuje.
3. Ne kuham kosila, ker itak je moja specialiteta pašta s paradižnikovo omako... Njegova mama (in moja tudi, da ne bo pomote

) pa zna naredit tudi kaj drugega, kot pa samo to...
4. Ne pečem peciv in piškotkov, ker bi več pristalo v mojih ustkih, kot pa v pekaču in v pečici...
...
In tudi če bi vse to znala delat (oz. bi se mi dalo) tega zaradi boljšega odnosa s taščo ne bi počela... Če me ne mara, me ne mara. Mislim, da se odnosi ne bi spremenili, tudi če bi me zaposlila kot hišno pomočnico!